Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaWielkiBezcyc

niedługo pólmetek i wycieczka

Polecane posty

Gość candywoman
byż moze masz rację Ariane, ale ileż można? mnie irytują takie osoby a zwłaszcza takie postawy beznadziejna, jeszcze cie zycie mocno kopnie w dupę i dopiero wtedy zaczniesz sie nad soba użaać, tylko kto to wtedy wytrzyma

no troche do czestochiowy bym miałą :( ale co myslisz o wrocławiu ?> byc moze bede w jakis weekend

wy tego nie zroumiecie :( nie iwecie jak to jest ehh

nie ma problemu:) tylko wiesz ja stylistka nie jestem, ale umiem doradzic w czyms ktos dobrze wyglada i czy np przydalaby sie jakas zmiana fryzury, a jesli chodzi o jakas kiecke to kupilabys ja we wroclawiu?

na serio ? :) przyjechaląbys dla mnie ? dobra to sie jeszcze umówimy no jakbysmy cos znalazły fajnego to mogłabym isc i jakeis takie zwykłe cicuhy to hcodzienia bys mi doradziła ale ja sie bede wstydzic :(

Fioletow---> moze prosto w twarz nie beda sie smiac ale po cioachczu na pewno zreszta bede sie czuc wyobcowana nikt ze mna nie bedzie tańczył itd :(

mnie wstydzisz? no nawet sobie tak nie żartuj:) musisz mi tylko napisać z jakiego miasta jestes zebym wiedziala jakie połączenia, a i w weekendy mam zajete soboty ze wzgledu na studia, ale mozna zawsze znalezc jakis inny dzień:)

Ariane to sie jeszce zgadamy na gg tam ci podam miasto itd a teraz za minute musze konczyc wiec papa :*

aaa Ty napisalas \" przyjechalabys dla mnie\" heh zle przeczytalam, pewka, zwiedzi sie wroclaw bylam tam tylko raz:)