Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość sssssssssssssssssssssssssss
szmata i koniec

wiem komiczne , że udajesz kogos kim nie jestes ( głupi baran) * delikatnie ujmując z twoją przeszłoscia napewno masz syfilisa

widzisz komiczne ...jestes ubogi w wartosci duchowe tego świata...

wiedziałem , że zabraknie tobie słów... cóż ubogie słownictwo ... paaa miłego spedzania czasu w kaffe , komiczne tylko tutaj cię lubia? aa bo nie znają i nie widzą ... he he

Gość popikpp
a ja myslałam ze burdele sąpomalowane na czerwono ? a tu na niebiesko ?

Gość klikklak
no prosze, jakis czas nie czytalam..a tu dalej goraca dyskusja. ludzie, naprawde wieksze obrzydzenie budzi ten, ktory opluwa jadem, bluzga, obraza - pokazujecie swoj zerowy poziom, niz autorka, ktora mieszacie z blotem. kobiety bardziej swiete, niz sam papiez, mezczyzni, ktorzy twierdza, ze sie brzydza, a chwile pozniej szukaja roznymi drogami mozliwosci, zeby zdradzic swoja zone..hipokryzja w czystym wydaniu. i zeby nie bylo watpliwosci - nie pochwalam Magdaleny, nie zazdroszcze i nie klaszcze, uwazam natomiast, ze krzywde robi sobie - nie Wam, sama za to placi dosc wysoka cene. zyj i daj zyc innym. a ty - ssssssssss - w ktore duchowe wartosci jestes bogaty? sloma z butow...

Gość Pielgrzan
Komiczne, czy ja kogoś wyzywam?

Gość popikpp
kilklak ---------- klik klak klik klak klik klak , tak tobie pi_zda klekocze ?

Gość 25 000 tyś wierzycie
w taki zarobek to ilu to trzeba mieć klientów skoro 40 % idzie na agencje? Dziewczyno co Ty piszesz?

Gość klikklak
nie popikpp, tak klekotalyby twoje szare komorki, gdyby byly tam, gdzie powinny...

Błądzisz popciu ... burdele jako produkty pop(ularne) są w barwach widocznych ... nie mogą zlewać się z niebem. A przez ciekawość też uważasz, że to istnienie agencji zmusza mężczyzn do wchodzenia do nich? Ech, biedni ci faceci.

Gość popikpp
dupa non stop w akcji.... ty klekocie zadałem pytanie czy klekocze? ze starosci he he

Gość Pielgrzan
Pielgrzan daj sobie spokój.... takie wyzwiska padaja zazwyczaj od osób, ktore same maja sporo na sumieniu i swoja agresywną postawą chca to zatuszowac Zrozumiałam, że to było do mnie, że wyzywam. Ja odpowiedziałam na post Niebieskiej Kredki, nie na wyzwiska ssss.

Gość popikpp
nie no kredko, ty to niebieski burdel , gdzie inteligencja , jestes niedomyslna...

mowilem o wyzwiskach tego \"ssssssssssssssssssss\" i zebys dal sobie spokoj w dyskusji z tłumokiem

Gość byczydzien
dobra prowokacja

Gość mazurski chlopak*
40% na agencje to wychodzi mniej niz 50 tys na miesiac, okolo 2 tys dziennie , a co to mnie kurva obchodzi jakas warszawska kurva,

halo halo wierzycie w te 25 klocków ??tys. ściema dla ubogich

Gość urszulkakkk
komiczne , ty tez sprzątasz kible skoro masz tyle czasu by tu siedziec ? zagladam tutaj srednio dwa razy w tygodniu po pól godziny ... a ty zawsze jes obecny - ty to musisz byc szczesliwy ...

2 tyś dziennie ?jak numer kosztuje 150 -200 zł to ilu trzeba obsłużyć? A ,biorąc pod uwagę przerwę w pracy (czytaj ciota ) To wypada dziennie około 37 klientów :(

Gość urszulkakkk
pewnie ze dziwka !!!!!

Gość mazurski chlopak*
gdzies czytalem ze sa takie panie wyjatkowe ekskluzywne, ktore maja wyjatkowo bogatych klientow na tzw wylacznosc, i taki bogaty pajac, utrzymuje takiego darmozjada, przypomnial mi sie film z pazura E=mckwadrat

Gość mazurski chlopak*
niech to rucha chudy mojzesz, dziewcze opowiada film a ja sie jak durny podniecam, poszla won malolato

Gość tatarynka jedna .....
o luuuudziee ile tu żółci sie leje ile jaaadduuuuu....:O jaasne gdyby dziewczyna napisała ,że jest cnotka itd to pewnie reakcja byłaby podobna ...wyzywalibyście ją od dziwadeł ,pasztetów ,paszczurów i innych ... miała ochote to napisała co robi i jakos mam przeczucie ,że nie jest to jakas głupiutka koza hmmm no ale czego można sie spodziewać po kafe...???🖐️

halo ja myślę zeby nie oceniać ludzi.magdę nie obchodzi z kim i czy ten ktos ma żonę czy nie.to po prostu jej praca.i to jej sprawa