Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość gość
Współczuje, że brak silnej woli, że pieniądz przysłonił wszystko co moralne, że za kilka lat gdy się postarzejesz będziesz nieszczęśliwą kobietą. Współczuję chwilowego może dla Ciebie spełnienia, według Ciebie łatwego życia. A może jest tak, że łatwo przyszło , łatwo poszło. Współczuję wyrzutów sumienia, chyba każdy je ma. Współczuję perfidnego traktowania przez mężczyzn, narażania swojego życia dla mamony. Nie zazdroszczę Ci Twoich fatałaszków ani seksownego wyglądu, wręcz współczuję, że jesteś rozpoznawalna w tłumie. Nie zazdroszczę chwil emocjonalnych uniesień, wręcz współczuję,że wyczerpiesz się zbyt szybko.

Gość gość
Współczuję, że za klika lat będziesz wrakiem fizycznego ciała. Narażona na ogół chorób przenoszonych przez poszczególnych partnerów. Współczuję, że za kilka lat będziesz psychicznym wrakiem emocjonalnym, ciągle dążącym do zaspakajania swoich fizycznych potrzeb seksualnych.

Gość gość
Współczuję, że z własnego lenistwa wybrałaś łatwy w zarobkach zawód, który doprowadzi Cię do takiego tragicznego w skutkach stanu psychicznego.

Gość Barnaba Trawa
Mieszkam pod Wieliczka i u mnie we wsi mieszka k***a z kunkubentem. Nie wiem czy sie nadal k****, ale ma dziecko z tym konkubentem.

Gość Barnaba Trawa
Mieszkam pod Wieliczka i u mnie we wsi mieszka k***a z kunkubentem. Nie wiem czy sie nadal k****, ale ma dziecko z tym konkubentem.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, co zrobić w tej sytuacji,rozwiać swoje dylematy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Iwona Wrzosek Rawa Maz