Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZROBIŁAM TESCIK

CIĄZA - NIC NIE WIEM ... odpowiadajcie !

Polecane posty

Gość ZROBIŁAM TESCIK

20 powinnam miec okres. nie było. Zrobiłam test sa dwie kreski i nagla wpadłam w panikę.... Nic nie wiem o ciązy... Po pierwsze od 2 dni boli mnie głowa i mam temperature, bez kaszlu bez kataru, czy tak moze byc w ciązy ? Po za tym mdli mnie ciągle jakby mnie wsysa nawet jak zjem...

Gość ZROBIŁAM TESCIK
Nie wiem dlaczego wyżej ktos sie podszył. Pytam o tą goraczkę bo moja ciąża wiem z góry bedzie wysokiego ryzyka. Jutro juz idę do ginekologa. Wiec chodzi mi czy ta temp. jest normalna i bol głowy. Dla mnie to wielka sprawa szkoda ze ktos sie ze mnei nabija bo o dziecko staram sie od kilku lat.

Jutro idziesz do gin. tonapewno Ci doradzi co masz robic najlepiej,tym bardziej ,że piszesz ,że Twoja ciąże będzie wysokiego ryzyka.Ból głowy jest czymś normalnym,a gorączki lepiej aby nie było.Porozmawiaj z gin.zycze powodzenia

Piszesz,że od lat starasz się o dziecko i nic nie wiesz o ciąży?na dodatek dopisujesz,że wiesz ,ze to będzie ciąża wysokiego ryzyka.Robisz sobie żarty,ale nie zycze Ci aby to się kiedyś stało Twoim realnym problemem