Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

A PAMIĘTACIE KOMICZNY ODCINEK CYKLICZNY?

Polecane posty

T-Raperzy znad Wisly jak oni sie bujali wtedy wiesniacko i te ich ciuchy :D Skecze byly niepowtarzalne.

czasem towarzyszyła im \"Orkiestra dęta z okolic Nieporęta\" :D:D a Pan Profesor i zdradzająca go wiecznie żona... ciekawe czy powtórka kiedys bedzie...

Mogliby puscic, jeszcze taka kamera fajna to krecili haha :D Ale jak puszcza to ewentualnie na Polonii.

i tam występowała ta babeczka co gra teraz na wspólnej Ziemińską. Mieli najlepsze skecze-\"Marsjańskie pierogi \"były dobre alebo\"ze wspomnień dyrektora cyrku\"-Umiem puszczać bańke nosem hahahahahaa. Wąsowski i Szczęśniak dawali rade:D Aaa i jeszcze były strofy z sofy:D:D

ta babka to chyba Lucyna Malec ale nie jestem pewna, najlepsze bylyte rozne historie,super program, szkoda ze juz go nie ma

\"Panie Stasiu a może mały żarcik\"..hahaha dowcipy z segregatorów pamiętam. Albo te zagadki czy tam rebusy np. jakiś gość w stroju szlacheckim skakał i jadł wielką kość-co to było? MAGNAT!!!!:D W kazdą sobote(o ile dobrze pamietam że to była sobota) czekałam na KOC

pamietam jeszcze jeden rebus, wyglądało to tak: ...dwóch facetów dziwnie przebranych niosło kawał drewna... co to jest- odpowiedź- \"BAL PRZEBIERAŃCÓW\" :D:D

To były najlepsze skecze. Na youtube jest pare odcinków wczoraj siedziałąm oglądałam je i płakałam ze śmiechu. Mogliby ich przywrócić

a najlepsze były nagrody w rebusacg: Wygrał pan bona na korniszona!!!! albo pozwolenie na pielenie hahahahahaha