Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość tego już za wiele
po co taki topik laska jest kurwą za kasę i sie chwali....albo prowokacja albo nie wiadomo co...

Jesli mam być szczery to człowiek o odpowiednich predyspozyjach psychicznych moze byc naprawde szczęśliwy robiąc dość poniżające rzeczy w życiu... Wystarczy, że autorka umie w swojej psychice zamknąć pewne etapy, wyłączyć na trochę jakąś tam godność i nie frustrowac sie byle czym i spokojnie zerwie ze swoim procederem, zakocha sie i bedzie szczęśliwa... a juz na pewno szczęśliwsza niz jakies takie wrażliwe mimozy, ktore przeżywaja przez pół życia, że jakies facet je na 5 randce przeleciał i potem zostawił a one myslaly ze sie z nimi ożeni :P Tylko ja nie rozumiem co jest fajnego w sexie za pieniądze... ale to juz kwestia osobistych preferencji i upodobań

I do Zaczarowanej... Ja Ci gwarantuje, że ona bedzie jeszcze bardziej szczęśliwa niż te tutaj co \"z miłości\" męczą sie całe życie z jakimis kanaliwami bo \"one ich kochaja i wierzą, że sie dla nich zmieni\" :D:D

Gość też tak miałam
komiczne- to co mówisz to szczera prawda. Jestem tego najlepszym przykładem :)

Gość mazurski chlopak
najgorsze jest to ze jako pani doktor w pozniejszym zyciu w przyszlym szpitalu czy zakladzie wlezie na swojego bylego czy aktualnego klienta i chyba zacznie sie pieklo znajac nature ludzi, oczywiscie dla milej autorki, a wg prawa Murphego zdarzy sie to czego najmniej sie spodziewamy

Gość sssssssssssssssssssssssssss
szmata i koniec..potem rozwody,syfy etc gardze takimi babami , dla mnie to wybrakowana , podarta szmata...

przeceniacie pamięć ludzi do twarzy... zapewniam Was, że 90% z jej klientów widzi tylko jej ciało i juz po tygodniu nie poznałaby jej na ulicy

a jesli ma syfa i np bedzie leczyc ludzi?

Gość tatarynka jedna .....
w wiekszości zgadzam sie z komiczne :)....jezeli dziewczyna jest silna psychicznie to fakt ma szanse w zyciu stworzyć szczęśliwa rodzine i po prostu ma gdzies wasze złośliwości ... -zawsze podziwiałam takich ludzi,za odwage i siłę ... potepiać nie moge bo to nie moje zycie nie moje cialo i nie mój cyrk ...ale szczęscia ci życze bo na pewno fajny z ciebie człowiek🖐️

szmata i koniec...

szmata suka kretynka

Gość Pielgrzan
Magdaleno, dla mnie jesteś bardziej moralna od zdrajców skaczących w bok i okłamujących swoich legalnych i ukrytych partnerów. Jednak życzę Ci abyś jak najszybciej skończyła z tym procederem. Skoro założyłaś ten topik, chyba chwytają Cię wyrzuty sumienia, a nie ma nic gorszego jak patrrzenie na siebie ze wstętem w lustrze. Życzę Ci dużo szczęścia w życiu zawodowym i prywatnym. Pozdrawiam

Gość zzzzzzzzzzzzz
jak można tak kogoś wyzywać, kobieta robi to co chce, wkońcu jest dorosła

Gość Pielgrzan
Wyzywają Ci którzy nie zyją w zgodzie z własnym sumieniem, a jego wyrzuty zagłuszają poprzez oblewanie innych pomyjami.

takie jak ona zasmiecają ten świat syfem !! i czesto umierają niewinni ludzie bądz dzieci... nie mam i nigdy nie bede miał do takich szmat zrozumienia... powiesliłbym za pi_de by zdechła na wiszaco... nikogo nie wyzywam .. chyba po to ten topik by wyrazic własne zdanie , a moje jest takie , wiec jesli komus nie odpowiada niech nie komentuje ....

Gość Pielgrzan
A kto jest bardziej niemoralny: ktoś kto ma rodzinę i skacze w bok, czy ktoś kto jest wolny? Żadne z nich nie jest bez winy, ale tylko jedno przysięgało wiernosć... A swoją drogą, domy publiczne powstały bo takie były potrtzeby niektórych, a nie odwrotnie.

Pielgrzan daj sobie spokój.... takie wyzwiska padaja zazwyczaj od osób, ktore same maja sporo na sumieniu i swoja agresywną postawą chca to zatuszowac

sssssssssssssssssssssssssss Mam dziwne przekonanie, że jesteś jednym z tych, którzy szybciutko przepisali sobie do notesika maila Magdy :P A wracając do tematu: Magda wyraźnie napisała w pierwszym poście po co zakłada topik. Cofnij się i przeczytaj ze zrozumieniem.

gdyby domy publiczne były bez zawartosci nie było by klientów ...wyobraz sobie gdy facet tam korzysta , łapie syfa zaraza zonę , dzieci... umiera facet , jego żona jego dzieci.... i komu za to dziekowac..? do roboty niech sie weżmie ale nie dupą zarabiac - bo sie inaczej nie chce !!!

niebieska kredo - pisałem wyraznie - nie odpowiada mój komentarz - nie komentuj

komiczne to , że ty mam syfa to juz wiem..

komiczne- to , że ty masz syfa to juz wiem ... he he *

spij dziecko śpij i śnij jak jestes taką jak magdalena

\"komiczne to , że ty mam syfa to juz wiem..\" chciał napisac o mnie, ale podswiadomosc była silniejsza :D i napisał jednak \"mam\" :D Zaraziles sie od jakiejs? :D