Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felcca

zatkany nos - polipy nosa

Polecane posty

Gość Felcca

moj odwieczny problem to polipy nosa, wiecznie mam zatkany nos, nie czuje zapachów... w koncu zdecydowałam , ze chyba je usune? tylko boje sie nie wiem czy pozniej one nie odrosna? jaka metoda jest najlepsza laser a moze tradycyjna ? czy ktos ma podobny problem? prosze o rade i wasze doswiadczenie zwiazane z polipami nosa .. z gory wielkie dzieki ps. jestem z katowic moze ktos zna dobrego specjaliste ?

Gość też mam polipy
ja usunęłam w zwykłym szpitalu- nie warto robić prywatnie bo to prosty zabieg chyba że masz tez w zatokach wtedy lepiej juz zrobić operacje

Gość alla24
moja siotra usuwalai jest teraz szczesliwa bo w koncu czuje zapachy i może normalne funkcjonowac i lekarz powiedzial że i tak odrosną a le warto poddac sie takiemu zabiegowi

Gość też mam polipy
niekoniecznie odrosną - niektórym nie odrastaja , moja kolezanka miała 10 lat temu usuwane i ma spokój, ja niestety co kilka lat ale i tak warto usunąć a potem leczyć się aby spowolnić ewentualne odrastanie

Gość Makadamia
Witajcie, proszę napiszcie co zrobić,żeby przeprowadzić taki zabieg w szpitalu?Koszt prywatnie wynosi ponad 4000 zł;/ Może ktoś z Was zna gabinet,który współpracuje z NFZ w tym zakresie na terenie woj.maz i może polecić?