Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia211

prosze o pomoc

Polecane posty

hej wszytskim amm duzy problem i prosze o pomoc 12 pazdziernika dalam wypowiedzenie o prace z dutygodniowym okresem,pracyje do 26 pazdziernika,mialam do odpracowania 8,5 godziny odpracowalalm 7 i zostalo mi jeszcze poltora,moj przelozony pogrywa se teraz ze mna i ja chce juz od poniedzialku do piatku isc na zwolnienie bo juz nie daje rady,ale problem w tym ze mam jeszcze poltora godziny do osdprawcowania,czy moge ics na zwolnienie majac te godziny,prosze o pomoc bardzo

ze irwie to wiem bo i tak premi nie dotane,mam niezla brygadzistke,ale mnie to nieobchodzi,chcem isc na zwolnienie bo juz nie moge tam wytrzymac rzucaja mna raz tu raz tu,chce juz z tym skonczyc,boje sie ze mjac do odpracowania te poltorej godziny nie rozwiaza ze mbna uowy moze tak byc?

Gość zona meza
dla swietego spokoju idz i to odpracuj bo pozniej mozesz miec jeszcze gorsze nieprzyjemnosci bo szef to zawsze potrafi zagrac jak mu sie podoba,jeszcze dojdzie do tego ze ci wyplaty nie da...

nie, takiej sytuacji nie może być, ale jeśli pracodawca jest wredny, to może Ci to wpisać na przykład w świadectwo pracy. A nie możesz dla świętego spokoju pójść jeszcze w poniedziałek do pracy, odpracować sobie te 1,5 godziny i od wtorku pójść na L-4?

nie chcem miec zadnych nieprzyjemnosci,ale zmiana do ktorej amm isc w poniedzialek doprowaca mnie do nerwicy,tacy sa niemili ludzie,naparwde jestem zalamana

spokojnie przetrzymasz jeszcze tą jedną dniówkę, jak szef bęzie chciał Cię uwalić, to zawsze może powiedzieć, że opuściłaś wtedy stanowisko pracy bez niczyjego zezwolenia i jeszcze Cię wykopie z firmy dyscyplinarnie, nie ryzykuj. Z kim i jak załatwiałaś odpracowanie godzin? Jakie masz na to dokumenty? Kiedy wybierałaś ten dzień wolnego i kto Ci na to pozwolił? Komu to zgłaszałaś?

moja brygadzistka ma zeszyt w krotym notuje kto i ile ma do odpracowania nie amm zadnych dokumentow na to ze ja odpraciowuje ona sobie w zeszycie pisze