Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paweł_28

Krótka rada dla tutejszych kobiet.

Polecane posty

Ciągle tylko widzę powtarzające się tematy w 3 kategoriach: 1. On mnie zostawił. Dlaczego? 2. On mnie zdradził. Dlaczego? 3. On jest obojętny. Dlaczego? Zamiast budować skomplikowane a przez to żałośnie śmieszne teorie, szukajcie najprostszego rozwiązania. W 99,99% przypadków wyjaśnienie jest proste: Ad. 1 - bo cię nie kochał / przestał kochać Ad. 2 - bo seks był kiepski, bo przestałaś go pocągać, bo to kobieciarz, bo cię nie kochał (w przypadku romansu) Ad. 3 - bo cię nie kocha Przecież to takie proste. Często zdarza się że partnerzy wymyślają różne bajeczki. Z paru powodów. Z tchórzliwego braku asertywności, z litości, dla świętego spokoju, by wyjść z twarzą. Dlatego wymyślają takie teksty jak: 1. Wiesz...nie jestem pewny swoich uczuć 2. Wiesz...nie jestem gotowy na uczucie/związek 3. Wiesz...potrzebuję czasu Śmieszy mnie to jak widzę temat z kategori 1-3 i setki odpowiedzi domorosłych filozofów. Ludzie, nie komplikujcie swojego życia.

Gość zdaniem.faceta
Paweł, nie mieszajmy się w sprawy kobiet, jak chcą to nie sobie odpisują i pocieszają , to jest ICH kobiet Kafeteria i my tu jesteśmy tylko gośćmi :) co napiszą to przeczytamy i czasem skomentujemy , proponuję nie przeszkadzać dziewczynom :) Pozdro

Gość izóchna
Aleś się uwziął na te kobiety...ostatnio przeszkadzały ci grube, dziś wszystkie...Pewnie któraś cię kopnęła w dupę ...i stąd twoje rozpaczliwe topiki na kafeterii

Gość izóchna
nikomu nie przeszkadza ze latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc tylko tobie.moge zrozumiec ze nie lubisz tlustych swin takich jak ja bo nawet psy mnie omijaja z daleka.ale zeby mscic sie na wszystkich?moze jestes ukrytym gejem jak moj ojciec?

Gość oooooooooooooooooooooo
Pawle _28 jestes obrzydliwy..... a to forum jest dla kobiet wiec dlaczego sie tak podniecasz? pedał ?

A ty Pawel28 zeus??pan i wladca??adonis za zlamanego grosiczka?? znasz poweidzenie: krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje-wez to sobie to serca, bo jak ba razie tutaj ryczysz pisarskim belkotem. co za facet chyba kosmita:P

a to dlaczego nasz los jest marny?? tematy zostaja zaklade wtedy kiedy widac ktora Pani ma na to ochote:)

Hmm, budowa Pawła jest widocznie tak samo prosta jak ogon świński :O Zauważ, że Ad.3 jest równoważne z Ad. 1. Powtarzasz się. Natomiast mam poważne powody poparte doświadczeniem, by nie uważać wszystkich ogółem facetów za maszyny aż tak proste. Może podzielisz się wreszcie tym, co Cię tak boli, że trzyma na kobiecym forum tak długo?

Gość sehrttdasaa
izóchna "nikomu nie przeszkadza ze latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc tylko tobie.moge zrozumiec ze nie lubisz tlustych swin takich jak ja bo nawet psy mnie omijaja z daleka.ale zeby mscic sie na wszystkich?moze jestes ukrytym gejem jak moj ojciec?" kurcze respect for u;>mysle ze ejstes zajbista alska i nie martw sie niczym!

>>>Nestea0 Jak do mnie piszesz to stylistycznie i gramatycznie, bo z matołkami nie zwykłem dyskutować. Ciekawe jakie miałaś/masz stopnie w szkole :p >>>Wredna_Ja Skoro dla ciebie pkt 1 = pkt 3 to widać kiepsko z twoim myśleniem. Zakończyłaś edukację na maturze albo zaocznym licencjacie?

Paweł_28 -------dziecko, a Ty masz chociaz dowod??? 28 niby masz lat??nie podkreslaj tego wieku, bo zachowujesz sie jak gowniarz z gilem pod nosem. Myslisz, ze taki inteligent z Ciebie???? Uwazaj, nie zadzieraj ze mna. Pytasz sie o stopnie? na pewno byly lepsze od Twoich. Wlasnie widze jak bije z Twoich komentarzy inteligencja na km chlopczyku:P pozdrawiam

Gość pierdolicie ludzie
Pawel racje ma i sluchac sie go glupie dziewuchy

Gość ma racje czy nie
po co te wywody jak kobitki chca niech pisza:)

Gość Paweł myślisz jak facet
a nie rozumiesz sposobu myślenia kobiet kobiety nie zawsze potrzebują/chcą prawdziwych odpowiedzi zwłaszcza takich wszystko wyjaśniających i rozwiązujących problem w 2 sekundy kobiety chcą rozmawiać a do odpowiedzi muszą dojść same bo inaczej nie przyjmą jej rozumem - może i przyjmą, ale nie sercem

Paweł stara się nadrobić brak inteligencji ilością postów :P

stąd tak wiele kłótni w związkach ona mówi "znów kiepski dzień w pracy, pokłociłam się z Jolą" on mówi "zmień pracę" a ona w ryk wiesz dlaczego?

Gość pierdolicie ludzie
ja jestem kobieta i mysle jak Pawel

po prsotu nienawidze bufonow ktorzy uważają, że pozjadali wszystkie rozumy swiata-niestety w jego przyadku rzeczywistosc jest inna. Jesli tak sie deklaruje ze swoja inteligencja, najpierw niech zajrzy do slownika jezyka polskiego co to oznacza. Bo naprawde barkuje mu elementarnej wiedzy.

Zadajesz pytanie do pawła który tak naprawdę nie ma pojęcia o psychice kobiet, założe że jego odpowiedzią będzie bo ma za duże BMI :P a dlaczego bo kobieta chce być wysłuchana, chce zeby facet ją pocieszył i powiedział że jutro będzie lepiej proste jak konstrukcja cepa ale dla kolegi pawła zbyt skomplikowane

Gość pierdolicie ludzie
no dobra to ja Paweł ;)

"pierdolicie ludzie ja jestem kobieta i mysle jak Pawel" - nie wiem czy wiesz, ale należysz do mniejszości do Gnom - ja to chyba naiwna jestem i chciałabym w ludzi wierzyć ;)

a pozatym moim zdaniem temu calemu Pawelkowi nadzwyczajnie brakuje KOBIETY, przylazl na kobiece forum i sie \"mundrzy\" phiii!!!i sie wyzywa hehehe clopaczek.;P, to w tym tkwi problem haha

a pozatym moim zdaniem temu calemu Pawelkowi nadzwyczajnie brakuje KOBIETY, przylazl na kobiece forum i sie \"mundrzy\" phiii!!!i sie wyzywa hehehe clopaczek.;P, to w tym tkwi problem haha