Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybranka Szatana...

mam faceta sataniste...

Polecane posty

Gość cocolinkoln
a moze mu chodzi o AVE MARIA :D

do ja męża ludzie są różni, co po 1 spłynie jak po kaczce innego zabije. To jak z prochami - 1 sięuzależni a 2 nie. Warto liczyć, że się będzie tym 2gim?

Gość ellllluuuunia
a moze ty tez jestes jego "satanistycznym zartem"hihihihihi, "stapajaca twardo po ziemi...:)

Gość Wybranka Szatana...
ill_ -> Ty chyba naprawdę jesteś ill , a styl moich wypowiedzi proszę zostawić w spokoju - nie Tobie to oceniać, nikt nie karze Ci czytać i odpisywać!

ej no sory ale to ze on mówi do ciebie ave to nie znaczy ze jest satanistą:O poza tym póki nie znęca się nad zwierzętami, nie składa nikogo w ofierze jest git. jesli masz watpliwosci to lepiej daj se siana. i jeszcze jedno pytanie: czy zona malarza musi zostac malarką?

Gość
ewentualniemożesz pogadać z jego rodzicami, ale skoro chodzi do kościoła to pewnie nie ma powodów do niepokoju

No sluchaj laska, skoro chodzi do kosciola to okreslanie go slowem \"satanista\" a siebie \"wybranka szatana\" jest na wyrost.

Wybranka.... Pytasz - dostajesz odpowiedzi, naucz się przyjmować i krytykę, tym bardziej, że może Ci to pomóc bo może pokaże Ci to, czego nie brałaś pod uwagę. Wyluzuj i nie obrażaj ludzi, którzy odpowiadają na Twój temat, mogą tego nie robić i będizesz sama siedziała z problemem. Chcesz tego?

Gość dzie dzieci dzieci
wiesz co to jest satanizm

Gość Wybranka Szatana...
dobra, nie chce mi się już czytać tych złośliwości...

Gość JA MEZA
musisz wiedziec ze jest satanizm i szatanizm a to dwie rozne rzeczy , satanizm to religia, realnie patrzy sie na rozne sprawy w tym kosciola np,a szatanizm i okultyzm to cos bardzo zlego i nigdy sie w to nie zaglebialam ,Satanista zyje normalnie dazy do kasy zycia na poziomie itd pozdrawiam.

Gość Wybranka Szatana...
chyba inaczej rozumiem pojęcie "krytyka"...

Gość mazurski chlopak
z tego co przeczytalem to on jest takim satanista jak ja zakonnica, jak sie przebralem w habit ciotki i dostalem za to kopa w duupe od mojej starej

Gość żona satan
Mój mąż jest leaderem metalowej kapeli. A poza tym jest normalnym facetem, super ojcem i mężem i porządnym obywatelem a muza to jego hobby.No do kościoła nie chodzi. Ale na swoim ślubie się w nim zjawił i banda jego kumpli "satanistów"też, ale jakoś dach kościoła nie zawalił im się na głowę. Kotów też nie mordują! A ja metal też bardzo lubie i razem chodzimy na imprezy. Osobiście uważam że metale są świetnymi, inteligentnym ludźmi. nasi najbliżsi przyjaciele to długowłosi!

Gość
Z satanizmem ma to mało wspólnego-po prostu koleś chce pozowac na ostrego fana metalu (czego nie rozmumiem-sam słucham a nawet długich włosów nie mam :-) )

niestety zawsze nie trawilem takich ludzi. Oni maja jakies swoje misje i odjeby. coz jesli z nim jestes widzialas jaki jest...? to sa tacy ludzie z zasadami, ze nei zmienisz w nim tego tak prosto... jak wogole zmienisz...

Gość ---aniol--
a co ty w nim tak naprawde kochasz --moze akurat sam gzech---to jestescie podobni do siebie

Gość GruczkowatyMiaższ
moim zdaniem koleś przesadza i tyle. każdy metal, który nie ma w pełni wykształtowanych poglądów i utożsamia się z muzyką jakiej słucha ma tak, że uważa się za sataniste i buntownika. to raczej nieuniknione, a to, że studiuje medycynę to nie znaczy, że jest super inteligentny i dojrzały. Moim zdaniem prędzej czy później jego poglądy się wyklarują i nie będzie "bawił się" w satanizm, bo z tego co powiedziałaś to raczej na zabawę wygląda i nie obawiaj się szatan nie potrzebuje w swych "legionach" kogoś kto wyznaje go dla żartów, nie rozumiejąc w pełni idei satanizmu.... Dziękuję za uwagę, see you