Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie bardzo fajnie

wybraliscie PO. teraz licze na to ze sie zes..ie jak ceny wszystkiego skocza do

Polecane posty

Gość ZOBACZCIE CO DZIS Z GIELDA
jest :O http://www.gpw.pl/ tma na gorze jest stan rynku. 75% spadki. a niby tacy pro dla inwestorow :O zaxzyna sie katastrofa a zloty bedzioe gó.w.n.o warty tylko tego sie boje :/ byla szansa zlotego 1 do 2 dolcow

Gość ale dziadom grdyka skacze
ile ta padlina ma jeszcze energii, hahahhaha nie dadzą młodym pożyć :D

Gość chodźcie na erotyczny
a dziady niech wylewają tu swoją żółć aż im wątroby popękają :D:D:D:D Koniec z wami, staruchy pa pa!

Gość rocznik 85 za pis
giełda ostro i to b. ostro w dół możliwe ze bedzie największy krach od 1992 roku :( mozemy stac sie republika bananowa

Gość buahahhahhaha
inwestorzy się znaleźli, hahahhaha

Gość dzis z rana przewalutowalem
kredyt na funty bo ze zlotego juz nic nie bedzie

Gość zgadza się inwestorzy
z warzywniakami :) buaahhahahhahhaha strzała buraki 🖐️ jesteście historią, jak PRL, do którego wam tak blisko.......

Gość makler inwestycyjny gr. skol
prognozowac należy ostrożnie. moje osobiste zdanie jest jednak takie ze będzie gorzej i to w ciągu kilku dni. analizy rynku i dzisiejsze notowanai spółek nie pozostawiają cienai wątpliwości co będzie się działo w najbliżysz dnia.

Gość a niech srają co im to da
grunt, że my mamy wolność :) sikam na was ciepłym moczem, wsioki bez matury

Mam nadzieje,ze Tusk cos z tym seplenieniem zrobi bo wstyd go na salony wpuścić!!!!!!!!!!!!!!

Gość ONA****67
Przeczytałam trochę wpisów i...mysle sobie ile macie lat? czy na pewno jestescie odpowiedzialni? czy do końca wiecie o czym mówicie? Oczywiście sa to slowa skierowane do fanatyków PiS... Te wybory nie były wyborami partii, wybieraliśmy w jakim kraju chcemy żyć... Ja nie chcę państwa policyjnego, nie chcę podłuchów i podżegania...wreszcie, nie chce, żeby kiedys moje dzieci musiały wyjechać z kraju... a co do cen? czy zdajecie sobie sprawę z tego, że juz od dłuzszego czasu, każdego dnia (kupując te same produkty) ołacę duzo więcej... PiS to partia wspierająca biednych? A komu obniżono podatek, bo ja ciągle płacę taki sam ... A co działo sie z materiałami budowlanymi? Co biedni zyskali na tych rządach? becikowe? za 1000 zł, mozna kupić zwykłe łóżeczko i wózek, a dziecko kosztuje nieco więcej... Mundurki (gietyszki) - świetne, zapłaciłam 50 zł za okropną kamizelkę dla syna (no za PiS-u mamy wszystko darmo!) Mnożyć by mozna tych "dobrych" rzeczy, które dostałam od PiS. Ja tego nie chce, obejdzie sie, bez łaski...

Gość do maklera
to jest moj e-mail agniecha80warsaw@wp.pl proszę o kontakt w sprawie ratowanai mojego kapitalu na giełdzie :( zapłace dużo jesli tak będzie trzeba

Gość dlaczego nei chcesz panstwa
policyjnego ? wolisz zlodziei na ulicach ?

Gość zuza staliningrad
bedzie można znów robic szaberki na granicy :D

ONA 67...czyli Ty nie chcesz żyć w państwie uczciwym,bez korupcji...Ty wolisz nadal żyć wsród złodzieji. Ja wolezyc w państwie uczciwym bo nie mam nic na sumieniu a jak ktos ma to tak mówi

Gość zamknąć japy niewolnicy
po kiego tak szczekacie? Nie rozumiecie, że teraz jesteście niemi? Nikogo nie obchodzicie! jesteście roślinami, rybami, dinozaurami, mumiami........Lepiej kupcie jutro trumienkę, bo jak wszystko przez Tuska podskoczy do góry, to może wam na nią zabraknąć :)

Gość ONA****67
a kogo PiS złapał na kradzieży? Do tej pory tylko podżegał i za moje podatki jakiś cebek dupcył posłanke, no nałapali złodziej, że hoho... i Leper nie siedzi, i lekarz (ponoć morderca) nie siedzi... i wielu innych... Dzięki za taka walkę z korupcją... A oni jak brali tak biorą... Czy wiesz w ogóle co oznacza państwo policyjne? bo mam wrażenie, że nie za bardzo... proponuję sięgnąć do literatury z historii prawa, czy w ogóle do historii...

dlaczego nei chcesz panstwa >>>>ty chyba nie wiesz co znaczy \'państwo policyjne\'. To nie oznacza, że na ulicy będzie bezpiecznie. To oznacza, że jeśli chcesz mieć swoje zdanie inne niż zdanie \"ogółu\" :) lub np. wyślesz smsa z dowcipem o rządzie, to będziesz odpowiadać za to przed sądem.... albo zwyczajnie ślad po Tobie zaginie....

Gość ona......
no to lece po pampersy - jak mam sie zes,rac a i teraz jeszcze taniej kupie

Gość ONA****67
Jeste za tym aby walczyć z korupcją i przestępcami, oczywiście, ale to co pokazał nam PiS to nie metody... Ja pracuję uczciwie, zarabiam netto 800 zł, kiedy próbowaliśmy walczyć o podwyżki, Kaczyński stwierdził, że musiałby podnieść podatki, ale kiedy grunt pod nogami zaczął mu uciekać, juz nie trzeba było podnosić podatków, kasa się zalazła... Pracuję w budżetówce i do tej pory podwyżki nie dostałam...

Gość powalona
A wy ludzie mysleliscie, ze wszystko bedziecie mieli od razu!!!???? To wszystko jest wlasnie smieszne i zasciankowe, tylko krytykowac, typowo polskie. Od prawa do lewa, od lewa do prawa, zrzygac sie mozna, normalny zawrot glowy, zadnej konsekwencji. Durny, niecierpliwy i przekupny naród ...

Gość wawa......
do mamy swinki:) tak zaginiesz hahaha nie no nie moge co ty czytasz daj mi to bo chce sie posmiac

Niestety na 100 wyborców PO znajdzie się MOŻE jeden kulturalny, reszta to chamy po prostu. Nawet nie potraficie wyrazić swojego zdania bez obrzucania błotem. Nawet większego sensu nie ma dyskusja z wami.

Gość ONA****67
Przecież to właśnie Ci, którzy głosowali na PiS tu się ujawniają i to oni są najbardziej agresywni...Cała reszta, próbuje powiedzieć, że PiS rządził źle i dlatego głosowaliśmy przeciwko PiS, a nie za jakąkolwiek inna partią... Nikt też nie liczy na cud... do tego każdy zdążył sie przyzwyczaić...

DO ONA 67....ja doskonale wiem czym jest państwo policyjne i nie uważam aby PiS dązył do takiego panstwa to WY histerycy tak uważacie,widocznie macie cos na sumieniu i się boicie. Mówisz ,ze zarabiasz 800 zł to współczuje Ci bo przy PO bedziesz klepać biede,to partia dla bogatych nie dla biednych i choćbyście nie przyjmowali tego do wiadomości to tak jest. Mi to ryba kto będzie rządził naprawde bo żaden z nich mi szkody nie zrobi,ale ludziom biednym współczuje naprawde z całego serca.

Gość powalona
Po stronie Pisu jest duzo prawych i sprawiedliwych ludzi, ktorzy sie twardego prawa nie boja. Zeby tylko platforma z ludowcami nie spaprala tego, co oni zaczeli ... PIS daloby rade dalej, tylko ustapili tym natretom z PO. Musieli niestety :-( A pieniazki beda na 2012 i to nie zaden cud. Tego dokonalby kazdy rzad, bo nikt nie przepusci takiej okazji dla Polski. Martwie sie tylko, ze platforma wcisnela sie na chama i bedzie teraz wszystko co dobre przypisywac sobie, a to PIS wlasnie zaczal robic pierwsze porzadki i postawil juz jakis fundament pod przyszly sukces!!!

EEEE....Tusk to cienias nie poradzi sobie a jak zacznie Polske Niemczuchom rozdawać to go ludzie znienawidzą i z wielką pompa przegrają nastepne wybory...czego im z całego serca życze!!!!!

Gość ludzie ktorzy glosowali na PiS
boja sie przyznac w swoich srodowiskach na kogo oddali glos, bo sa obrazani i wysmiewani przez elektorat PO ;]