Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imie

jakie imie dla dziecka??pomozcie!!

Polecane posty

Gość swinkowaaa
kubusiomania? ja w polsce nie bylam 5 lat, wiec moze nie jestem na bierzaco, ale z tego co tu pisza....

Ej no miały być oryginalne imiona ....a większość tych imion to raczej zwykłe pospolite imiona co jak zawołasz na ulicy to się wszyscy odwrócą ...

Gość Connes
Mohamed, Mulud, Bilal, Fatima, Zora, Mamadu, Murad, Zaim, Tajeb, Bebek...

Gość kfriy006
Lena,Milena,Daria,Dagmara,Pola a dla chłopca Mateusz,Jakub,Thomas,Filip,Antek

Gość Srul Mycnik
tylko Sara

Gość moja chrześniaczka
ma na imię Roberta

Gość ghjuggf
Akurat dziś czytałam w lokalnej gazecie jak u mnie w powiecie nazywane są dzieci. A oto efekty: Nektaria, Santos, Mariglent, Princesa, Yasmin Waleria i Brajan.

dziewczynka: Dominika, Laura, Ania, Kamila, Daria, Sandra, Kinga, Ala, Magdalena. chłopiec: Krzyś, Marcel, Maciek

Gość ugg
Dobromila zdrobniale Dobrusia...sliczne imie

Gość Etain Blaithin
ja mam odpał na imiona irlandzkie i brytyjskie typu Muireann albo Gwendolyn ale w PL to raczej tak dziecka nie nazwę :P

Gość kocoszanel
Chłopiec Luka, albo Ilan dziewczynka Róża, albo Lilianna :D To jedyne imiona jakie mi sie podobaja...

Gość mnjkhk
NIe ma to jak Brunhilda lub Czeslaw

dziewczynka: Pola , Lena , Nel, Klementyna, Kasandra, Arnika, Olena, Anatola, Lilia, Blanka, Elena, Lara, Uliana, Kasja, Liwia, Inga, Carmen,Inetta, Kiara, Mirella, Karla. chłopczyk: Nikodem, Nataniel, Oktawian, Olivier, Aleksander, Kryspin, Kajetan, Kasjan, Igor, Fabian, Aleks, Olaf,

Gość a moze polskie, ale
przetłumaczalne w większości języków? Feliks, Aniela, Klara

Gość Srul Mycnik
Inessa tez ladne

Gość Wybór tele
PRZEDSTAWIE CI OPINIE LUDZI NA CALYM SWIECIE (ZAJMUJE SIE ANKIETAMI OD 12 LAT I BYLAM W ŚWIECIE CHYBA ZE WSZYSTKIM ) ;) Ja bym wybrała Bo kocham imię Diana... niEspotykane imię takie tajemnicze , zarazem szlachetne i gustowne , różne tego typu Ole Kasie Oliwki to już wyklepane Olu KAsiu. ;/ Matylda lub Marylka- z tym imieniem dziecko ma straszne kompleksy uważa tak 38,5% ludzi. Jagoda, Wiktoria , Magda,Karolina Agata imiona proste ludzie noszący to imie mowia ze nie zamieniliby ich na inne.Zaś Zuzanna Julia KOrnelia,Amelia ,Aurelia i natalia nie sprawdzaja sie na przyszlosc .Ludzie noszacy te imiona są zakompleksieni i chetnie wybrali by inne .Polecam Diana. Zas meskie wsród ankietowanych. LUdzie o imionach Jan, Martyn, Fabian ,Krystian nie mają poczucia własnej wartości. Damiani zaś są troskliwymi i czułymi osobami. Gracjan ,Pawły oraz Kornele, ,Glorian ,Faustyn Czy Marcele uważają swoje imiona za dziewczęce.Macki, Karole ,Piotrki myślą tylko o sobię, a Grześki ,Łukasze zaduwani są w sobie. 46% polaków Poleca Damianów, i Aleksandrów gdyż oni są sympatyczymi osobami.35% nie wybralo by Grzesków Maciejów czy też Przemysławów.

Gość Wybór tele
Napisz mi Jakie imie Wybrałas dobrze na Poczte kika333@op.pl i w którym misiacu jestes :) bede czekac

Gość zapatrzona
Ilia

Gość google nie gryziee
hania,zosia,franek,antek i helena:)

Gość siemofit
Najlepsze to-dziewczynka:Ziuta Genowefa Stefania Eulalia-chlopak:Kryspin Czeslaw Zygmunt Bronislaw Tadeusz Mietek Stasiek Zenon

Gość blastaa
chłopczyk - kacper, alex, filip, Daniel, dziewczynka - iga, ida, bianka, oliwia, natasza

Gość Srul Mycnik
Szmul

Gość Liselotte
pies sąsiada ma na imię Diana. Kornelia - Honorata - Manuela - Benwenuta - imiona modne u zakonnic w pobliskim klasztorze a może Temiostokles" Kleofas? Bonifacy????? Na pewno zrobi wrażenie. Ze staropolszczyzny może być Dzierżykij, Włazisłup albo Dupląsawica.

Gość Patrycja9333
dla chłopca : Korneliusz, Balbin, Artur, Olgierd dl dziewczynki : Patrycja, Izabela

Irmina, Nadia, Malina, Natasza Rafał, Radek, Grześ męskie lubię te zwykłe