Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takapewnapani

Najlepsze bazy pod podkład

Polecane posty

Gość takapewnapani

Witam :) Mam prośbę do wszystkich kobiet które używają baz pod podkład, aby poleciły te najlepsze, które dobrze znają i mogą conieco o nich napisać ;) Zastanawaiam się nad zakupem i nie wiem co wybrać. To czego potrzebuję: dobry mat i trwały jednolity makijaż kryjący przebarwienia. Najlepiej do 80zł. Pozdrawiam i zapraszam na recenzji :) :) :)

EVELINE GOLD THERAPY. :) Świetny mat i podkład dłużej się trzyma na buźce. :) Kosztuje ok. 20 zł.

używałam bazy pod podkład Oriflame. wygładza skórę, ułatwia rozprowadzanie podkładu, bardzo dobrze utrwala makijaż, również u osób z tłustą cerą. słyszałam o niej same pozytywne opinie.

Gość takapewnapani
dziękuje za propozycje ;) kto da więcej?? :D:D

Gość yummy mummy
no wlasnie,jaka baze?ja tez potrzebuje znalezc jakas dobra,ale niestety nie wiem na ten temat za wiele

Gość pikumiku
również polecam gold therapy.

Gość no tez jestem ciekawa
nigdy nie uzywalam bazy, a daje sie ja na krem czy zamiast kremu????

Gość yummy mummy
jakie ma dzialanie taka baza?nie zatyka porow?nie sprawia,ze twarz wyglada jak maska?

Gość pikumiku
ja stosuje na krem, cera robi sie cudownie gładka, nie tworzy maski, trochę przedłuża makeup, ale i tak wymaga poprawki np pudrem sypkim, mimo to polecam

Gość gość
Ja stosuję dokładnie tę - https://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_lab/689,base_Baza_wyg%C5%82adzajaca.html Super wygładza buzię i jest taka delikatna. A druga rzecz to baza jest naprawdę wydajna, opakowanie wystarcza mi na dłuuugo.

Gość gość
ja lubie baze pod podklad z flosleka, nazywa sie "base". mocno wygladza a podklad trzyma sie z 2x dluzej :D na plusy ze wydajna, tania, no i zupelnie nie podraznia/nie zatyka porow, a mam kaprysna cere.

Gość madona45
Długo szukałam bazy, którą mogłabym stosować na co dzień, niestety takie kosmetyki mają to do siebie, że mogą zapychać. W końcu trafiłam na dobrą, stosuję primer z eveline, nie wiem dokładnie jak się nazywa, ale ma białe opakowanie, nie był drogi.