Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarniejsza Niż Mrok

moje erotyczne wspomnienie....

Polecane posty

..Delikatnie przesuwał po moim nagim ciele opuszkami palcow ... lizał i gryzł mi sutki masując jednocześnie moje piersi... byłam coraz bardziej podniecona. Rozchylił mi mocno nogi... jego język schodził po mojej wewnętrznej stronie ud do środka. Lizał mnie tak jak lubię, nie miałam nawet czasu zastanawiać się skąd to wie ,że tak właśnie chcę by mnie pieścił. Lizał minie posuwistymi ruchami w jednym rytmie delikatnie jednocześnie mocno wpychając mi dwa palce do cipki. Strasznie mnie to podniecało czułam ze upragniona rozkosz jest już blisko i on też to wiedział wiec przestał. Pocałował mnie... przez chwile leżeliśmy tak wtuleni w siebie całując się, było to tak intymne doznanie, czułam się taka kochana w tym momencie. Po chwili znów leżałam na placach. On klękał na łóżku przede mną , uniosłam biodra on złapał mnie za pośladki i wszedł we mnie silnym ruchem. Posuwał mnie coraz mocniej i mocniej...mnie też się to podobało, zaczęłam zataczać w jego rytmie kręgi biodrami i poczułam ze zbliża się fala rozkoszy. Wreszcie nadszedł upragniony orgazm ... tak mocny ,aż dreszcze wstrząsnęły moim ciałem..... cdn...;)

Gość no czarna ciekawe
rzeczy piszesz:)który to tak cie rozpalił:D

Gość no czarna ciekawe
też bym tak chciała;)właśnie jaki był wstęp??

Gość jak to jaki był wstęp...
jak zawsze wrócił do domu po pracy .....

Gość jakby to przeczytał
Czarniejzy niz upał to by padł trupem:D:D

Gość pldf
czarna,nie badz taka powiedz nam który to tak cie rozgrzał.ciekawi jestesmy

Gość czarna byś może jakieś
­­­­­­­­­­­ sexi nowe foty zapodała ?? 🖐️ ;) !!! :D to i ja sobie poczernię z lekka !!! :P :D

Gość Lakka_85
a mnie rzucił na podłoge zdarł ze mnie bluzkę, włożył rękę pod spoódnice i odsunał majtki... włożył palec a jednoczesnie całował mi szyję- nie broniłam się bo było mi cudownie... zaczał całowac mi piersi i ściskał je mocno wsuwając agresywnie dwa palce w moją cipkę... rozpiał rozporek nawet nie wiem kiedy i włożył go od razu bo byłam mokra i nie czuł oporu... wchodził i lekko wysuwał i znów mocno wchodził... połozył się na mnie i podciągnął mi nogi do góry... włożył swoje dwa palce do moich ust abym je oblizała a potem włozył mi je w dupkę... wchodząc we mnie jeszcze głębiej... potem wyszedł i doprowadził mnie językiem tam.... gdzie większość z was może sobie wyobrazic... ps. mój ukochany mąż :D

­­­­­­­­­­­ "napisem KAFETERIA na pośladkach." i na cycuchach też !!! x:D

Gość zdenek smetana z prahi
dawać bo nie może mi stanonć

­­­­­­­­­­­ no dobra to zapodaj"z napisem KAFETERIA" od mostku z góry do dołu ... !!! x:D

Gość ten bydle cholerne
czyli bielszy niż blask wygląda jak justin timberlake dla ubogich :D

­­­­­­­­­­­ z przyległościami poproszę :D .... kiedy mam się spodziewać :O !!! x:D

Czarniejsza ->Wspomnienia mam jakiekolwiek;) Ale niestety nie potrafię ich tak literacko wyrazić:D Chrzan w korzeniu też może pomóc na stawanie. Tylko trzeba się trochę napocić, zanim się go w ten korzeń naładuje:D:D:D Wole być jak Justin dla ubogich, niż chować się jak frajer pod pomarańczowym kolorkiem:P

­­­­­­­­­­­ Bielszy niż Blask ==>"chować się jak frajer pod pomarańczowym kolorkiem :P" czy to też mnie się tyczy??? :O !!! x:D

­­­­­­­­­­­ " 19:04 Czarniejsza Niż Mrok" ==>rozumiem że moje adresse niezbędne tobie będzie ?? !!! :D