Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

kilkaset wypowiedzi - 95% to wyzwiska i bluzgi... a to mnie sie na tym forum atakuje za krytyke innych

Gość Pielgrzan
Na kafe pisywała dziewczyna chwaląc się że jest 30letnią dziewicą i też została wyzwana od latawic :)

Gość mazurski chlopak*
wziasc temat z filmu i patrzec jak ludzie wydziwiaja kazdy glupi potrafi, i to zerzniety bezczelnie, tylko bohaterka cos innego studiowala

Gość klikklak
wiesz Izolda, wszyscy w jakims stopniu mamy tendencje do oceny innych. ale do cholery, nie w ten sposob.. wiekszosc tych tu, jest przepelniona nienawiscia, i to nawet nieumowywowana, nikt z nas autorki nie zna, wiec i niewiele ma na Jej temat do powiedzenia.. wrzucili do wora ze smieciami i jazda.. a wg mnie prawda taka, ze wiekszosc z opluwajacych w takich tematach jak ten, w ten sposob podnosi swoje ego - czujecie sie lepsi, doskonalsi..i tu wg mnie jest pies pogrzebany.

akurat tym to nie ma sie co chwalić... to raczej dość przykre, że ktos przez 30 lat nie potrafił z nikim związac sie emocjonalnie...

Gość Pielgrzan
Ja to podałam jako kontrprzykład, a reakcja była taka sama :)

Gość facetem byc
nie chcialbym zeby leczyl mnie taki lekarz heheh

komiczne przeczytałam Twoją wczesniejszą wypowiedz skierowana do mnie.Chodzi mi o to,ze tej dziewczynie cięzko bedzie z taką przeszłością pózniej.Tak mysle.

Gość najnajnaj
A ja w to wszystko nie wierzę. ktoś kto studiuje , pracuje w solarium i w agencji towarzyskiej? czasem trzeba sie też uczyć, spać, jeść itp podrzędne rzeczy. ona sobie jaja robi. a te 20000-25000 to niewiarygodne, z dwoma naraz sypia? bo podobno nie robi tego codziennie. a na dodatek dość długo wysiaduje w kafeterii, mysle ze nie tylko tu. a doba ma tylko 24 godziny. Według mnie to jakiś podniecony małolat, albo mitoman założył ten topik.

po pierwsze - wszystko jest mozliwe... luksusowe dupy biorą wiecej niz te laski na odlotach.... po drugie - chodzi o dyskusje a nie czy to prawda... oraz - nie potraficie poznac stylu małolata? nie wiem czy to prawda ale pisala to osoba dorosla

hmmm ja wam mówię może to prowokacja... ale jeżeli nie... to współczuję autorce topiku...bo są osoby które za 25 tys na miesiąc nie robiły by tego co ona.... jeśli ma się trochę oleju w głowie i jest się w miarę zorganizowanym ... można podobne kwoty miesięcznie wyrabiać majac np. własna firmę ,pracować na umowę o dzieło .... ale trzeba mieć wykształcenie albo być cholernie dobrym w niektórych dziedzinach....to jest to możliwe... tylko trzeba być cholernie zdolnym albo jeszcze bardziej pracowitym...np. zrobić fajny portal internetowy i dostać z marszu 10 tys.... co wy na to ???wystarczy być analitykiem nawet z niskimi unijnymi stawkami (rozwój czegoś tam,produkcja)....ale nie trzeba było spać na lekcjach....i dostać się na konkretne studia ;)

to czy pisała to osoba dorosła to tego ja nie wiem...czy to pisała osoba przy zdrowych zmysłach dorosła lub nie tego też nie wiem...komiczne podejrzewam,że Ty jesteś prawnikiem to prędzej to zauważysz....

nie pisał tego zaden małolat... i te 25 tysi to moze przesada... ale dobra luksusowa dzivka bierze za całą noc sporo, a faceci płacą ekstra... jedni bo sie zadurzyli a drudzy by sie pokazac, ze mają gest....

Gość hmmm wiecie mamy takiego
znajomego ,który nie kryje sie z tym ,ze korzysta z usług takich pań ale ....nie są to jak tu ktos zauwazył laski na odlotach ale właśnie takie luksusowe dupy...:) facet jest bogatym biznesmenem ,jest rozwodnikiem -przyjacielem męża jeszcze z czasów studenckich i sam twierdzi,ze nie zawsze chodzi mu tylko o numerek ale często zabiera taka kobiete do dobrej restauracji lub teatru (!) i nie obchodzi go to że laska ma podły zawód ....on po prostu lubi długie polaków rozmowy i cholernie ceni inteligencje ! Dość często spotkac go można w parku na ławce dyskutującego z tutejszym kloszardem lub z dozorca domu ... on po prostu uwaza ,że wszystko co robisz po prostu rób dobrze i pozostań przy tym człowiekiem -żyj i pozwól żyć innym takie jest tez moje zdanie !!!! 🖐️

podejrzewam ,że lepiej wiesz niż ja.... do niektórych los się uśmiechnął i oprócz urody mają pojemne głowy i są obrotni dlatego nie rozumieją postępowania niektórych osób....jak autorka

to nie kwestia losu... ja opieprzam sie w robocie... przez 3 miesiace pisze kontrakt, ktory mozna stworzyc w tydzien.... płacą mi za to, a zwlaszcza jak na polskie warunki, bardzo duze pieniądze... i jakos znajduje zrozumienie dla tej kobiety

Gość hmmm wiecie mamy takiego
ja sadzę,że autorka zrobiła nam coś w rodzaju sondy kafeteryjnej:) można sie bylo spodziewać,że wiele będzie tutaj krytyki i opluwania. Ale tak to jest -łatwo kogoś opluć nie patrząc mu w oczy. A juz spotkanie twarzą w twarz ,to zupełnie inna bajka-odwaga czmycha gdzie pieprz rośnie !

wystarczy miec silną psychike... albo być strasznie wygodnicką osobą i dla piniędzy zrobic wszystko

Gość brukselkaa
a ja sądze ze komiczne poprostu chciałby miec taka dziewczyne. i tyle. :/

Gość Wojtas_
krytykujecie dziewczyne głupie pindy a tak naprawde to w dzisiejszych czasach sie juz wszystko zmienia nawet poszanowanie swojej wartosci... wiesz mysle,że ona zna swoja wartosc,przynajmniej nie daje sie wykorzystywac za darmoche frajerki:)a wy co koles kity wciska wy mu wierzycie dupy dacie a potem zakładacie topiki..jaka ja jestem nieszczęsliwa bo mnie wykorzystał!!!!! każdy ma swoje życie i robi jak uważa za stosowne... a wy potraficie tylko kogos wyzwac od dziwki, a wy jak sie zachowujecie nie jak dziwki ..jak darmowe dziwki!!!! a co do znalezienia męża to dziewczyna nie będzie miała najmniejszego problemu skonczy studia wyjdzie za mąż a wy będziecie starymi pannami,ktore będa kible myć!

brukselkaa gdyby skonczyla z tym co robi i odpowiadala mi charakterologicznie i tak często nie podśpiewywała pod nosem :P to czemu nie

Gość Olka32
nie wiem w czym problem. Każdy zyje jak chce. I to nie Wy, a Magda bedzie musiala jakos psychicznie udzwignąć ciężar tego wyboru. I może jej się udać i będzie wieść szczęśliwe życie juz w innym zawodzie;)

Gość brukselkaa
wiedziałam :P ja to mam intuicje :D

duzo studentek tak dorabia.bieda w chalupie,a tam kasa.250zl to na wsi za caly miesiac pilnowania dzieciaka czyjegos.tu godzina:)

Gość Olka32
Każdy ma jakis spsoób na zycie:)...ale nie czarujmy się, nie każdy potrafi psychicznie udzwignąć ten swój wybór, warto pamiętać o tym i nie frunąć jak ćma do ognia tylko dlatego(tylko;)), bo pieniądze...

nie chcę tylko byc zdradzoną zoną.z taka kobieta.chyba to deprecjonuje kobiety z \"kilogramami\" po porodzie:((((((

Gość sweet november
Myślę że każdy czloweik ma inne potrzeby i inne możliwości. Niektóre kobiety nie maja wcale sexapilu nie potrzebują być adorowane, ważny jest tylko dom, firanki, nowe meble, gotowanie pranie sprżatanie itp. Są kobiety które są bogate w środku. Potrzebują kochanka który zaspoki je w całości a w związku z tym że takich mężczyzn jest naprawde niewiele stale poszukują. Są kobiety które poprostu kochją sex który wcale nie jest niczym złym jak się niektórym wydaje. Więc czemu by nie połączyć przyjemnego z przyjemnym( każda babka oprócz babochłopów )uwielbia fajne ciuszki, dodatki, perfumy itp. Nie bądźmy zaściankowi. Akceptujmy siebie takimi jakimi jesteśmy. Po co wypierać się czegoś o czym tak naprawdę marzymy. Każda babka ma fantazje erotyczne. Nie każda ma okazję do tego(nawet ze względu na swoją urodę) żeby je urzeczywistnić.