Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre dobre o tak tak

Jak rozpoznać, że to właśnie TEN a nie oszust i drań????

Polecane posty

skąd dziewczyny to wiecie? nigdy się nie mylicie? długo kolesia sprawdzacie? odróżniacie zakłamanego podrywacza od uczciwego faceta? jak?

Gość whatsup
szczerze mowiac trudno jest poznac czy facet jest uczciwy, bo oszusci do perfekcji opanowali granie dobrych facetow i mydlenie kobietom oczu.

Gość lady_pi
trzeba troszke czasu i wszystko sie wyjasnia, oczywiscie bez kobiecej intuicji ani rusz ;)

no własnie....:( otóz miałam przyjemność na takiego trafić.... jak sie przed nimi ustrzec???????????????/ tak nikomu nie ufać???? to straszne....:(

tak, po czasie się wyjaśnia.............tylko pozostaje przykrość, rozczarowanie, zawiedzione nadzieje.........usłyszane kłamstwa:O

Jak wy ich testujecie? Staram sie być ostrożna ale...nie mogę zakładać, że każdy jest draniem!

Gość tak czy lepiej nie
zwyczajnie.Nie idz z nim szybko do lozka.jesli to typ podrywacza ktory chce cie zaciagnac do lozka to szybko sobie da spokuj jesli tego nie osiagnie

Gość zdaniem.faceta
Ponieważ uważam, że większość facetów ma tak zwany 'techniczny zmysł' oraz wyobraźnię , więc proponuję : Daj facetowi jakieś techniczne zadanie do wykonania, typu naprawa kranu albo przykręcenie gniazdka elektrycznego do ściany .... itd. , jeżeli zechce takie czynności chętnie wykonać to znaczy, że chce Tobie pomóc i chce się wykazać , jeżeli jest tylko zainteresowany wypiciem piwa lub zabawą pilotem do TV i zwala się na Twoje łoże królewskie licząc, że 'i tak tu przyjdziesz aby się kochać' to radzę, jeżeli nawet jest największym przystojniakiem to olej gostka cieplym moczem i poszukaj takiego, który zechce Tobie pomóc , wiem jacy są faceci , jestem jednym z nich :)

chyba, że jest wytrawnym łowcą i poczeka..:P ech...

zdaniem.faceta----> to o niczym nie decyduje, naprawi kran i drań, bo chce w ten sposób się podlizać i zdobyć zaufanie....

Gość zdaniem.faceta
Czy zdobywanie zaufania u kobiety to nie jest podstawa początku związku ?

zaufanie jest też potrzebne, żeby zaciągnąć ją do łóżka... więc to też element gry drania

Gość zdaniem.faceta
są faceci którzy również pragną być w fajnych związkach :) , są faceci, którzy tylko chcą bzykania , wszystko zależy od kobiety, czego chce i na co sobie pozwala :)

tylko kobieta nie ma zawsze przy sobie wykrywacza kłamstw i nie wie, czy facet ma szczere intencje czy też jest wytrawnym kłamczuchem i draniem.

A jakie są sygnały, że facet coś kombinuje?

Gość zdaniem.faceta
ale kobieta ma podobno tak zwany 'siódmy zmysł' i powinna sama ocenić sytuację co jest dla niej dobre lub nie :) skoro masz instynkt kobieto to użyj tego instynktu :) czy wiecie kobiety jaki błąd najczęściej popełniacie ?

jaki??????????????

z tym instynktem....to w sumie masz rację....:P jakoś nigdy go nie słucham...mój błąd!:O

Gość zdaniem innego faceta
niunia, możesz sobie założyć że każdy facet ma "złe" intencje ale to wynika tylko i wyłacznie z naszej natury. Poza tym niepewność. Nigdy nie wiesz czy z tą dziewczyną możliwe będzie coś na dłużej czy też cię spławi po kilku spotkaniach. Stąd taka mentalna asekuracja. Facet zaczyna się naprawdę starać dopiero po jakimś czasie, jak widzi że laska nie ucieka i możliwe jest coś na dłużej. Łał! (albo własnie wtedy spierdala, jeżeli dojdzie do wniosku że z tą laską to nie chce być dłużej)

skąd niby mam wiedzieć czy "ta": to już na całe życie skoro jeszczew z nią nie spałem, nie byłem na wakacjach, nie poimprezowałem. trzeba poznać laske w różnych sytuacjach żeby mieć wobec niej "szczere" intencje

Gość whatsup
czasami wystarczy wlasnie posluchac jego wypowiedzi. Ja uzywa slowo "laska", zamiast "kobieta" to raczej nie jest to mezczyzna(a raczej chlopczyk) na poziomie.

whatsup---? :D

bzdura. to kwestia subkultury. moje znajome nie mają nic przeciwko gdy je tak nazywam. trochę luzu...

a nie lepiej swoje znajome nazywać po imieniu?;)

a może je to razi, tylko głosno Ci tego nie mówią, bo są dobrze wychowane i delikatne? bo chyba to nie blachary?

nie są to blachary.... ale powiedzmy sobie szczerze z OAZY też nie są :)

jednak lepiej mów im po imieniu;)

poza tym... one między sobą tez tak mówią: - laski! idziemy do tamtej knajpy... albo coś w tym styllu

Gość zdaniem.faceta
whatsup , znam inną prawdę, kobiety same wobec siebie używają słów 'cześć laseczko' , więc tu nie ma niczego zdroznego mówiac o laseczkach :) jaki błąd popełniają najczęściej ? jeden i podstawowy : wywodzący się z lat dziecięcych, z bajek o księciu z bajki, tak sądzę, że według wyobraźni kobiet ten książe z bajki wygląda tak: jest wysokim przystojniakiem w zbroi i ma giermka, który jemu buty czyści ale rycerz jest rycerski i kobietę zamkniętą w wieży oswobadza :) być może u wielu kobiet istnieje tak zwany mit 'Kena' , jest wysoki i przystojny i nie robi nic aby się kobietom podobać, kobiety i tak idą jak do miodu za 'Kenem' Cały czas jesteście jak małe dziewczynki i gdy na horyzoncie kobiety jakiś facet się pojawi i jest trochę podobny do 'Kena' to kobieta natychmiast orgazmu dostaje na sam widok 'Kena' , jeżeli taki 'Ken' zaproponuje kobiecie spotkanie to kobieta już dostaje świra i od razu chwali się koleżankom, że jakiś 'Ken' się zainteresował kobietą , zrobić wrażenie przed koleżanką to jest styl każdej kobiety, tak sobie zapewne myślisz kobieto, niech mnie zazdroszczą koleżanki i niech im żal dupę ściska, że zaprosił 'Ken' na piwo :) 'Ken' nie musi nic robić, zrobisz wszystko dla 'Kena' :)