Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-a-k-r-e-l-a

PYTANIA O WODY PłODOWE

Polecane posty

Gość M-a-k-r-e-l-a

Kiedy odpłynęły wam wody płodowe? Co robiłyście podczas tej chwili? spałyście, sprzątałyście? O jakiej porze dnia to było i w którym tyg? Czy od razu pojechałyście do szpitala , miałyście wcześniej skurcze?

moje odplynely w 40 tyg, dwa dni po terminie,bylam wtedy w szpitalu i kladlam sie akurat spac, skurcze pojawily sie pozniej

A mi przebili pęchęrz płodowy kiedy byłam już w szpitalu i bylo plum :) 42 tydzień :) przenosiłam moja dzidzię :)

Gość M-a-k-r-e-l-a
dzięki dziewczyny - a może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość ...reni...
odpłyniecie wód płodowych- trzeba zgłosic sie do szpitala dlaczego? mozliwośc wypadnięcia czesci drobnych np. pepowiny przy nie ustalonej nie przypartej cześci przodującej przy odpływaniu wód możliwe zaburzenia tętna płodu więc raczej nie zwlekac z jak najszybszym zgłoszeniam się do szpitala prawidłowe- jasne wody nieprawidłowe-zielone tzn. płód oddał smółkę -niedotlenienie

Gość M-a-k-r-e-l-a
od razu do szpitala - zrozumiałam. A jak inne mamy?

Witam Mi wody odplyneły w szpilatu, lezałam sobie w lożku Skurcze dostałam kilka godzin pozniej, ale porod zakonczyl sie cesarka ponieważ corcia uciekla do gory zamiast schodzic do dołu :) w drugiej ciaży pody zaczely sączyc mi sie w domu, to bylo o 6 rano wstałam z lozka do toalety . Pojechałam do szpitala i znowu cesarka, poniewaz mimo ze odchodzily mi wody, nie bylo widac innych oznak porodu. Pozdrawiam

mi wody odplynely w szpitalu, lezac na patologii nie moglam juz sluchac rodzacej i strasznie krzyczacej babki (jeszcze wtedy nie wiedzialam ze bede jeszcze glosniejsza) strasznie meczyly mnie tez skurcze i kiedy szlam do wc to poczulam ze cos cieplego ze mnie polecialo, czulm sie jakbym miala okres, regularnie wyplywalo cos cieplego, zamiast krwi czysta woda nie moglam tego powstrzymac, lecialo i lecialo na porodowce polozna uparla sie i przebijala mi pecherz ale nic nie polecialo-nic tez nie czulam, wody tyle co na gaziku miala...