Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka900

no ładnie,mam nadżerke!!!

Polecane posty

w końcu po 6 miesiącach poszłam go ginekologa,okazało sie że mam nadżerke,ale wypalanke bede miała dopiero jak zniknie zapalenie,dostałam tabletki dopochwowe,doodbytnicze i doustne :-( i mam pytanko,podobno ten zabieg nie boli... czy któraś z was miała?boli,nieprzyjemne?jak to wygląda i ile trwa?

Gość nic nie boli ale śmierdzi

Gość ja miałam usuwaną nadżerkę
laserem i mnie bolało i to bardzo:( ginekolożka jednak była na tyle wyrozumiała, że robiła mi spore przerwy bym mogła wytrzymać ból i u mnie zabieg trwał nieco dłużej niz tradycyjnie ale z tego co czytam w necie albo z tego co rozmawiałam z koleżankami to chyba ja jestem wyjątkowo wrażliwa na ból, bo jakoś inne dziewczyny nie skarżyły się aż tak jak ja jestem zadowolona, bo minie w grudniu 5 lat od zabiegu, a ja nie miałam nawet jednego stanu zapalnego:)

Gość MaOliwki
śliczny chłopczyk natka900 :-) już siedzi? ja nie miałam nadżerki,ale słyszałam że nie boli :-) może jakbyś poszla wczesniej wystarczylyby tabletki :-)

śliczny chłopczyk natka900 :-) już siedzi? ja nie miałam nadżerki,ale słyszałam że nie boli :-) może jakbyś poszla wczesniej wystarczylyby tabletki :-)

Gość ja miałam usuwaną
ale nie wypalaną tylko zamrażanie.Trwała ze 3 min nawet nie czułam,że coś mi robi,myślałam,że jeszcze nie zaczął:DTo było 4 lata temu i jest ok.Nie było żadnych powikłań,przez tydzien tylko miałam jakieś globulki

Gość antymanty
ja miałam ... zabieg nieprzyjemny, ale to chyba normalne... do pochwy wkładany jest taki przyrząd jak termomoetr... mnie bolało nie jakos bardzo, ale bolało nie da sie opisac rodzaju tego bólu.10x mocneij boli jak np. okres oczywiscie po zero kontaktów z partnerem, oraz wydzielina przez miesiac czasu ..:)

Gość metoda wymrazanie
robiona jest właśnie laserem

Gość antymanty
ja miałam wypalaną

Gość wypalanki nie stosuje się
u kobiet, które jeszcze nie rodziły, a przynajmniej nie powinno się jej stosować