Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweetysweety

od kiedy jestem zabezpieczona po przewie

Polecane posty

witam mam pytanko, biore tabletki już od ponad 3 lat i jak co roku robię sobie przewę miesieczną jak polecił mi lekarz. Normlanie brałam 1 tabletę po tej przewie 1 dnia cyklu ale tym razem wzięłam ostanieniego czy jestem już chroniona, czy musze sie dodatkowo zabezpieczyć, bardzo dziękuje za porade, czekam z niecierpliwościa

Gość ilu lekarzy tyle teorii
ale naprawdę nie wiem po co lekarz funduje Ci co roku roztrój organizmu?:O po co przerwa po roku i to tylko na miesiąc? zupełnie nie rozumiem:O natomiast wracając do Twojego pytania - w pierwszym tygodniu brania tabsów po przerwie powinnaś zastosować dodatkowo prezerwatywę, potem jesteś już całkowicie chroniona:)

czyli widze ze mój ginekolog mnie wprowadza w błąd tzy lata temu biorą te tebletki pytałm o wszytsko. Powiedziała mi że raz w roku muszę robbić conajmniej miesieczną przerwę na zregenerowanie orgazizmu, a tabletki mogę wziać w pierwszym lub ostatnim dniu miesiączki i że niezależnie od tego jestem choronina od pierwszego dnia, ale wolałam się poradzić bo ulotki nie mam przy sobie,:(:(, ale widzę że zdanie mojego ginekologa różni się z ulotką. :(:( Czyli jednym słowem jeszcze 7 dni dodatkowego zabezpieczenia mnie czeka?? dzięki serdeczne za poradę, chyba będę musiała zmienić ginekologa...

Gość moim skromnym zdaniem.....
po prostu nie ZASZKODZI poradzić się również innych specjalistów:)