ilonusia 0 Napisano Październik 23, 2007 od 2 lat biore tabletki anty i od jakiegos czasu zawsze przed okresem jak skoncze brac ostatnia lub przedostatnia tabletke pojawia mi sie dziwne swedzenie w tamtych okolicach a jak chce kochac sie ze swoim chlopakiem i chce we mnie wejsc to boli mnie tam i tak jakby piecze nie wiem o to moze byc bo z kolei jak juz dostane okres to mi to mija prosze poradzcie mi cos bo sie niepokoje a ginekologa wstydze sie pytac o takie rzeczy czy to moze byc spowodowane tabletkami ?pozdrawiam i czekam na odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzybica Napisano Październik 23, 2007 radzę iść do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhhhhhhhhhejka Napisano Październik 23, 2007 jest taka maść L3 Prurigo. spróbuj doraźnie to. jak nie pomoże to idx do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papryczka_26 0 Napisano Październik 23, 2007 Mnie to wygląda na prostą grzybicę narządów płciowych. Jest na to maść - nie pamiętam teraz jak się ona nazywa ale jak sobie przypomnę to napiszę d:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilonusia 0 Napisano Październik 23, 2007 Dieki za odpowiedz domyslalam sie ze to moze byc to ale mialam nadzieje ze sie myle a mozecie mi jeszcze napisac jkie skutki moze miec jej nieleczenie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sonik Napisano Październik 23, 2007 Kup sobie w aptece maść-krem Clotrimazolum, jet niedroga i bardzo skuteczna. Smaruj nia krocze i pochwe. Albo masz w aptekach duzy wybór różnych czopków na stany zapalne pochwy. Wkłada sie je na noc i po kilku jest spokój. Lekarz nic innego ci nie przepisze, chyba ze dostaniesz bardzo powaznego stanu zapalnego i wszystko ci napuchnie w srodku i bedzie okropnie swedziało. Leć szybciutko do apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilonusia 0 Napisano Październik 23, 2007 ale na jutro mam miec spodziewany okres po wzieciu ostatniej tabletki to czy mogę po prostu zaczac kuracje ta mascia po okresie?bo w sumie jak konczy mi sie okres to te dolegliwosci sie koncza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach