Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joutenhaim

jak oceniacie wytrzymałośc prezerwatyw?

Polecane posty

Gość Joutenhaim

Pytam całkiem poważnie, jak często zdarza sie wam że prezerwatywa pęka? W moim przypadku to jest ok 30% przypadków, chyba trochę za dużo, co myślicie??

Gość kichac na to
nigdy w zyciu nam nie pekla a uzywamy regularnie od 4 lat. i az sie dziwie ze tyle wpadek z powodu peknietej prezerwatywy. bo ja to nawet bym chcala zeby tak sie stalo a tu nic :(

Gość bhugbhjubkj
że pekają gumki. Ja używam od 14 lat i żadna jeszcze nie pekła - może jak się ją nieumiejetnie zakłada :-) lub jest za mała wtedy pęka. Zsusnięcie jest chyba bardziej mozliwe niż pęknięcie.

Gość cocolinkoln
nam tez nigdy nie pekla

no wiec mi przytrafilo sie to dwa razy. raz gdy dziewczyna zakładałając zahaczyla paznokciem i wtedy sie rozdarła i raz normalnie podczas stosunku :O tylko ze wtedy byla to dość dziwna pozycja i bylo strasznie sucho w pochwie.

Gość Joutenhaim
No to faktycznie dziwna sprawa, my najczęściej używamy durexow elite, sa najbardziej wytrzymae, unimile strzelają prawie od razu.... Czy to może mieć związek z pozycjami w których sie kochamy?

Gość fdjghmnshgk
to ma tylko i wyłacznie zwiazek z tym ze jest sucho w pizdzie. zapytaj laski czy ma orgazm o ile powie ci prawe, bo ja susza w kroku to i slabop sie jej podoba. zbadaj wilgotnosc palcyma :)

Gość cleo26
Ja miałam przygodę z pękniętą gumeczką i to nie byli jaką - Durex. Oj strachu się trochę najadłam bo miałam wtedy zaledwie 17 lat. Od tamtej pory ufam tylko pigułkom.