Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do Mika

dlaczego skasowałaś bloga

Polecane posty

Gość do Mika

??? Ja tam lubiłam zaglądac . Fajnie pisałaś Zauważyam ze sporo dziewczyn kasuje blogi na tym forum czemu?

Gość nie kasują tylko zmieniają
adresy

Gość ciekawe po co w
przeciez i tak kazdy czyta nie rozumiem bez sensu

Ja Ci powiem czemu :) otóż za dużo tu chamskich,wulgarnych kobiet które potrafią zmieszac z błotem mimo że Ciebie nie znają.Zawsze mają coś do powiedzenia,ale w realu to pewnie gębe by miały zamknięte! tu czują się mocne i KIMŚ kto jest lepszy.

Gość ciekawe po co w
raczej niewyrzytych małolat eh, ogólnie szkoda

Princpolo-- popieram!!! Do autorki topiku- skasowalam Bloga z ciezkim sercem byl On dla Mnie czyms w rodzaju pamietnika tam moglam poniesc sie emocjom, ponarzekac,poplakac, napisac cos czego w oczy bym komus nie powiedziala ,ale niestety z powodu pewnej osoby z forum musialam Go skasowac... :(:(:(:( niewiem dlaczego ludzie potrafia tak nienawidziec...niewiem!

Mika chyba żartujesz!!!!!!! Sama starałam się znaleść Twojego bloga ale bez skutku. Pisz co u Ciebie!!!!!

bo niepotrzrebnie się przejmujecie krytyką ...po co ...? ja mam to w dupie ...powaznie co kto o mnie myśli ..... piszę ...nie podoba się ...nie czytaj ... to mój świat .... mam jazdy o męczone koty ....i o brzydactwo moje męża czy dziecka .... ale jestem sobą mi się wszystko podoba w moim zyciu :P znajcie swoją wartość i nie ulegajcie ....opinii ludzi. wasza + najblizsze osoby ....to wasi doradcy .... a nie debile z internetu.

___acha___ wlasnie dzis weszlam na Twego blooga. Masz sliczna corunie ❤️ . co u mnie?? nic ciekawego wszystko tak jak bylo .no moze jakichs newsow by sie znalazlo ale nie jest to ten news na ktorego tak czekam !

Acha POPIERAM!!! Mika więc czas starań trwa dalej? Oby jak najkrócej Słonko Acha ja tez czasami wpadam na Twojego blooga, córcie masz prześliczną

Dziękuje :) ale naprawdę ....komentarz można skasować . przykre słowa powinny bolec tylko od najblizszych a nie padła żywiącego się podejrzewam na Twoim nieszczesciu

Zawsze tez można zablokowac IP takiego kogoś i po sprawie. Ostatnio u kolezanki na zaprzyjaźnionym blogu tez się ktoś nieproszony pojawił i zablokowała IP :)

DIANA :):):):):):):) kochana !!!!!!! pisalam do Ciebie na gg czemu nie odpisalas????? a i nie musze Ci tlumaczyc dlaczego skasowalam bloga bo przeciez Ci juz o tym pisalam __acha__ to nie jest tak jak myslisz!! jakbys wiedziala to wydaje mi sie ze postapilabys tak samo. tez mam w dupie co kto o mnie mysli ...to moje zycie jak pisalas wyzej... ale ! nowlasnie jest pewne ale o ktorym nie bede pisac szkoda slow. Dianka--- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM KCIUKI!!!!! Ale i tak wiem ze bedzie dobrze!!! A i spoznione zyczonka urodzinowe!!!! buziaki!!! Wszystko o czym marzysz by Ci sie spelnilo a to co kochasz by z Toba bylo!!!!

Mika Słonko bo : Kompy nam pasdły 2 Neta zabrali bośmy rachunków nie płacili :D:D:D Od kilku dni mam kompa nie mam listy kontaktów praktycznie kilka osob które się teraz odezwały Dziękuje za życzonka ❤️

_______ acha______ sliczna córunia podobało mi sie jak była w wózku w bialej kurtce i białych kozaczkach--- poprpstu superowo :)

Mika Ty weź sie odezwij na gg ok!!! Bo ja tu nic nie mam, żadnej wiadomości Puregon 700 zł

gabi - dzieki ...mój kochany ancymon :P Mika ...nie czytałąm nigdy Twojego bloga ...ale jezeli był dla Ciebie czyms waznym pisz sobie pod hasłem ja prowadze innego blooga takiego bardziej ....\"animowanego\" jakas utopia ....dziecko pisze ;) dlatego opróćz wtkanianam brzydoty wsio jest okey:P a ja się smieje ...

Si ;) Bo dlaczego rezygnować z czegoś co pomaga...koi..czy daje pamiątkę ... Ja też piszę bloog na hasło. Nikt Go nie zna ;)

Gość gertrudaa
ale sie ostatnio acha lenisz coś z pisaniem bloga córki - popraw się!

oj lenie się :( wiem ... jakoś deprecha jesienna mnie dopadła i weny brak ..ale nadrobię .... ;) rudamaxi - włąsnie nie wiem ...jak baner umiescic nawet na swoim blogu ...:(