Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie bardzo fajnie

wybraliscie PO. teraz licze na to ze sie zes..ie jak ceny wszystkiego skocza do

Polecane posty

Gość powalona
I jeszcze jedno: 2 ostatnie lata to nie sa zmarnowane lata, wygralismy pod rzadami PIS-u Euro 2012, pierwiastek, Joanine, nie jestesmy niczyim slugasem na salonach Europy! A obserwatorzy z Unii przyjechali na wybory, bo portkami trzęśli. Bo unia bala sie Kaczynskich!!! Wreszcie ktos sie nas bal i z nami sie liczyl!!! Niektorzy Polacy chyba nie byli nigdy za granica, bo wierza slepo w Unie, nie znaja jej cynizmu i anachronizmu. A my dla wielu narodow jestesmy szmaciarzami i wielu chcialoby nas widziec nadal w roli brzydkiej panny bez posagu jak to pieknie zuwazyl pan Bartoszewski. Zapomnieliscie juz chyba co nam zalatwil Miller czy Kwasniewski ze Schroderem w sprawie gazociagu, a Tuska nie jestem pewna co zalatwi ...

Gość Marcin K.
dosyc klotni!!!!!!!!

Gość za kilka dni na ulice zostanie
wypuszczony margines spoleczenstwa -amnestia tuska nadchodzi jeszcze bedziecie plakac nad amnestia romana

Gość no już dobrze już dobrze
już spełniliście swoją misję, orderów nie będzie, no ale chociaż może pochwała z ust prezesa już wylaliście całą gorycz, teraz zmiana pieluchy, basen pod tyłek i lulu

Gość powalona
Bedziemy sie klocic bo 32% zaufania spolecznego to nie 0 !!!!!!!!!!! Nie ignorujcie nas zwolennikow PIS bo dzisiaj njestesmy wkurwieni, ale jeszcze bedziemy platformie zagladac do garnkow. Oby oni byli tak uczciwi jak zapowiadaja, oby potrafili byc twardzi i konsekwentni, bo na razie to mi sie tylko chce smiac z tego ich pożal sie Boże - liberalizmu ... Druga Irlandia - tanie haslo dla biednych i przekupnych Polakow, wielu takich, ktorzy nigdy nie byli za granica i kupia kazda dobrze pachnaca kielbaske wyborcza. Taki jest elektorat PO - klasa srednia wielkomiejska, czyli wyksztalciuchy z tytulami magistrow platnych uczelni plus dobrze znana sitwa biznesmenow plus niedoswiadczeni studenci, buahhaaha.

Gość dzieciuchy z po
nie powinniście już spać? nie ładnie nu nu! jutro powyzywacie się z innymi w piaskownicy...

Gość z osiedla jakies gnoje i
zlodzieje gloswaly na PO bo slyszeli ze beda zwalniac z wiezienia i liczyli ze spodkaja swoich przydupasow na wolnosci. tak prawda

Gość do powalona
za to wyborcy pis, to stara baby w moherach+ biedota, która liczy na zasiłki darmowe..... już wolę być wykształciuchem z wielkiego miasta :P to ja daje prace i płacę podatki na moherowe emerytury i zasiłki, więc mnie nie obrażaj, bo gdyby nie tacy jak ja, to pis nie miałby czym dzielić w swoim socjalnym państwie :P

Gość wawa......
ja mam 28 lat moj brat 32 moja mama 53 tata 57 wiec nie mow mi ze moherem jestem mam wielu znajomych po studiach dziennych co glosowali na pis nie po zaocznych platnych co mamusia z tatkiem zasponsorowala je a twoja wiedza jest na poziomie byle by szybciej ukonczyc uczelnie i miec papier!!

Gość do powalona
wawa wyobraź sobie że studiowałam na Politechnice Wrocławskiej, Zarządzanie systemami informacyjnymi :P mam 28 lat, włąsną firmę zatrudniającą 15 osób, niestety na umowę zlecenie, bo na zus bym nie wyrobiła, w tym miesiącu odprowadzę 3tys zł samego podatku.... dzięki kaczyńskim miałam upierdliwą kontrolę ze skarbówki, i 0 udogodnień, za to mojego księgowego pani z ministerstwa, która w kontroli uczestniczyła, obraziła cytuję "nie jest pan za stary aby tak się znać na podatkach".... po tym jak okazało się, że wszystko jest w porządku.

Gość wawa......
gratuluje ze prowadzisz swoj interes wlasny:) tylko nie rozumiem po co sie mieszasz do polityki skoro jestes na swoim a nie robisz za paroba jak 99% ludzi u jakiegos cfaniaka

Gość nie wiem jak mozecie z uporem
powtarzac, ze PIS walczyl z korupcja, kiedy sami probowali przekupic poslow Samoobrony. Z reszta nie dziwie sie, bo sympatykow PISu cechuje nie tylko ciemnota, ale i chamstwo, z malymi wyjatkami oczywiscie.

Gość urabura pani podwóra
zgadzam się z założycielem topiku,, chcecie po to macie, 2 lata nie minie a będzie płacz i zgrzytanie. tępota i jeszcze raz tępota

Gość wawa......
a ja bym chcial zeby byla koalicja pis po i zeby sie dogadali i postarali sie postawic nasz kraj na nogi i zeby nie tylko warszawa napedzala nasz kraj i wieksze miasta, i zeby mnie bylo stac na normalne spokojne zycie bo juz w tym pedzie kurwicy dostaje jak patrze na te biedne mordy smutne co oddaja glosy na tych co wiecej obiecuja

Gość ostrożniemijajKalisz
do roboty polaczki ! a nie gadac. trzeba wam chyba tu jakiego Niemca z batem by was lal i do roboty gonil brudasow i nieropbow i pijakow i zlodziei.

Gość do wawa
Najpierw posprzatajcie sobie dobrze ten cuchnacy Dworzec Centralny, potem bedziesz mogl porownac swoja Wawe do innych miast polskich

Gość wawa......
piekny komentarz brawo naprawde dla ciebie brawo !!

Gość hghghghghg
pis zostawil idealna podstawe dla Po - brak debetu w budzecie - nikt tego jeszcze chyba nie dokonal... ale to przeciez nie jest wazne...:P

Gość pissuardessa z Konina
niech Pis spierdala! brzydkie byly kaczory. Tusk jest ladny wiec niech żyje liberalizm!

Gość swinkowaaa
tak, jutro mleko bedzie za 15 zl a chleb za 18,50zl pozdrawiam

Gość hggghghhghg
a kto tu p... debetu nie ma i to jest fakt.

Gość urabura pani podwóra
i mamy państwo liberalne, sami wybraliśmy

po przeczytaniu tego topiku doszłam do wniosku że zarówno zwolennicy pis jak i po to chamscy i prostaccy ludzie, którzy swoją kulture włozyli głęboko do kieszeni:O

Gość hggghghhghg
bo zwolennicy po jak i pisu to przy okazji tez i ludzi, zwykli ludzie:P ktorych czasem emocje ponoszą :)

Gość tusk donaldus
mopwile juz k.u.r.wa wam, tak czy nie ? dalista glos to teraz szybkowac sie to ciecia wynagrodzen. jak komus nie pasi to moze jechac do irlandi 1

Gość bo on dostal
tusk wygral bo jego dzsiadek znal sie na rzeczy jak omamic glupiutkich ludzi. pozyczyl notatki od samego hitlera wiedzial ze wnuk bedzie rzadzil niedlugo bedzie tuskenjungen i trzymjta sie rur moherowe berety :p

Gość pan ze Stolycy
pogadamy za dwa lata,gnojki z PO. Jak wam Donald zacznie z gardła kase wyciskac,posmieje sie troche :) Jestescie kupą kołków ktora sama nie wie co narobiła.Głosowaliscie ze zlosci ma PO bo Zobro pokazawał wam jak sie bedzie rozliczac malwersantów i złodziei.Poczuliscie jak wam posladki drża to wybraliscie PO,ale nie oszukujcie się.tak wam PO śrubę dokrecie ze tchu wam zabraknie. Do zobaczenia za 2 lata A moze i krocej :-p

Gość kaczor
Polskie kaczory przeszkadzały to mamy kaczora dalej tylko z amerykańska bo donalda :D