Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieeeeeeew

Przebicie blony dziewiczej.

Polecane posty

Gość dzieeeeeeew

Czy kobieta czuje, ze blona zostala przerwana? Czy jest to jakis dzwiek, czy to czuc? Chcialabym przebic blone podczas mastrubacji, poniewaz nie chce, zeby podczas perwszego razu poleciala krew czy cos. Czy jest to mozliwe? Na jakiej glebokosci okolo znajduje sie blona?

Dźwięk to zazwyczaj takie niegłośne pyknięcie.. chociaż czasami się zdarza, że huk jest taki jakby z kapiszona strzelił. Ja raz miałem taki przypadek, że jak rozdziewiczałem dziewczynę, to tak walnęło, że aż się gołębie poderwały na starym rynku oddalonym o 3 km od mojego mieszkania.

Gość dzieeeeeeew
prosze o powazne odpowiedzi

Gość Annnnnnnnnn
nie rozrywaj sobie blony bo bedziesz pozniej tego zalowac! a facet cie wysmieje jak mu powiesz ze niby dziewica jestes

Gość dzieeeeeeew
ale to idzie tak latwo rozpoznac? Boje sie, ze przeibcie bedzie bardzo bolec, poplynie krew, albo po prostu nie bede w stanie tego zrobic. Dlatego mysle, ze lepiej, zebym sprobowala sama.

Gość Annnnnnnnnn
nie jest tak zle ze sie zalewasz strumieniami krwi. bolec i tak bedzie czy zrobisz to sama czy nie i jeszcze boli przez kilka nastepnych razy. dasz rade z chlopakiem to nie jest takie ciezkie ;) i da sie to bardzo latwo rozpoznac chlopak odrazu wyczuje

Gość dzieeeeeeew
a czy jest to bardzo bolesne? strasznie boje sie tego pierwszego razu, ze nie dam rady. na jakiej glebokosci znajduje sie blona?

Gość Annnnnnnnnn
nie jest gleboko. raczej zaraz przy wejsciu. nie boli az tak strasznie da sie wytrzymac ;) nie ma sie czego bac. nie steresuj sie tylko rozluznij i wszystko bedzie ok

Gość dzieeeeeeew
niekoniecznie musze mowic chlopakowi, ze jestem dziewica. Ale czy przebicie jej samemu jest zlym pomyslem? czy trzeba zrobic to bardzo mocno, zeby sei przebila?

Gość dddziewica
faceci nie lubia dziewic???? a jak ja mam 19 lat?? i jestem dziewica???

Gość Katarzynka87
Zwariowalas???!!!! To nie boli tak bardzo, poza tym fajnie jak facet ktorego kochasz to zrobi, a nie sama Ty!!!! Zastanow sie nad tym jeszcze.

Gość cieeekawska
ja mam 21 lat i jestem dziewica, i nie powiem o tym kolesiowi:) niech sie zdziwi jak mi wlozy;p

Gość chcialabym zeby ten
pierwszy raz z kims byl przyjemny, a podczas przebijania blony chyba taki nie bedzie, prawda?

na tym wlasnie polega ten pierwszy raz:D ten strach, bicie serca:) Poza tym z mezczyzna, w trakcie gry wstepnej rozluzniasz sie, podniecasz. Uwierz mi ze jesli zrobisz to sama to bedzie bardziej bolalo. a jesli juz koniecznie chcesz sie pozbyc blony dziewiczej to radze udac sie do ginekologa

Gość do ciekawskiej
Ja ci radzę powiedzieć facetowi,że jesteś dziewiąc,bo jak mu nie powiesz to on nie bedzie wiedział i będzie myślał,że już nią nie jesteś i wtedy może to zrobić mocniej i cię wtedy zaboli.

Gość a do przebicia
trzeba uzyc duzej sily?

Gość dorota__
tak, np. młota pneumatycznego

Gość a do przebicia
prosze o powazne odpowiedzi. jestem zielona w tym temacie

Gość Annnnnnnnnn
nie trzeba zbyt duzej sily ale mysle ze bol spowoduje ze sie wycofasz. zreszta i tak przy pierwszym stosunku bedzie bolec wiec po co?

Ech tam Dziewczynko, zostaw naturę swoje prawo, zakochasz się i nie bedzie tak zle. To i tak nie zmieni fakt ze będesz dziewicą. To nie kwestia pękanie błon, to też w gowie, i strach przed piersze raz, czy będzie boleć czy nie.

Gość najlepiej zakisić ogóra

Gość alan3
Proszę o poważną odpowiedz - otóż do tej pory kobiety z którymi byłem nie byly już dziewicami . Teraz krecę z dziewczyną -18 lat ,ktora tak na 80 % jeszcze tego nie robiła . I mam pytanie - co dzieje się przy rozdziewiczniu ?/. Czy leci sporo krwi itp. no i jak odbiera to dziewczyna - nie chcę by to dla niej był jakiś szok , ból itp .. . Piszcie jak to jest od strony faceta , no i dziewczyny -bo chyba większ0sc pań tutaj ma to za sobą ... .

Gość Anonim.
WIecie co jestem z klijentka ROk I wiedziąłem ze jest dziewica i bardzo z tego powodu sie cieszyłem.. DZis nadszedł ten dzien zeby to zrobic i wiecie nie było tak zle .. troche z bolu krzyczałą ale nawet nie poczułą jak jej błone przebiłem bo sie jej pytałem.. wiec nie ma co sie denerwowac.. dla niej było to przyjemne i dla mnie:d i Pozdro:*

Gość anula20202
wiecie co sme bzdury gadacie chyba tego nie robiliscie zrobilam to pare tygodni temu nie ma co sie bac wystarczy ze sie rozluzisz ale pamietaj nie mazesz miec miesni zacisnietych musisz byc calkowicie rozluzniona i podniecona a nic nie poczujesz muwiie prawde to nic nie poli na serio zapytaj sie ginekologa!!!

Gość Grażyna_Ryża
A ja mam 34 lata i jestem dziewica! Po prostu czekam na tego jedynego. Owszem uprawial sex, ale tylo milosc francuska i pare razy sex analny. Moja myszka jest nietknieta :-)

Gość byl tu taki tekst ze
"nie jest tak zle ze sie zalewasz strumieniami krwi"... Zalezy od orgamizmu... Mnie zalalo... Wygladalo to masakrycznie :P

Gość podpowie ktoś cokolwiek
???????????????????????????????? chodzi o niemożliwość przebicia błony - próbowaliśmy już 3 razy. Za kazdym razem ogromny ból i sporo krwi a mimo wszystko on dalej nie może we mnie wejść głębiej niż główką penisa (a np. u nasady jest o wiele szerszy niż główka) na pewno nie mam problemu z nalilżeniem / podnieceniem (choć może za tym 3cim razem to już ciężko było się rozluźnić, bo wiedziałam jaki ból mnie czeka :( ) mamy po 23 lata i bardzo się kochamy; mój facet jest doświadczony więc wie, co robić ... ja robię wszystko by "ułatwić" - nogi wysoko, rozluźnione mięśnie, czasem lapka wina dla odwagi ale dalej nie wychodzi :( poradźcie coś proszę - nie chcę jeszcze iść do ginekologa na ewentualne nacinanie - brrrrrr!!!!!!!! wyczytałam co mogłam już na róźnych portalach i forach ale nic to nie dało... a! byłam już u 3 różnych ginekologów w życiu i żaden nic nie mówił o wyjątkowo grubej błonie u mnie a ostatni raz spytałam się ginekologa, czy ona nie jest jakaś gruba, czy spodziewać się bólu i ten powiedział, żeby się nie bać, że powinno być ok...