Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyćpana Panna M.

nie wiedziałam, ze tyle pustot jest na świecie

Polecane posty

Gość Przyćpana Panna M.

nie wiedziałam, ze tyle pustot jest na świecie, ale to forum mi to uświadomiło. DRAMAT!!! Są oczywiście jeszcze normalne dziewczyny z głową na karku nawet na tym forum, ale to nieliczna znakomita mniejszość. Jak się tak czyta to widać przeciętny poziom naszego społeczeństwa, który jest żenujący w swej marnocie. Zrobienie show i bycie trendy to podstawowe wartości kultywowane przez większość dziewczyn, które będą zakładać podstawową komórkę społeczną, jaką jest rodzina i wychowywać nowe pokolenie...to będzie straszne...widzę zbliżającą sie zagładę!!!

Gość TO PO JAKA CHOLERE WLAZLAS
TU NA TE FORUM!!!!!!!!!!

Gość wydaje mi sie
ze skoro nie odpowiada ci towarzystwo na kafe to powinnas juz powiedziec ""dowidzenia" takie topiki jak ten znikaja wczesniej i predzaj niz sie pojawily>

...powiedziała i co w tym złego...a topik raz tak,a raz taki...jak komuś nie pasuje to niech go wpisze w topik Sękatej ...ten o tych dziwnościach na forum...i podpisze/zapyziałe anonimki/

Gość Boli Was
że ktoś w końcu napisał coś mądrego?

Gość 31latka
popieram autorke...smieszy mnie i przeraza glupota co niektorych na tym forum.. A wchodze tutaj, bo czasem lubie sie posmiac z naiwnosci i prostoty innych.. Choc czasem mozna znalezc pomocny i "NORMALNY" temat..

Gość Ponoć kto pyta
nie błądzi, ale prawda jest taka, że zadawanie inteligentnych pytań to też sztuka. Po co pytać o coś, co jest oczywiste albo po prostu odpowiedź będzie inna zależnie od gustu danej osoby? Albo jeśli już taki topik był maglowany? co za trud poszukać go na forum zamiast zakładac tysiac topików odnośnie np. zabaw weselnych?

To wszystko z braku czasu, przeciez do 2011 zostalo bardzo malo czasu, wiec kto sobie bedzie glowe zawracal szukaniem starych topikow :P

no to już sie dowiedziałaś;) fajnie prawda:D:D:D Też się w niektórych momentach załamuję...nauczyłam sie już nie odwiedzać topików o podejrzanych tytułach:D:D:D:D

Gość Koniec świata
się zbliża wielkimi krokami po prostu

Gość kuleczka.
dla niektorych koniec swiata a dla niektorych lepsze zycie.