Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dty6sxiyju

kiedy wasze dzieci zaczely mowic mama? czy cos innego?

Polecane posty

od paru dni papla i brzmi to jak MAMA TATA BABA tak po swojemu :-) ma 6,5 miesiaca a przypomnialo mi sie coś,pewna mama9 miesiecznej córki stwierdzila ze jak miała 4 miesiące to juz mówiła mama,troche w to nie wierze,bo to raczej niemożliwe :-)

moja mówi mama tylko jak placze i chce na raczki ( nadal pewnie nie swiadomie ) ale za to swiadomie mówi am. Jak jest głodna to krzyczy ammmm i mówi dzidzia . jak sie bawi to czesto to powtarza \"dzidziaaaa\"... ale nie wiem co to oznacza jesli wogole cos oznacza... ale z tym amm jest fajnie. Jak cos jemy a ona siedzi z nami przy stole to gapi sie w talez i krzyczy ammmmm:D:D:D

natka moja tez juz w 4 misiacu mówila \"maaaamaaa\" ale to zupelnie nie swiadome bylo. tak jej sie poprostu sylaby poukladaly :)

wierze MaMani, bo napewno nieświadomie, tylko że ta znajoma niby twierzi że to było świadomie,i dokładnie wypowiadala MAMA i taka dumna,dlatego ja sie nic nie odzywalam ale swoje myslalam.

natka ucieszyła sie kobiecina i sie nakreca :P ja jak pierwszyraz usłyszałam maaamaaa to sie poryczalam ze szczescia :):):D:D