Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imie

jakie imie dla dziecka??pomozcie!!

Polecane posty

Gość imie

jesli macie pomysl na ladne i niespotykane imie to piszcie:) z tym ze nie wiem czy to chlopczyk czy dziewczynka:P

Gość zarówka energooszczędna
lara

Gość pęrtliczek guziczek
teraz właśnie te "niespotykane" są najczęściej wybierane. Idź za gustem ewentualnie sprawdź w kalendarzu w jaki dzień urodził się dzidziuś i może imię się spodoba.... Mi się podobają imiona: Sara, Ania, Lilianna, Marcelina, Julianna, Pola, Róża, Dalia, Seweryn, Gabriel, Marek, Jaś, Oktawiusz, Robert

Gość a ja mam po amerykańsku
Nikola to wszystkie moje koleżanki tak nadały swoim córom, nawet ucząc w szkole widać że wchodzi do klas "pokolenie Nikol" czyli Mikołaji w dosłownym tłumaczeniu w chłopcy w klasie to mnw. Amadeusz, Igor itd też nietypowo

Gość imie
super:)piszcie, piszcie dalej:)lubie miec duzy wybor:):P

Gość moje propozycje
Borys,Tymek(tymon),Szymon,Mikołaj,Rafał,Igor,Ksawery,Bartek,Oliwier.Dla dziewczynki:Blanka,Bianka,Martyna,Sara,Pola,Laura,Oliwia,Melania,Anastazja,Nina,Zuzia,magda,Marta

jeden topik ci nie wystarczy? muszą byc aż dwa,abyś imię dla własnego dziecka wybrała? wybierz te,które się tobie podoba,a nie kafeteriuszkom!!

Laura, Hania, Antonina, (Nikola też ładne)- to moje faworytki Kordian, Ziemowit, Miłosz, Gracjan, Mieszko- a to faworyci

Gość bggtrgggrgr
mnie od zawsze podobał się Nataniel/ Natan a z ksiązkowych, nie wiem czy są w kalendarzu, Jonatan i Kaspian :) z żeńskich Ida, Daria, Natalia,

Gość ładnie wybrnołeś
łukasz , Mateusz, Norbert, Paulinka , Estera ,

Gość Satelitka Mysia Psitka
FABIAN Sebastian Natalia Karolina

Gość imie
Izunia30-nie wiedzialam gdzie mam taki topik umiescic...a to kogo i w jaki sposob pytam o zdanie to nie Tobie pasuje osadzac...Przeciez nie dam dziecku imienia ktore mi sie nie podoba tylko komus innemu!!!Poprostu zbieram propozycje a pozniej wybiore te ktore mi sie podoba bo ja nawet nie znam zadnego imienia ktore by mi sie podobalo...Czemu zawsze znajdzie sie ktos kto musi niepotrzebnie komentowac?!!

Gość imie
Izunia30-nie wiedzialam gdzie mam taki topik umiescic...a to kogo i w jaki sposob pytam o zdanie to nie Tobie pasuje osadzac...Przeciez nie dam dziecku imienia ktore mi sie nie podoba tylko komus innemu!!!Poprostu zbieram propozycje a pozniej wybiore te ktore mi sie podoba bo ja nawet nie znam zadnego imienia ktore by mi sie podobalo...Czemu zawsze znajdzie sie ktos kto musi niepotrzebnie komentowac?!!

Dla chłopca: Aleksander, Adrian, Kamil, Wiktor, Michał, Dominik, Natan, Konrad- tylko te mi się podobają. Dla dziewczynki: Martyna, Lena, Agata, Oliwia, Wiktoria, Zuzanna, Nina, Alicja, Aleksandra, Sandra, Amelia.

Gość swinkowaaa
jak tak dalej pojdzie to nietypowymi imionami beda Piotr, Jakub, Pawel, Anna, Katarzyna i Magdalena....

Gość z Kubusiem to katastrofa
Jakub? Przecież ostatnio mamy do czynienia z Kubomanią. Co drugi chłopiec ma tak na imię.

Gość rzecz gustu
kalina kalinka kala lena lenka lenia mikołaj mikołajek miko bolesław bolek bolo mi sie takie podobaja a moja coreczka ma kalinka