Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takapewnapani

Najlepszy fryzjer w Łodzi ?

Polecane posty

Gość takapewnapani

Witam. Szukam dobrego salonu w Łodzi z fachową obslugą i przystępnymi cenami. Jeśli znacie coś wartego polecenia to piszcie adresy :) Pozdrawiam

Gość nie czytalam topicu od
ul.nawrot salon "kadus" Pan Marcin wymiata:)

Gość takapewnapani
lisia czapa - a trzeba się umawiać? i jakie ceny za samo cieniowanie? :)

tak, lepiej zadzwonić i się umówić. numer znajdziesz w necie na pewno... ja za cieniowanie a takie włosy do szyji płacę ok 45-50 zł, z myciem...a fryzura układa się idealnie do następnego ścięcia:)Pani Małgosia czesała mnie też do ślubu...super:)

a ja mam takie pytanie: czy poleceni przez was fryzjerzy obcinają tylko tak jak życzy sobie klijentka, czy można tez przyjść i podać ogólne oczekiwania, a fryzjer coś dobierze?

Pani Ela z salonu przy nowym Czerwonym Rynku, za sklepem \"Chatka\", chodzę tam od kilku lat i nigdy nie wyszłam stamtąd niezadowolona, przynajmniej jak ona mnie ścinała :) Moja mama i jej znajome też tam chodzą :) ścięcie ok 35 zł.

do błyskotki: a czy jak idziesz do p.Eli to wiesz już dokładnie jaką chcesz fryzurę? bo ja chciałabym obciąć włosy ale liczę na pomoc w doborze fryzury przez fryzjera

Gość mackra7
no jak chcesz moze on ci podpowie co warto zrobic ale oczywiscie podpowie cos takiego jak ty bedziesz chciala:)

Słuchajcie, a jakąś fryzjerkę taka z polotem i fajnymi pomysłami możecie polecić?? Może być też w męskim wydaniu, pan fryzjer - ważne, żeby był pomysłowy i fajnie ciął. Chętnie bym się do kogoś takiego wybrała, bo moje włosy są już nieco zmęczone moja obecną fryzurą.

soczysta: W salonie Berendowicz&Kublin przy good Time Day SPA jest świetny stylista (pan Wiktor), który na pewno doradzi Ci, co zrobić z włosami, no i oczywiście zrobi bardzo fajną fryzurę ;) Ja jestem naprawdę bardzo zadowolona z jego usług :)

Gość gość
Studio Urody Skarabeusz - chodzę od 2 lat i nigdy się na nich nie zawiodłam.