Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusia*

dobre bakterie

Polecane posty

Gość Olusia*

prosze o podanie leku,czopkow z dobrymi bakteriami.Mam chyba lekki stan zapalny a wizyta prawie za miesiac:( do tegpo czasu chcialabym sie poczuc bardziej komfortowo a niestety czasem mam takie swedzenie ze szok,bardzo rzadko ale to okropne.Dziekuje za wskazowki🌼

Gość Moja rada....
Moim zdaniem same tabletki z dobrymi bakteriami nic nie dadza bo powinnas najpierw wyleczyc chorobę, zeby regulować flore bakteryjną.Mówie to z własnego doświadczenia a w kwestii grzybicy mam je ogromne! Poproś pania w aptece aby w drodze wyjątku dała Ci bez receoty nystatyne bądź Clotrimazol dopochwowo.Jeśli zazyjesz już te wszytskie tabletki to polecam Floragyn dopochwowo i Lacibios Femina doustnie.Pozatym pij duzo kefiró i jedz jugurty naturalna to pomaga!:)

Gość Moja rada....
Lactovaginal to płyn do higieny intymnej i raczej nie pomoże:o

lactovaginal to nie płyn tylko tabletki z pałeczkami kwasu mlekowego...

Gość Moja rada....
Ale Floragyn jest lepszy bo zawiera algi pozatym jak sama widzisz LActovaginal to zawiera szczepy bakterii a floragyn jest dodatkowo wzbogacony moja pani ginekolog poradziłą mi floragyn. P.s.Muszę Cię zmartwić gdyż lactovaginal jest również pod postacia płynu do higieny intymnej!

ale wydaje mi się że coś pokręciłaś...weszłam na stronę lactovaginal i są tylko kapsułki...nie ma takiego płynu...

Lactovaginal to kapsułki dopochwowe z pałeczkami kwasu mlekowego (stosuje się je po kuracji antybiotykowej lub -jeśli do wizyty jeszcze trochę zostało - by złagodzić objawy. To nie płyn do higieny intymnej.