Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bławatek

on mi się podoba,ale nie rozumiem jego zachowania / pomocy!

Polecane posty

Gość klonik klonowej klonicy
Bo pewnie uważa że pasujesz idealnie do tego kolegi w końcu tego kolege zna i ciebie tez. A swoją drogą to mówi o Tobie do kogoś w Twojej obecności....jak o jakiejś rzeczy, albo o kims małoważnym jakby Ciebie nie bylo....chyba naprawde chce Cie wcisnąć koledze a nie sobie.

Gość bugtut
ja mysle, ze jednak jest niesmialy, alkohol dodal mu animuszu, ja tez tak mam, moze woli jednak ciebie niz cycata kolezanke, ale boi sie ci to wyznac. wyciagnij go jeszcze raz na dyske, i ty wtedy tez sie troszke rozluznij i pogadajcie, jak cos nie pojdzie tez zwalisz wszystko na alkohol

a na disco to na pewno jesczze z nim pojde,bo jest w gronie moich imprezowych znajomych. czas pokaze... a moze jednak cos bedzie..a jak nie to walic to ;-) dobranoc

Gość ccccccc
jeśli będzie szli na dyske to wyciągnij go do tańca sama,nie będzie w tym nic zdrożnego tym bardziej że już jakoś się znacie taniec z jednej strony nic nie znaczy z drugiej pozwoli wam się zbliżyć, w każdym razie jak co to masz właśnie dobrą wykrętkę i gdyby nic tego nie wyszło to w sumie i tak nie musisz bać się spojrzeć mu w oczy możesz udać głupią. No i nie wiadomo czy to odrazu wypali podczas tych tańców. Nie wiem jaki to jest typ faceta