Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cała prawda o atmo...

cała prawda o atmosphere

Polecane posty

Gość roxy000
ty tak nie reklamuj tego sklepu w co drugim temacie heehehe

Gość Fanka_Primarka
Odzież Atmosphere moim zdaniem ma najlepszy współczynnik cena/jakość. Odzież jest tania, ale tak wielka firma jak Primark nie może sobie pozwolić na sprzedawanie towaru słabej jakości. Oczywiście są marki o wyższej jakości, ale ile razy droższe. Tutaj za przyzwoitą cenę / mamy towar w który czasem powisi w naszej szafie kilka sezonów (oczywiście nie zawsze). Padają na forum opinie i pytania dlaczego go nie ma w Polsce. Stacjonarnych sklepów rzeczywiście nie ma, ale ja kupuję na Allegro, albo szukam importerów http://www.ModnyWyglad.pl i inne...wyszukiwarka pomoże. Dla chcącego nic trudnego...

Gość Fenris26
Ja produkty kupuje w lumpie i nigdy nie przepłaciłam :)

Gość gość
Dla mnie primark/penneys to taki lumpeks tylko że z nowymi ubraniami. Osobiście wolę iść do TK Maxxa i kupić porządne firmowe ubrania 4 razy taniej

Gość gość
Jesli sadzicie, ze primark to badziewski sklep to wyzej podalam linka na przyklad, ze nie tylko primark ma taka opinie ale inne i bdb rownie znane marki ciuchow, takie jak h&m, Reserved itd. A nawet te markowe jak Nike takze kto poczyta- zdanie zmieni http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/705719,tyle_naprawde_kosztuja_ubrania_za_65_groszy_koszule_uszyje_ci_dziecko_z_azji.html

Gość gość
Bo produkcja ciuchów jest tania. Kuzyn woził kurki do Reserved itd to mówił że cena hurtowa za sztukę 2 dolary. A w sklepie? 200-300 zł. Primark to chyba coś jak u nas Pepco. Atmosphere jest dużo w ciucholandach i za grosze można coś wybrać. Ja lubię sukienki od nich w vintygowym stylu