Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajkaa

wlosy na kobiecej pupie

Polecane posty

Gość jamajkaa

powiedzcie mi czy wy tez tak macie ze owlosienie miejsc intymnych siega wam az na pupe? chodzi mi o okolice rowka? bo u mnie jest tam naprawde znaczne owlosienie. jesli sie nie wydepiluje o o noszeniu stringow nie ma mowy. W ogole jesli sie nie wydepiluje to wlosy miejsc intymnych wyhodza mi poza bielizne, nawet figi. :(

Gość jamajkaa
jest bardzo mozliwe ze mam cos z hormonami. ale pytam bo moze ktos jednak ma tak jak ja.

Gość jedni maja obfitsze owlosienie
inni mniej. Mam tam wlosy. Ale sie nie przejmuje :D

Gość miś wlochatek
nawet na posladkach. nie wiem o co chodzi... ale ogolnie owlosienie na calym ciele dosyc spore mam... moze to hormony?

Gość jamajkaa
ok masz tam wlosy ale nie przeszkadza ci (jesli masz chlopaka) kiedy on to mzoe zobaczyc? ja mam problem z tego wzgledu, on wie ze mam tam wlosy ale nie chce mu sie tak pokazywac bo bede sie czuc nieobieco, wkoncu wlosy na tylku to sa, a kobieta powinna bcy delikatna........

Gość zdaniem.faceta
jamajkaa , Zapewniam Ciebie, że jest wielu facetów, którym się podoba zarost u kobiety właśnie 'tam' i nie rób z tego problemu tragedii, nie obawiaj się że jakiś facet się będzie z Ciebie śmiał, chyba że ten facet nie jest dojżały aby to zrozumieć , mnie się podoba kobieta z zarostem, jesteś sexi :) Nie masz się czego wstydzić :)

Gość jamajkaa
dziekuje ci, pocieszyles mnie troche moj facet mowi ze nie bedzie mu to przeszkadzalo, ze mnie kocha itd, pokazalam mu sie z zarostem miejsc intymnych ale tyleczek zawsze wtedy mialam wydepilowany bo jednak on jest moim probleme, bo zarost TAm kobieta ma kazda i to normalne ale na tylku.........