Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetttttttttttt

faceci nie lubia dziewic

Polecane posty

Gość piękna i zmysłowa
do klaudynka 27 tak jest. Facet ma prawo dbać o swój honor i ambicje. Tak jak my kobiety. Nie wyobrażam sobie, żeby mój facet nie był tylko mój. Przecież jakbym miała nie-prawiczka, to moja duma byłaby zagrożona, no i ten brak ambicji... stać mnie na prawiczka. Inny to szmaciarz. Mam rację?

Gość mazurski chlopak
mloda atrakcyjna dziewica to najlepszy kasek na jedna noc, bo potem juz dziewica nie jest a moze okazac sie zolza nie do zycia

do klaudka 27 ---> naprawdę się z Tobą nie mogę zgodzić, i bynajmniej nie dlatego, że należę do tych, które miały przysłowiowo \"zbyt wielu\" facetów w łóżku

staram się podchodzić do tego obektywnie - tu nie chodzi o dumę, ambicje, ale o to, w jaki sposób się to potem dbije na życiu i relacjach małżeńskich

Gość klhwdhbckwdhcbkhc
a ja stracilam deziewictwo z moim obecnym mezem...i zawsze mowi mi jakie to dla niego wazne wspaniale ze bylam i jestem tylko jego no fakt zrobilismy to przed slubem..ale jestem tylko jego i nikogo nigdy nioe bylam i nie bede.on to bardzo ceni

Gość do klaudka 27
po prostu kobieta, ktora miala wielu partnerow, na dodatek tymbardziej przygodnych, bez milosci dla faceta traci na wartosci. jest puszczalska

Gość mazurski chlopak
nie bylbym taki pewien

Gość piękna i zmysłowa
do kladyna 27 może mi odpowiesz?

facet w wieku powyzej 20 lat, który szuka sobie dziewicy wywodząc z tego faktu jakis system wartościowania kobiet na lepsze i gorsze, to jakis frustrat... i jedynie kompleksy mogą być tego powodem... gdybym spotkał kobiete w wieku powiedzmy 25 lat, która byłaby dziewicą to uciekałbym, gdzie pieprz rosnie...

Gość piękna i zmysłowa
czepiasz się komicznie, widzę, że to Twój nawyk do klaudka27

Taki mam zawód - analizować wszystko i czepiać się słówek :D Ale w tym wypadku pytająca nie bedzie wiedziała, czy zwracasz sie do Niej, czy do jakiejs anonimowej klaudyny :P

Gość piękna i zmysłowa
czepiasz się drobiazgów, a pomijasz brubsze byki: piszę do "do klaudka 27" czyli faceta, dla którego dizewictwo żony jest powiązane z ambicją, dumą i honorem

Gość do klaudka 27
Komiczne - nikt od kobiet dziewictwa juz nie wymaga (no chyba, ze od nastolatek, to zrozumiale), ale tez zaden facet nie chce puszczalskiej szmaty, co ja mialo pol miasta

Gość do klaudka 27
Piekna i zmyslowa - nie wiem czy to dla ciebie wazne, ale prawiczkowie po 20sce to same odpady i fujary. Dziewictwo zony nie jest az tak wazne, ale juz to, zeby miala porzadna przeszlosc seksualna, bez seksu, ktory uprawiala bez milosci i bez wielu partnerow to sprawa juz bardzo istotna dla dumy

Gość piękna i zmysłowa
odpady i fujary? chyba żartujesz?! To tacy, którzy umieli powiedzieć nie! To tak jakbyś powiedział,ze kobiety po 20 a dziewice to same odpady i fujary. Jaka róznica? W sumie masz rację, mooooże od biedy zrezygnowałabym z prawiczka gdybym wiedziała, że miał 1 długi związek. Każdy, który choć raz przeżył przygodę, uprawiał sex po pijaku itp. jest dla mnie śmieciem.

Gość do klaudka 27
Wiekszosc prawiczkow po 20stce jest nimi z braku okazji. Nie sa oni specjalnie atrakcyjni i nie maja zbyt duzego powodzenia

Gość piękna i zmysłowa
z kobietami jest przecież tak samo!!!!

Gość do klaudka 27
Napewno wiecej jest ladnych i fajnych dziewic po 20stce niz fajnych prawiczkow

Gość łogaty na łykowisku
ja powiem tak. dziewica to nie materiał na żonę. ożeniłem sie z dziewicą i co i h...uj. kochała powiedziała że ja jej jedyny ogonek. ale to nie prawda , nawet zczystej ciekawości spróbuje jak z innym. lepiej niech ma przed slubem wagon murzynów a po slubie ten jedyny jest naj , który daje jej satysfakcję

Gość piękna i zmysłowa
No to co, że jest więcej. Przecież nie rozpatrujemy, czy ktoś jest fajny czy nie, tylko czy ktoś się nadaje na małżonka. Przecież piszesz wyraźnie, że ważniejsze, żeby żona była dizewicą. Sam napisałeś, ze ona ma być dziewicą a nie fajna kobietą. Bo jeśli to czy jest fajna jest ważniejsze od tego czy jest dziewicą, to może zdarzyć się, że to bedzie fantastyczna, ale puszczalska dziewczyna. No i co wtedy?! Już chyba mieć zasady: najpierw sprawdzić czy prawiczek, a potem dopiero czy fajny.

Gość do klaudka 27
puszczalskie dziewczyny rzadko kobiety sa fantastyczne. madre, inteligetne, wrazliwe, czule, z poczuciem humoru, uczuciowe i fajne z charakteru, wartosciowe dziewczyny przewaznie przynajmniej jako tako sie prowadza

Gość xzdra
ale ja nie rozumiem czegos- przeciez laska nie musi sie spowiadac z tego ilu facetow miala. mogla w mlodosc dawac dupy całemu legionowi a potem np poznac kogos kto nie zna jej przeszlosci i zachowac swoja przeszlosc dla siebie. facet nigdy tego nie sprawdzi bo nigdzie licznik kutasow na czole baby nie jest wypisany wiec facet moze sobie zyc w ułudzie i lżej mu na sercu i owca i wilk cały. po co te dyskusje. zaloze sie ze wielu gosci nawet nie ma pojecia o rzeczywistej ilosci kutasów goszczących w przeszlosci w pizdzie ich tej jedynej na wieki żonki świetej .

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html