Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak faceci to odbierają

Liczba partnerów i przeszłość seksualna kobiety ma dla wpływ na wartość kobiety?

Polecane posty

Ja tu sie z wami troche drocze ;) Bo wnerwia mnie osobiscie stereotypowe myslenie (be zurazy). Facet po wielu zwiazkach, mniej lub bardziej trwalych, moze byc przykladnym mezem i ojcem, czulym kochankiem i wspanialym przyjacielem. On juz sie wyszumial. On dobrze juz wie czego szuka. On ma juz sprecyzowane poglady na wiele spraw. On jest tolerancyjny i wyrozumialy. Dlaczego ON jest OK, ale - odwracajac sytuacje - kobieta jest tym wszystkim, czym ja tu okreslacie?.. Milo bylo, ale na mnie juz czas🖐️

Gość no ale takie porządne kobiety
chcą porządnych facetów!Czy Ty jesteś porządny żeby zasłużyć na porządną dziewczynę?

Gość bzdury gadacie
uwazam, ze jestem

Gość Boem
A ty wredna jestes wrazliwa i uczuciowa i masz... bogata przeszlosc seksualna? :o

Gość Boem
Czyli wg. twojego myslania, przykladna zona i matka moze byc kobieta, ktora sie wyszumiala, czyt. miala wielu partnerow seksualnych? :o

Gość 25latka
całkowicie się zgadzam z ostatnią wypowiedzią Wrednej Ja.Jak facet sie bawi,korzysta zycia to jest ok ale jak robi to kobieta to już jest dziwką:-oFaceci chcą miec partnerski związek,tylko dlaczego nie traktują kobiet po parnersku tylko rozliczją ją z przeszłośći:-o

Gość do Boem
a przykładowy mąż i ojciec to juz moze miec burzliwą przeszłość?To działa też w drugą stronę;)

Gość ja poszłam z moim facetem
do łóżka po 10 miesiącach trwania związku,nadal jesteśmy razem juz od 8 lat.Czy jestem porządna?:D

Gość bzdury gadacie
No do lozka tak gdzies po pol roku czy po paru miesiach. Po prostu uwazam, ze prawdziwy partnerski zwiazek pelen milosci moge stowrzyc tylko z kobieta, co jest naprawde porzadna i jej moralnosc, prowadzenie i cnotliwosc mi odpowiada. z kobieta, za ktora dalbym sie pokroic. ale to musi byc naprawde porzadna i wartosciowa kobieta

Gość szeherazada*
Myslę, że te oczekiwania działają w obie strony. Nie tylko faceci chcieliby mieć porzadne kobiety, dla kobiet też jest ważne, by facet, z którym sypiają nie był "zużyty" :P

Gość szeherazada* ma rację

Gość Boem
do Boem - wiem, ze dziala w druga strone. Napisalem pare postow wyzej, ze porzadny facet dla porzadnej dziewczyny, a dziwkarz dla dziwki.

Gość no i wszystko jasne
;)

Gość bzdury gadacie
a ja pisalem, ze wiele porzadnych kobiet, nawet dziewic wcale nie chce tych porzadnych facetow

Gość szeherazada*
bzdury gadacie Bo bycie porządnym to tylko jedna z części składowych bycia fajnym facetem :)

Gość bzdury gadacie
do 25-latki - partnerski zwiazek to ma byc solidna firma na solidnych fundamentach. jednym z nich dla mnie jest porzadna przeszlosc seksualna kobiety i jej dobre prowadzenie sie

Gość bzdury gadacie
tak jak bycie porzadna to tez tylko jedna z czesci skladowych bycia fajna kobieta. a ja mam pecha, bo ciagnie mnie zawsze do tych co z niejednym juz poszly do lozka :(

Gość Boem
i nie budowanie zwiazku na klamstwie. Bo co sobie mozna pomyslec o kobiecie, ktora ma bogata przeszlosc i jeszcze klamie, ze miala 2 partnerow?

Gość no i wszystko jasne
bzdury gadacie--->no to źle pisałeś:-PJeśli porzadna kobieta chce lowelasa to widocznie nie jest taka porządna jak Ci się zdaje:-PSwój ciągnie do swego...

Gość szeherazada*
bzdury gadacie No widzisz, sam to napisałeś, że bycie porządnym, to tylko jeden z fundamentów :) Tak poza tym, to chciałbyś jeszcze, żeby była: piekna, zgrabna, sympatyczna, inteligentna, zabawna, czuła, ciepła, namietna, troskliwa... itp... itd... etc... etc... :D

Gość takie rzeczy to tylko w Erze..

Gość bzdury gadacie
szeherazada* - no sa takie kobiety, o ktorych napisalas, ale sa cholernie wymagajace i niedostepne. znam takie inteligetne sympatyczne zabawne slicznotki o fiugrach modelki, co sa po 20stce, a dalej sa dziewicami. niestety bardzo ciezko taka kobiete zdobyc

bzdury gadacie .. po pierwsze t co sie jednemu podoba fizycznie nie musi sie podobac drugiemu ... Po drugie mysle ze wcale nie sa trudne do zdobycia tylko trzeba umiec je podejsc i na pewno nie jakimis sciemami i komplememntami do razu tylko inteligentna rozmowa ;)

Gość szeherazada*
bzdury gadacie Strzał w dziesiatkę :) Jeśli kobieta jest świetną babką i zdaje sobie z tego sprawę, to szuka również super faceta. Takiego, który sprosta jej oczekiwaniom, a z niej będzie dumny :) Może spusć trochę z tonu i nie oczekuj aż tak wiele :)

Gość bzdury gadacie
Czyli zostaje mi: kobieta, ktora wizualnie i intelektualnie nie jest super, ale jest porzadna lub: kobieta, ktora jest super wizualnie i inteletkualnie, ale nie jest porzadna i cnotliwa?

Moze Ci jeszcze zostac kobieta ktora wizualnie nie jest idealna (albo troche brzydsza albo troche przy sobie ) a jest intelignetna i cnotliwa ;)