Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno to oznaka szczęścia -

2020-ta sama godzina i minuty - trafiam na takie godziny kilka razy na dobe

Polecane posty

ZGADZACIE SIĘ Z TYM CZY SŁYSZELIŚCIE O TAKIM NAZWIJMY TO PRZESĄDZIE TRAFIAM TAK OD OKOŁO 4 MIESIĘCY OD KIEDY O TYM USŁYSZAŁEM I NIE JEST TO UPATRZONE TYLKOPOWTARZAM TAK TRAFIAM

no własnie nie moge tego rozgryśc bo nie wiem czy to oznaka szczesci i pomyslnosci czy nadchodzącego niefartu i pecha, ze sie wszystko zacznie sypac

nie słyszałem :D a trafiasz tylko dlatego, że myślisz o tym przesądzie i umysł zwraca uwagę na takie godziny. Gdybyś o nim nie usłyszała i nie zainteresowało by się to/zapamiętała byś przesądu to nawet byś na 20:20 czy 10:10 nie zwróciła specjalnej uwagi. Tak samo jest ze wszystkie innym... jeżeli o tym nie myślisz/zwracasz uwagi/nie jest to dal ciebie istotne to tego nie zauważasz :D

Gość podobno to oznaka szczęścia
taka godzina- jak narazie nie było w moim otoczenu takiej osoby wiec sadze ze to nie to - no ze chyba zapowiec czegos w tym temacie i to wielkiego , sweet_girl - jezeli tak to moze to wiastowac tylko problemy i to powazne ale analizujac czas od ktorego to sie zaczelo to tez bym stawial na to , ale czy to osoba pozytywna czy negatywna to nie wiem bo spotkałem takie i takie osoby.

Gość qurdeee__
juz kilka razy trafiłam na 21.21 zastanawiałam sie czy to przypadek ,ale skoro twierdzicie ze szczęście to super

moze jakis numerolog bu sie znalazł

poza tym czesto zdarza mi sie wstawac prawa reka. slyszalam, ze to oznacza, ze w najblizszym czasie wreszcie poznam swojego ojca:D

poza tym czesto zdarza mi sie wstawac prawa reka. slyszalam, ze to oznacza, ze w najblizszym czasie wreszcie poznam swojego ojca:D

moze by sie tak nikt podemnie nie podszywał co? kurde

Gość Katarzynkaaaa
Nawet nie mów!!! Ja mam tak od 2 lat z godziną 14.44. Prawie codziennie kiedy patrze na komórke, która godzina jest właśnie 14.44. Już sprawdzałam wszystko o tych liczbach, ale wynika tylko, że w roku 1444 była bitwa pod warną... To jest niesamowite, potrafię cały dzień nie patrzeć na zegarek, a tu zerkne i bum...znowu, ważne smsy dostaje o tej godzinie, oststnio nawet spfrawdzam pociąg i też ta godzina, masakra

Katarzynkaaaa no to masz ciekawszy pezypadek a moze zmarl ktos w twojej rodzinie o tej godzinie albo ze cos sie wydazy kiedys w toim zyciu o tej godzinie ale nie patzr w TEN SPOSOB NA TO BO ZSWIKSUJESZ !!!! to tak jak wrozka powie ze ktos zginie w danym roku i nic wiecej ta osoba zwariuje i popelni samobujstwo , . ale sprawa jest naprawde intrygująca

Gość idzie smierć
a moze to Twoja godzina śmierci ??????!!!!!!!!!

Gość no no nooooooo
Napisz ta jakze wazna wiadomosc babci---w liscie.Wtedy moze ci ulzy i wszystko sie wyjasni............

Hakuna ---> urodziny godziny :D:D:D też tak to nazywałam. swego czasu ze znajomymi mieliśmy taką zajawkę, że śpiewalismy sto lat każdej godzinie, eh to były czasy :D to se ne vrati

no kurde ma ma sobie jaj co tobic ze sprawy moze jest cos na zeczy , symbolika tych spraw

a ja zawsze otwieram ksiazke na stronie 100!! Oczywiscie, jesli ksiazka posiada wiecej niz 100 stron :p

Gość hbo
ja tak mam kilka razy dziennie o roznych godzinach..... i nie mam pojecia OCB

Gość też tak mam i to codziennie
ostatnio kilka razy dziennie, nasila sie to okresowo czy co???????

jest taka teoria fizyczna że potrafimy wyczuwać 4 wymiar, czyli czas;) ja zawsze sie budze 5 minut przed budzikiem, pomino tego że przez cały tydzień wstaje o różnych porach;)

Gość ja mam coś podobnego
od kilku już lat i dotyczy to godziny 11:11, dziwne ...

Gość kyl
Witam, ciągle mnie spotykają urodziny godziny, tak od kilkunastu lat, ale to niewszystko, prawie zawsze jak spojrze na licznik kilometrów jest to samo co z godzinami, a przez ostanie dwa miesiace zazwyczj postrzegałem na małym liczniku kilometrów liczbe 666 az posypały sie w moim rzyciu nieszczescia,odkąd przestałem jeździc w trasy,powolutku zaczyna sie układac,przestałem postrzegac ta liczbe,własnie szukam odpowiedzi w internecie,pozdrawiam.

Gość konik_80
Witam. Ja od wielu lat mam tak ze co zerkne na zekarek to jest to godzina 11:11 lub 22:22 - zdarza mi sie rowniez jesli zegarek elektroniczny jest tylko 12h to zerkne jak jest 1:11 (czyli 13:11) W sumie nie zastanawialem sie nad tym do czasu jak doszla mnie wiadomosc od kolegi ktory przyslal mi na gg numerologie naszego papieza Jana Pawła II ktoremu z wyliczen zawsze wypadalo 13. Wtedy zaczalem sie zastanawiac co moze oznaczac ze praktycznie codziennie jak zerkne na zegarek jest to ta sama godzina. Dziwne jest to ze nawet jesli zegarek na ktory zerkne zle chodzi to tez na nim jest takowa godzina.....

Gość sułti
ej ogolnie ja mam tak juz od jakiegos czasu ze widze np...21:21 22:22:itp nie zaleznie od pory,dzis jechałem np w długa podruz i na liczniku miałem zrobione za pierwszym razem jak zerknałem 333km a za drugim 444...i co wy na to znacie jakies stronki na te tematy??

Gość xd.
Ja słyszałam, że jak się przypadkowo spojrzy na zegar i będzie np. 14;14 to znaczy, że ktoś akurat w danej chwili o Tobie myśli, albo Cie kocha. Ja już serio świruje z tymi godzinami, codziennie po kilka razy widze te same godziny i minuty. ^^ Kiedyś miałam taki okres, że budziłam się dokładnie o 7;14 ..

Gość hehehehhehe
tez tak mialam przez jakis czas z ta godzina do nie dawna mialam tez tak ze budzilam sie nad ranem mniej wiecej w tych samych porach

Gość polaaa92
Ja od około 3 lat tak mam, że jak patrzę na zegarek to jest 13:13, 14:14 itd.... jeszcze czasami zdarza mi sie odbicie lustrzane, np. 21:12 nie wiem co to znaczy, ale naprawde czasem potrafie tak spojżeć nawet 4 godziny pod rząd. Nie patrze na zegarek, raz wyciągnę komórke na lekcji i tu taka godzina... nie wiem juz czy sie bać czy nie... to jest naprawdę DZIWNE ..