Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje...

szukam ginekologa kobiety w rzeszowie

Polecane posty

Gość poszukuje...

jak już wyżej napisałam poszukuje kobiety ginekologa . mi tam obojętne czy prywatnie czy nie . jak by ktoś znał jakoś fajna kobietę to prosze odpiszcie . pilne ... z góry dziekuję

Gość ola13
Kinga Bilińska - Szacoń, przyjmuje w Promedice bezpłatnie. Dokładna i miła dla pacjentek:)

Gość ania30049
witam wlasnie wczoraj sie dowiedzialam ze mam nadzerke pani gin.bilińska przepisala globulki i ma mi ja usuwac solcygenem.Czy to bezpieczne????

Gość ejna ejna
ja chodze do ginekologa faceta , jest bardzo delikatny , u kobiety byłam raz i ostatni :O

Gość ania30049
a co z solcygenem?czy ktos ma jakies konkretne inf na ten temat?dodam ze jeszcze nie rodzilam dzieci wiec troche sie boje tej ingerencji

Gość wenja
w rzeszowie na lisa kuli w medyku przyjemuje doktor Mora-Janiszewska, polecam :) o solcyganie nic nie wiem, ale szwagierka mi opowiadala ze miala wypalaną (nie wiem czym) i potem jak rodzila to musieli jej calą szyjke macicy rozciac bo inaczej by popękala. po wypalaniu szyjka jest malo, lub w cale, w tym miejscu nie elastyczna, jak planujesz dzieci nie polecam wypalania

Gość tylko do gina-faceta chodzę
omijajcie lekarkę Biała :-O moja koleżanka omal nie straciła przez nią dziecka :-( kobiety jakoś nie sprawdzają się w tym zawodzie. jak dla mnie.