Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demo

toksyczny człowiek

Polecane posty

tez mam w swoim otoczeniu taka osobe i wiecie co kiedy ja widze to chce uciec na koniec swiata, malo tego zle sie czuje przy niej ona skutecznie psuje mi dobry humor wlasciwie tylko tym ze jest w danej chwili przy mnie. jak sie pozbyc takich osob co robic zeby sie ochronic przed ich toksycznoscia:(

Gość moja matka
zawsze mi powtarza, że w moim wieku była ładniejsza, piękniejsza, szczuplejsza, grubsza(zależy od dnia, raz tak raz inaczej mówi), miała ładniejsze włosy, miała męża, a ja nie mam itd... Zazwyczaj robiła to przy ludziach, aby mnie upokorzyć. A teraz fakty: w moim wieku(na podstawie zdjęć) była chuda, bezkształtna, płaska jak deska, miała ogromny, garbaty nos, włosy może i miała długie, ale ciekawe jak wyglądały, bo nie miała łazienki, ani nawet porządnej miski do mycia. Męża w moim wieku też oczywiście miała- w wieku osiemnastu lat złapała frajera na dziecko. Niestety frajer okazał się być alkoholikiem. Po wielu latach zrozumiałam że to tylko nieszczęśliwa, żałosna kobieta, która na własne życzenie zmarnowała sobie życie, więc znalazła sobie cel- zniszczyć moje życie. Obecnie nie odzywam się do niej, jak ją widzę, przechodzę na drugą stronę ulicy.

Gość znam
osobę młodą a tak toksyczną że aż mi jej szkoda, nic mnie z nią nie wiąże jednak przebywając w jej towarzystwie trudno być wypoczętym, wszystko powinno być pod jej dyktando, tego nie lubi a to lubi, to jej się podoba a to nie podoba, ciągle coś jest nie po jej myśli, w podtekstach stara się każdemu dopiec, Boże chroń od takiej osoby, każdemu kogo spotka na swojej drodze zatruje życie

Gość demo
macie rację jest to nie do zniesienia ale jak sobie poradzić z toksycznymi