Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak bez prawka

Czy chłopak bez prawa jazdy ma szansę na dziewczynę?

Polecane posty

Gość Kierownica
Sądzę,że owszem jak wszyscy z prawkeim lub bez masz szansę na znalezienie uroczej kobietki,ale wg mnie facet bez prawka,to taka pipka grochowa i gdybyś miał być moim partnerem gorąco bym cię namawiała do jego zdania mimo,iż sama owe prawko mam.Pozdrawiam

Bez przesady z tym przystojniakiem u egzaminatorki... A Tobie chlopaku radze zmienic sposob myslenia bo wlasnie dlatego moze nie masz dziewczyny i myslisz ze wszystkie laski leca na fajne auta! Moze wlasnie przez ta swoja niska samoocene nie jestes zdecydowany za kolkiem, boisz sie, nie jestes pewny siebie. POmysl nad tym. Nie spinaj sie tylko postaraj sie To zrobic, przemuc sie, pokazac sobie ze jednak umiem albo chociaz proboje Pamietam swoj kurs na prawko i moje egzaminy... stres ogromny ale jaka pozniej bylam z siebie dumna :) Glowa do gory, nie maz sie

Gość Chłopak bez prawka
Czyli jednak dobrze mi się wydaje, ze dla potencjalnej dziewczyny mogę być pipką i fajtłapą

Gość kolorowa kredka
moj facet zdal za pierwszym razem i prowadzi super. To sprawia ze tym bardziej czuje sie przy nim bezpieczna.

miałam dwoch facetów którzy nie mieli prawka, musiałam ich wozić... i to mi się nie podobało i to bardzo. Wyobraźcie sobie 32 letniego faceta który nie ma prawka, i nie zamierza tego zmienić, bo jego samochody nie interesują. Taki facet to trochę taka ciapa, przynajmniej dla mnie. A teraz ja jestem wożona, i czuje się z tym dobrze. :)

Gość Chłopak bez prawka
Czyli jednak :( Muszę to robić na siłę, bo inaczej żadnej fajnej dziewczyny nie będę miał :(

a nie wstyd by Ci było siedzieć jako pasażer żeby dziewczyna Cię woziła? Są jeszcze kobiety które lubią dominować.

Gość Chłopak bez prawka
No właśnie by mi było. Ale ja po prostu kompletnie nie czuję się jako kierowca, w ogóle mnie to nie kręci, nie odnajduję się w tym, a chcę to zrobić tylko dla świętego spokoju :(

Gość to porażka na maxa
w dodatku jeszcze jak dziewczyna jest wyższa i ma większe stopy od faceta to już w ogłóle. Taki w łóżku ma przechlapane !!!

Gość agnesinka
Ja nie wyobrazam sobie byc z facetem bez prawa jazdy. Sama tez posiadam prawko ale to moj maz jednak mnie wozi. Niewazny jaki samochod ale jezeli mialabym sie na randki tluc tramwajem to dziekuje za cos takiego. Jazda autem to wygoda, jedzie sie gdzie chce, wraca kiedy chce a autobusem czy tramwajem to trzeba sprawdzac kiedy odjezdza ostatni. radze ci chlopie zrob sobie prawko bo jak to bedzie wygladalo kiedy na romantyczna kolacje bedziecie musieli jechac autobusem.

Gość na blacharę nie masz szans
:classic_cool: ale jak zrobisz wreszcie te prawo jazdy i kupisz czarne BMW to kazda będzie twoja:D :classic_cool: 🖐️

Gość do zazenowanej niuni
ja znam faceta ktory ma 170 cm wzrostu i jest drobny i jest zawodowym kierowca, dodam ze swietnym, wiec zastanow sie co wygadujesz ty pusta malpo, bycie lub nie kierowca od wzrostu nie zalezy a ty jestes glupia, idz sie utop

Gość dsfasdaf
prawda jest taka że w dzisiejszych czasach facet bez prawka to zero. Będziesz miał 40 lat i co, wciąz bez prawka i samochodu? Nie znam ani jednej rodziny bez auta. Wprawdzie ja poznałam mojego faceta gdy nie miał prawka ale w ciągu 2 miesięcy go "zmusiłam". :) Dziś jest świetnym kierowcą. Totalnie sobie nie wyobrażam wozić faceta. Albo facet czekający na PKS... no ludzie, przecież to żenada.

Gość Zażenowana Niunia
No dobra ale weźmy dla przykładu kurdupla co ma tylko 168 cm wzrostu. Jest dobrym kierowcą? No może i jest, cudem mu się udało nim być, ok. No ale coz tego skoro jego jazda ogranicza się jedynie do jazdy MAŁYMI samochodami. No bo taką Laguną czy Oplem Omegą już nie pojedzie bo nic nie będzie w stanie zobaczyć. O ciężarówkach to w ogóle nie wspomnę. Chyba nawet żeby móc być zawodowym kierowcą to trzeba mieć minimum 170 cm i są jakieś specjalne badania na wzrost...

Gość upupupupupupupuppup

Albo facet czekający na PKS... no ludzie, przecież to żenada.-------- Żeby miec samochód, trzeba mieć pracę. Żeby utrzymac samochód, trzeba miec przyzwoite dochody. A jak ktoś chce mieć super samochód (i oczywiście utrzymać go), To nie może przecież zarabiać 800netto. A tak się zdarza, niestety.

Facet nie posiadajacy prawa jazdy, a co za tym idzie samochodu, ma szanse na dziewczyne. Ale facet myslacy ze to wlasnie prawo jazdy jest tak strasznie wazne w poznaniu i zdobyciu jakiejs niewiasty, juz u niej szans nie ma. Przynajmniej u mnie nie mial by zadnych :]

Gość lepiej zawsze prawko miec

Gadanie o kurduplach i o facetach bez prawka w TAKI sposob to jest dopiero zenada! Ludzie, co Wy soba reprezentujecie! Ja rozumiem, ze mozna nie miec prawka... no zdarza sie, ale zeby od razu sprowadzac tych ludzi do parteru? To swiadczy jedynie o Waszej inteligencji chlopak czekajacy na PKS to zenada? Z takim mysleniem daleko zajdziesz,haha! A dziewczyna nie majaca prawka? Kim jest? Jej wypada nie miec? Tak na marginesie znam 2 rodziny nie majace auta, po prostu daja rade bez i wola na co innego przeznaczac pieniadze. Tak tez bywa, choc nie mowie ze ja do tego daze... ale kazdy ma prawo

Gość Glupias ty niunia ze hej
Zazenowana niunia ale ty jestes glupia ze hej! :o W zyciu za kolkiem nie siedzialas skoro takie bzdety wypisujesz.Idz sie walnij lbem w latarnie a jak to nie pomoze to walnij sie w nastepna.

Gość Paul__
"miałam dwoch facetów którzy nie mieli prawka, musiałam ich wozić... A teraz ja jestem wożona, i czuje się z tym dobrze. " nie ma to jak priorytety w wyborze faceta. Najwazniejsze, zeby mial prawo jazdy. Brawo.

Tak, masz szanse. Musisz tylko trafic na odpowiednia kobiete, dla ktorej nie bedzie wazne, czy masz prawko, bo to nie to decyduje, czy bedziesz ja kochal czy nie. A ze takich jest malo, bo teraz szerzy sie jawne kurestwo wsrod kobiet, to musisz miec po prostu szczescie.

Gość prawko to podstawa

Gość co to znaczy prawko to
podstawa?

Gość qbeck
dsfasdaf zal czytać coś takiego, nie rozumiem podejścia zmusiłam go i ma. wywody na ten temat sa tak samo bezsensu jak pytanie czy trzeba mieć dzieci, czy trzeba mieć studia, czy trzeba podróżować. chcesz mieć dzieci miej, da ci nauka awans bądź satysfakcje ucz się a jak chcesz jeździć autobusami to co komu do tego! ja z wyboru nie mam prawa jazdy, natomiast skończyłem studia nie rozumiem dlaczego miałbym czuć się niewartościowy.