Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELizabeth111

Moja najlepsza przyjaciółka i perfumy....

Polecane posty

Gość ELizabeth111

Moja najbliższa przyjaciółka odwiedza mnie codziennie oprócz weekendów i za każdym razem perfumuje się moimi perfumami - spytala się czy może tylko za pierwszym razem, a teraz uważa to za oczywistość... Jest mi strasznie głupio, co mam jej powiedzieć? Ona to robi, bo jej nie stać na drogie perfumy, ale mi się to wcale nie podoba - raz mogłam jej dać spróbować, ale codziennie??? Nie chcę jej urazić, ale zaczyna mi to bardzo przeszkadzać :/// Ja jestem w stanbie nawet jej sprezentować perfumy, ale nie takie same jak moje, a jej się podobają MOJE :(no co za głupia sytuacja :/

Gość sabrinaaaa czarownica
schowaj te twoje i kup jakieś tanie śmierdziele,postaw je tam gdzie stały stare ;)

Gość a ja tamtams
przelej do twoich perfum pormalinke to sie psiknie jak przyjdzie :)

Najbliższa przyjaciółka i masz obiekcje, żeby Jej powiedzieć: Stara, sorry, wypsikasz mi końcu całe perfumy, nie mam teraz kasy na drugie, czy cokolwiek innego... Nie rozumiem. Lepiej się żalić na forum...

Gość ELizabeth111
No tak... schowałabym je, ale ona wie, że butelka jest pełna i domyśli się, że schowałam przed nią :/ Głupio mi, bo wiele jej zawdzięczam, ale wolałabym się odwdzięczyć w inny sposób :/ To MOJE perfumy !!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba nie jestem asertywna... Kupię jej jakieś perfumy za około 50 zł, to może się odczepi od moich???

schowaj i zobacz jak się zachowa jak ich nie znajdzie tam gdzie zawsze... jak zacznie szukać albo pytać się gdzie są to już kompletne dno :O najlepiej wykorzystywać ludzi :O pomysł z pogadaniem dobry...

Gość pierwsza lekcja
a o co Ci dokladnie chodzi? o to ze zuzywa Ci perfumy i przez nia masz mniej czy o to ze pachnie tak samo jak Ty?

Gość a ja tamtams
heh ja bym je schowala i powiedziala ze zostawilam gdzies! u chlopaka,mamy, babci

Gość pewnie schowaj
a co to ona przychodzi do ciebie tylko po to zeby sie popsikac? bezsensu schowaj i sie nie tlumacz

Gość pejsaty żyd
ja bym zostawiła przy nich karteczkę: jedno psiknięcie 2 zł każde kolejne +3zł aj waj

Gość moze takk
kup jakies tanie perfumy za 5zł śmierdzące i postaw tam a te twoje schowaj.

Gość moze takk
Albo kup jej na urodzinki perfumy - to bedzie miły gest:)

Gość ELizabeth111
Mnie o to chodzi, że pachniemy tak samo... :/ Już mi aż tak nie szkodzi, że ich ubywa, tylko że czuję ten zapach na innej osobie. WYkorzystam któryś z pomysłów, a najprawdopodobniej kupię jej jakieś inne perfumy. Polećcie mi proszę jakiś perfumik do 50-60 zł, który bym mogła jej kupić... ale jakiś totalnie różny od mojego - ja używam Maroussia SLava Zaitsev. Nie będę czekać na jej urodziny, tylko w przyszlym miesiącu jej zrobię niespodziankę - podajcie jakąś nazwę, którą znajdę na Allegro proszę :) 🌼

niezreczna sytuacja, nie bylabym chyba w stanie powiedziec wprost przyjaciolce zeby tego nie robila, najlepiej jak je schowasz i powiesz ze nie wiesz gdzie je posialas, wiem ze to klamstwo ale moze dziewczyna odzwyczai sie od tego niegrzecznego nawyku,...