andzius86 0 Napisano Październik 20, 2007 Witam, mam pytanie,czy podczas brania tabletek antykoncepcyjnych(CERAZETTE) można zrobić test ciażowy czy trzeba je odstawić?Martwię sie bo nie mam długo okresu i muszę to sprawdzić ale zażywam regularnie tabletki,prosze mi pomóc bo sie niecierpliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 20, 2007 Tabletki nie wpływają na wynik testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzius86 0 Napisano Październik 20, 2007 a czy mozliwe jest zatrzymanie krwawienia w czasie zazywania takich tabletek.Czy to sie zdarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdarza się Napisano Październik 20, 2007 ale jeśli krwawienie (NIE OKRES) nie pojawi się dwa razy pod rząd należy skonsultować to z lekarzem ginekologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniad Napisano Październik 20, 2007 Witajcie Ja zażywała tabletki cerazette i lekarz mi powiedział że moge miesiączki nie mieć wcale. Więc może przejdź się do gina i zapytaj jeśli Cie to niepokoi. Jeśli brałaś regularnie tabletki to bardzo mało prawdopodobne że jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdarza się Napisano Październik 20, 2007 nie wiem co to za lekarz, który mówi, że podczas barnia tabletek anty w ogóle występuje okres:O otóż podczas barania tabsów nie ma czegoś takiego jak okres:O pojawia się tylko substytut okresu, który ma go przypominać swoim wyglądem nigdy wcześniej też nie spotkałam się z teorią, że krwawienie w okresie 7 dniowej przerwy NIE MUSI występować wcale! to jakieś bzdury! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzius86 0 Napisano Październik 21, 2007 tyle ze ja biorę te tabletki od 4 miesięcy i wcześniej występowały u mnie krwawienia i to obfite i częste (lekarz twierdzi ze to normalne przy braniu tych tabletek-Cerazette zresztą wiele kobiet się na to skarży zauważyłam czytając na forum) a tu nagle nic już od 3 tygodni-bardzo mnie to martwi gdyż wcześniej tak nie miałam,nadal karmie piersią a miesiączkowałam zaraz po połogu miesięcznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach