Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie jak

GRANIE NA CZEKANIE-JAK WYŁĄCZYĆ?

Polecane posty

Gość ... nieznasz .
M 123456789 .. własnie zrobiłem tak.. M 123456789 gdzie 123456789 to twoj numer telefonu .. PAmietaj ze po "M' ma byc spacja .. wysyłasz na numer 333

Gość Truddy
Własnie przed chwilka wyłączyłam Granie na czekanie Wpisałam M swoj mumer (odzieliłam spacją ) i wysłaąłm na 333, koszt smsa w erze 16 groszy.

Gość olcia12345
Aby WYŁACZYC usluge Granie na czekanie wyslijcie smsa o tresci M na nr 333

Gość jimzcoi
Nie M tylko N N numertlefonu

Gość i ja sie wypowiem
P:Czy można zawiesić usługę? O: Tak. Możesz zawiesić poszczególne reguły grania bądź całą usługę. Zawieszenie nie powoduje usunięcia dźwięków, ani reguł ich grania dla dzwoniących. Podczas zawieszenia abonament jest naliczany. P:Jak wyłączyć serwis? O: Jeśli chcesz wyłączyć serwis wyślij SMS o treści NIE na darmowy numer 80333. Deaktywacja oznacza utratę wszystkich zakupionych wcześniej utworów.

Gość i ja sie wypowiem
mnie pomoglo ;)

Gość browar
wysyłacie na nr telefonu 80333 sms o treści NIE

Gość esior który wie
Aby wyłączyć serwis Granie na czekanie, wyślij SMS pod numer 333 o treści M własny numer (np. M 602900000) - opłata zgodna z planem taryfowym - bądź zaloguj się do swojego konta na stronie www.granie.era.pl i wybierz opcję "Deaktywuj serwis".

Gość dannyl11
wystarczy wysłać sms o treści M (twój numer telefonu) pod numer 333, np. M 123 234 345

Usługę możesz wyłączyć: * wysyłając SMS pod numer 3333 (koszt zgodny z cennikiem usług) w treści wpisując WYLACZ * dzwoniąc pod numer *3333 (koszt zgodny z planem taryfowym, jak za połączenie w sieci) i postępując zgodnie z instrukcjami lektora Pamiętaj że wszystkie ustawienia i utwory po wyłączeniu usługi zostaną skasowane. Usługa zostanie wyłączona w ciągu 24 godzin od złożenia zlecenia.

Gość Mistrzyni
wysij sms o tresci NIE na numer 80333 po chwili powinna przyjsc wiadomosc od ery

Gość Valparaiso
na stronach każdego operatora jest regulamin tej usługi. tam znajdziecie jak to badziewie wyłączyć. W ORANGE: wyłączenie Usługi: SMS o treści WYLACZ pod numer 3333

Gość Pojazdowiec/Pojechaniec
Pojebało was całkiem??? co to za kit ze sie nie da wyłączyc sms'em ja ostatnio usunełem tylko kodu zapomniałem przejzyj sms'y tam pewnie bedzie ten kod ja tam miałem ;P

Gość ryba////ryba
http://allegro.pl/sprzedam-akwarium-z-calym-w yposarzeniem-i1407795822.html to moze być twój złoty strzał-zobacz-taka okazja sie nie trafia......zapytaj o cenę-będziesz w szoku. Jeżeli jesteś pasjonatem to coś dla Ciebie

Gość Pojazdowiec/Pojechaniec
I jeszcze jedno! Jak dajecie już ten zjebany kod to dajcie chociarz cennik i czy jest darmowe czy nie. Ja miałem za darmo... NIE SPAMÓJCIE!!!

Gość norbiryb2
"Jeśli chcesz wyłączyć serwis wyślij SMS o treści NIE na darmowy numer 80333. Deaktywacja oznacza utratę wszystkich zakupionych wcześniej utworów"

Gość kolase
wyślij N spacja nr. tel na nr. 333 ja tak przed chwilą zrobiłem i już po chwili mi wyłączyli. pozdrawiam