Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie bardzo fajnie

wybraliscie PO. teraz licze na to ze sie zes..ie jak ceny wszystkiego skocza do

Polecane posty

gory :D bede sie z was smial (w realu juz to robie i zapowiadam) i cieszyl sie ze jest wam coraz gorzej :) pozyjemy zobaczymy. w sumie to nawet fajnie - 0 pomocy dla biedoty, dla rolnikow, dla plebsu :) Platne studia, platne leczenie. Mnie tonie obchodzi bo i tak za wszystko teraz place i nie korzystam z pomocy panstwa. W sumei jest sie z czego cieszyc bo nieroby sie wezma do roboty i to na wlasne zyczenie :D hahahah no i od dzis juz ludzie nie beda ginac na ulicach :D

Gość hwhwhw dobre i prawdziwe
:classic_cool: p.s. jem biogos :D

Gość ja też od państwa ani
złotówki nie biorę, ale jak mi żywnośc podrożeje i np. gaz , prąd to się wkurzę...

Gość zla dziewica oj brzydka
za pis nie bylo zle. nie wiem czego ludzie stekali :O

Gość tuskoludki gadali ze ludzie
przestan umierac na ulicach a dzis zginelo juz 6 osob :(

Gość Wybraliście wnuczka
Zołnierza Wermachtu. Niemcy się pewnie ciesza.

Za PiS było ok,ale ludzie to nigdy nie wiedzą gdzie im bedzie lepiej. Niech sie matoły cieszą ,ze PO wygrało ,za 2 lata będą płakać. Ja w kazdym razie czekam na 1 basen tygodniowo i 1 km autostrad dziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co wypowiedz pisowca to kolejny cham - ciemny lud - w tym raz jedyny - Jacek Kurski mal rację rany jak fajnie ze nia będzie juz tego rządu zasciankowych oszolomów i homofobów

Gość najwyzszy czas powiedziec
spieprzaj dziadu!

Gość hej........
A nie zauważyles wzrostu cen za Kaczynskich? Żywnośc podrożala o kilkadziesiąt procent. Bądź obiektywny.

Gość Będzie fajnie mówię Ci
jak wprowadzimy euro to chleb będzie z 5 razy droższy niż teraz, a papierosy to będziecie sobie same robić z tytoniu z własnych działek :D, bo na legalny ze sklepu nie będzie was stać :P Zresztą i tak za kilka lat zakażą w całej UE palenia petów i żucia tabaki :P Wreszcie będę mogła biegać boso po trawnikach, bo będą mega-mandaty za każda psią kupę i siusiu w mieście :P Wreszcie świat nas przestanie wyśmiewać, bo oddamy Niemcom ich pola i kamienice na Śląsku, Pomorzu, Mazurach, Warmii i w Wielkopolsce :P Wyślemy naszych chłopców do Iranu, bo przecież trzeba walczyć z terrorem, no nie?!

Gość Wybraliście wnuczka
A ty fajnie bardzo fajnie się tak nie ciesz, bo nie wiem czy ci starczy pieniędzy, jak sprywatyzują kazdy zielony skwerek w Polsce. Jak wejdziesz bez zezwolenia to włascieciel będzie cie mial prawo zastrzelic. Sprywatyzowane łaki, pola, parki zieleni, jeziora, stawy, będziesz siedział tylko w swojej hacjendzie, bo gdzie n ie wyjdziesz tam bedziesz musiał płacic.

Gość ludzie my sie smiejmy z tego
biedota sie bedzie martwic za jakis czas buheheheh :classic_cool: jak ktos nie ciagnie od panstwa to nie ma co sie bac a ja powiem tylko wiesniakom z KRUSu - zaczniecie zdychac z glodu jak was opodatkuja :D:D:D:D

Gość chetnie popatrze jak PO teraz
bedzie cudownie budowac te obiecane autostrady :D

Gość oj idioci z pisu
kiedy zrozumiecie wreszcie, że możecie nas pocałować w dupę???

tak zauwazylem wzrostcen za kaczynskiech. a czy ja powiedzialem ze oni sa idealni ?? :O po jakiego mi jakies becikowe i zapomogi. skasowac wszystko hehe :D ja nic z tego nei mailem to chyba bylem glupi ze bylem za pisem i za tym zeby biedni cos mieli :D a ceny wzrosly chyba przez przymrozki itp. no ale kogo to obchodzi :D ja sobie kupie te jablka za 5 zloty ale reszta to chyba bedzie w nocy na sady chadzac :D

ale fajnie by bylo gdyby wprowadzili kary dla wlascicieli psow zanieczyszczajacych trawniki, zakazali palenia w miejscach publicznych - w imię szacunku dla niepalących a wyborcy PiSu przestaną byc- biedactwa - w koncu straszone tymi okropnymi Niemcami ale fajnie

Gość jedno co dobre zaPIS-U
kupilam mieszkanie warte 300 tys zl za 120 z:D:D:D

Gość popatrzcie popatrzcie
pisiory nie zrobiły nic przez dwa lata, a oni się spodziewają, że Donald Tusk, zrobi w godzinę po wyborach wypierdalać stare dziady, cały świat się z was śmieje :D

Gość moze i dobrze ze wygrali
teraz jak sie nie wykaza (a nie wykaza sie napewno) to w nastepnych wyborach przegraja z wiekszym hukiem jak teraz wygrali :P

Gość na szczęście ty dziadu tego
nie dożyjesz nie ośmieszajcie się luzerzy

Gość jedno co dobre zaPIS-U
a teraz niech spieprzaja .dziady

Wybraliście wnuczka dlacZwgo mam sie nei cieszyc ? :D ja glosowalem na pis i wielu moich znajomych. ale jak wygralo PO to niech ludzie teraz maja :D ja sobie bede zyl dalej bo co mi podatek katastralny wprowadza ?? hehehehe. ja zaplace z 300 zloty za miesiac no ale inni to i z 5 tysi buhhehehehe zyc sie bedzie tak jak sie zylo. bede szydzil z tych co beda plakac ze jest im ciezko. zawsze nie pozaluje przypomniec na kogo glosowali :) jestem optymista :D p.s. wiem wiem bledy ortograficzne :d ale mam to w dpueie :D

Gość Ale głupcy
Odrazu budujcie sobie wyższe parkany w koło domu, bo ci biedni z których tak się śmiejecie kiedyś z głodu przyjda pod wasz dom. Ciekawe co wtedy zrobicie? Zastrzelicie jednego,a reszta was żywcem zje. Chcecie byc jedynymi bogaczami? Bieda przyjdzie po was...

Gość w końcu będzie spokój
i przyzwoite rządy w końcu nie będą się z nas śmiać tak jak teraz z kaczorów śmieje się rosja, niemcy, włosi, stany, belgia, francja, anglia, irlandia i nawet czechy :) tu nie ma miejsca dla takich moherowych pypciów jak wy, pomarańczowe tchórze i sługusy rydzyka wypierdalać z kraju, najlepiej na białoruś

Gość bogobojny zenobiusz
ja to bym opodatkowal wszystko :classic_cool: poisadanie psa, kota, myszy, szczura, powyżej 10 kilo ubra, co 2-ga pare butow. by zylo sie lepij :classic_cool: oczywscie autostrady platne - 1 kilometr =10zloty

Gość byle nie na Wyspy

Gość przemówił dziad do dziada
nawet nie wiedziałam, że tu siedzi tyle tego chwastu

Gość pomysl dlaczego sie smiali
i czego teraz sie ciesza ze wygral tusk ?? tak ciezko to pojac ???

Gość Ale głupcy
Trochę to z tymi moherowymi beretami przekreciliscie. A w czym był Bartoszewski na wyborach, oczywi ście w moherowym bereciku, a był za PO heheh.