Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieeeeeeew

Przebicie blony dziewiczej.

Polecane posty

Gość Karolinka222222
Mnie troche bolało i krwi było sporo...rano jak sie obudzilismy to cale przescieradlo było od krwi....a ja plamilam jeszcze przez kilka dni :(

Gość Truskawkaaaaaa
Nie jest źle,też sie bałam ale było oki :)

mam do was powazane pytanie nigdy nie robilem tego z dziewica i nie wiem zbytnio jak to jest wiec mam do was pan/ow. np. 1. Gdy przebije blone to czy zawsze leci krew 2. jezeli poleci to sie dalej uprawia sex 3.jezeli sie nie uprawia dalej to co trzeba zrobic czekac?? Prosze o powazne odp :)

Gość nietykalna20
czy mozliwe jest utracenie dziewictwa przez tampon?

Gość nietykalna20
czy mozliwe jest utracenie dziewictwa przez tampon?

Gość krystek_chlystek
tak jesli za daleko go wepchniesz

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja tez probowalalm z facetem kilka razy... bo tak mnie cholernie bolalo, ze mu sie wyrywalam... za 3 podejsicem jakos dalam rade... ginekolog powiedziala, ze jak sie nie uda to mam przyjsc na naciecie blony... no niestety tak to jest, ze niektore z nas maja bardzo gruba blone dziewicza i moment rozdziewiczania jest kurewsko bolesny!!!!!!!!!!

mam do was powazane pytanie nigdy nie robilem tego z dziewica i nie wiem zbytnio jak to jest wiec mam do was pań/now kilka pytan . np. 1. Gdy przebije blone to czy zawsze leci krew 2. jezeli poleci to sie dalej uprawia sex 3.jezeli sie nie uprawia dalej to co trzeba zrobic czekac?? Prosze o powazne odp

Gość Misiek5
Do Merek26: Po prostu wejść w dziewczynę i kochać się. W ogóle nie myśleć o tym że będzie / była defloracja. Dla dziewczyny to pierwszy raz więc mimo tego że będzie trochę krwi i wejście może być bolesne to po prostu nie spieszyć się. Kochać się tak aby i z tego pierwszego razu dziewczyna miała satysfakcję. Prześcieradło będzie do prania, a poza tym miłe wspomnienia z pierwszego razu. Ten pierwszy raz zawsze się pamięta i nie o ból czy krew tu chodzi ale o współżycie wynikające z uczucia.

Gość madzia203
do marek26 dostałes odp.tylko czytac nie umiesz 1.nie zawsze jest krew 2.uprawia sie dalej

"A ja mam 34 lata i jestem dziewica! Po prostu czekam na tego jedynego. Owszem uprawial sex, ale tylo milosc francuska i pare razy sex analny. Moja myszka jest nietknieta " hhhahahahhahaha nooooooo tak, z ciebie taka dziewicA grazyna jak z tych lasek po zabiegu rekonstrukcji błony

Gość Bo to ja jestem twoim aniołem.
Nie bój się wszystko będzie ok. tylko się rozluźnij... wprowadz palec coraz głębiej najlepiej 2 ... Napewno boli ale wytrzymasz.... pomyśl sobie o jakimś chłopaku który ci się podoba i mocno wpychaj pomyśl sobie że to jest dla twojego dobra i tak ruszaj paluchem długo :) i jest fajnie:) Polecam:*

Gość anastazja4142
ja próbowałam przebić swoją błone dziwicza fletem ale sie nie udalo. kochałam sie pierwszy raz z moiom facetem ktory mysloal ze nie jest dziewica i z calej sily wepchnal swojego penisa. blona natychmiast sie przerwala i bylo sporo krwi. Ale i tak sie nie domyslil.

Gość Molanka
to nic nie bloli !!! troche krwi poleci i spoko xD

Gość Misssskaa
Mam 15 lat :) przebicie błony dziewiczej przechodziłam badzo powaznie ;d stos krwi i straszny ból mósialam zrobic to an dwa razy bo inaczej bym nie wytrzymala tego bóluu ..

a ja mam pytanie czy przebicie błony jest możliwe poprzez tak zwana palcówkę bo niewiem a ostatnio doszły mnie głosy że nawet palcówka jest jak rozdziewiczanie...? prosze pomóżcie;)

Gość palcówka
Ostatno bawiłem się myszką mojej dziewczyny i zaczeła lecieć krew Czy przebiłem jej błonę ?

Gość madziulasxd
robiłam to z moim chłopakiem tydzien temu... nie bolało nic ale pozniej nie mogłam siedzieć bo mnie w srodku bolało, nie wydaje mi sie zeby mi przebił błone, bo nie leciała mi krew

Gość gwiazdeczka_
a mi krew nie leciała. nic nie było słychać.

Gość taki_sobie_*
a fu, o czym wy tu rozmawiacie! do autorki: jeśli tak czujesz, że dobrze byś sama sobie przebiła to tak zrób. ja na przykład nie mógłbym być z dziewicą. to obrzydliwe. jakaś błona, krew.

Gość taki_sobie_*
aha. temat z roku 2007 :P. no cóż, taki obrzydliwy temat, że nawet na date nie spojrzałem.

Gość werkolol
ja przepilam sobie blonke. nic nie bolalo. zrobilam to tak. wsadzialam sobie tampona, popychalam go dlugopisem , wszedl gleboko, poczulam lekki odglos- taki ''pyk'', poleciala krew i po wszystkim:) ciesze sie

Gość lalunka12
czy 12 latka moze sobie przebic blone ?odpowiedcie czy to boli ale tak zeby moja mama sie nie dowiedziala da sie tak?

Gość Młody_Zdolny;)
A ja bym chciał mieć dziewczynę-dziewicę

Gość kicia1994
mam 16 lat i starszego od siebie o 3 lata chłopaka który jest już doświadczony i cały czs prosi mnie o współżycie. Nadal jestem dziewicą i boje się że pierwszy raz będzie dla mnie bolesny. Jeszcze bardziej boje się tego że po wszystkim mnie zostawi lub wyśmieje bo mu się nie podobało. kompletnie nie wiem co robić i prosze o rade