Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma sprawiedliwości

Oblałam egzamin na prawko... czy słusznie?

Polecane posty

Pan egzaminator sprawdzał moją wiedzę dotyczącą płynów ze szczegółami... a pierwszym jego pytaniem było " Pani pierwszy raz?"

Gość AHA.............
Też dziś oblałam, bo instruktor umówił się z kimś i by nie zdążył, gdyby miał przeprowadzić cały egzamin. :/

Gość sabrinaaaa czarownica
oj jak ci współczuję :p zdawać jeszcze raz i nie szukać winnych

Poprosił żebym sprawdziła olej... wszystko zrobiłam dobrze a on : ŹLEEE bo nie powiedziała pani co robi to jeden błąd drugi błąd to pytanie ile powinno być płynu hamulcowego i jak go sprawdzamy... odpowiedziałam że potrząsająć i tak mniej więcej połowa... odp tego pana : na dzisiejszy dzień uzyskuje pani wynik negatywny czy pomimo tego chce pani kontynuować?

czasami się czepiają, teraz wygodniej jest im to zrobić na placu dzięki kamerom, ale jak chcą, to w samochodzie też obleją ;) bo film się nie nagrał, albo kamera była uszkodzona...

Gość AHA.............
Wszędzie może oblać, jeśli chce. Niestety.

stuknijcie się ale tak szczerze w piersi na pewno wszystko było tak jak powinno byc.Też zdawalam nikt się nie czepiał .Znam z opowieści ludzi ,którzy oblali zawsze twierdzili,ze egzaminator był złośliwy itp....nie wierze w to ,że wina jest po jego stronie.Wiecej obiektywizmu a nie postawy rozczeniowej do wszystkiego i wszystkich:) no i ćwiczyć moi drodzy dalej :)Powodzenia życzę

Gość ngdxngxdn
Boże, a ja mam jutro teorię i nic nie umiem ;( Do jutra do 14:00 musze się nauczyć. Co do niesprawiedliwości - ja w nią wierzę. Jak każa tobie zmieniac kolo, a tego nie bylo na kursie i Cię oblewają, to co? Wszystko gra?

Gość to jJaaaaa
a ja zdałam:D za czwartm bo za czwartym ale wreszcie!:D

to jJaaaaa jak to zrobiłaś??????

ja bym sie odwolywala, za takie cos oblac? napisz o tym na forum o prawie jazdy, tam sie lepiej znaja i Ci doradzą

kropa8 gratuluje zdania prawka ale wybacz, nie znasz wszystkich sytuacji i wszystkich egzaminatorow, niektorzy potrafia byc naprawde zlosliwi i wredni, wiele razy spotykalam sie z takim zachowaniem moze niektore opowiesci sa przejaskrawione, ale napewno mozna trafic na zlosliwego osobnika

Gość wszyscy ja pocieszacie
a przeciez egzaminator mial racje - od kiedy to poziom oleju sie sprawdza "potrzasajac i mniej wiecej w polowie" :| Dupa z was a nie kierowcy

Gość jhjhbjhbj
No jak olej też się sprawdza pokazuje się miejsce wlewu oleju i pokazuje się miernik oleju (taki patyczek), poziom oleju sprawdza się jak samochód stoi na płaskiej powierzchni po ostygnięciu silnika. odnośnie płynu hamulcowego, do spryskiwaczy i chłodnicy to mówi się, że poziom płynu znajduje się pomiędzy wartością min a max, czyli jest prawidłowa i koniec:)

plynu powinno byc miedzy minimum a maximum i tyle:) ja zdalam za 1 razem, mialam spoko egzaminatora, wprawdzie mialam okropne warunki na drodze ale facet nawetr mi sprzeglo przytrzymywal zeby mi nie gasl:D

Gość Sing hallelujah
patyczek? do sprawdzania oleju? Ludzie i wy robicie prawo jazdy albo juz je macie? Nie dziwie się tym egzaminatorom że oblewają was. :o BAGNET! nie patyczek!

Gość jhjhbjhbj
wiesz co nie ważne jak to nazywa sie wiadomo o co chodzi możesz to miernikiem nazwać a tak sie składa, że zdałam za pierwszym razem:P

sorry zdałam za drugim razem ...............niestety przy pierwszym podejściu była moja wina i tylko moja . A propo dzisiaj widziałam egzamin w chwili oblania dziewczyna wjeżdża z podporządkowanej w lewo i ustawia sie po lewej stronie tylko ulica z której planowała wyjechać była dwukierunkowa stała pod prąd ............szczęście że zdążyłam wyhamować przy skręcaniu .............. a wiecie co powie jak wróci do domu że egzaminator był złośliwy itp. bardzo wątpię żeby przyznała się do jazdy pod prąd . co prawda znam przypadek kiedy chłopak w z nerwów zapomniał powiedzieć na placu o klaksonie oblał ......... no cóż zdał za drugim razem .

zapomniałam dodać że przy drugim podejściu w silniku pojawił się wlew paliwa oleju silnikowego .................... no ale poprawiłam nazewnictwo :-D.