Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edvard

Podobno SONy przez najblizsze tygodnie uruchamia promocje z telewizorami Bravia

Polecane posty

Gość edvard

czy to aby nie jaka podpucha - 5 lat gwarancji to było by coś

Promocji w najbliższych tygodniach można się spodziewać od liku. Pięć lat wygląda kusząco, choć pewnie i tak wcześniej \"pudło\" się wymieni ...

Gość edvard
no nie wiem kogo stac to wymieni , mnie nie ;-( ale philips jakos cenowa wypada mi lepiej i ma funkcje których sonikaom brakuje

Technologia wymusi. Gdy SED lub FED zaczną się liczyć ... Dziś duże plazmy to ogromny pobór mocy :( LCD jakby lepiej, ale też niemało ... Gdy klienta stać, to i tak trzeba takie zapotrzebowanie zapewnić. Komputery też już niektóre pod 0,5 kW podchodzą, więc sprawa będzie chyba dość istotna ...

Gość taki tam nieważne.
no właśnie ale lcd jest dosyć kiepski:( przyszłościowe wydają się być ledy (chodi oczywićcie o matrycę) bo kontrast mają jak tv crt i rozdzielczoć lcd .ja na nie właśnie czekam:)

\"21.10] 00:25 taki tam nieważne. no właśnie ale lcd jest dosyć kiepski \" No właśnie ... Nieco z boku. .. Jeśli o monitory chodzi, w cenie dla mnie akceptowalnej, czyli nie rzędu kilku tys., to LCD są tragiczne :( I mam dylemat czy kupić na zapas używane (nowych brak !!! praktycznie) pudło CRT 21\" 22\" czy liczyć, że w końcu pojawi się coś \"płaskiego\" i przeze mnie akceptowalnego ...

Gość taki tam nieważne.
to znalazłem kogoś kto myśli podobnie do mnie;) też nie mam zamiaru kupować lcd bo taki który by mnie zadowolił kosztuje fortunę ok 10000 zł wolę kupić crt i zaczekać 2 lata na LED TV dzisiaj wszyscy lecą na lcd a ja nie:p jesteś pierwszą osobą która stwierdziła prawdę przykrą prawdę:(