Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno to oznaka szczęścia -

2020-ta sama godzina i minuty - trafiam na takie godziny kilka razy na dobe

Polecane posty

Gość kaaarolinaaaa24
ostaatnio obudzilam sie o11;11 , zaczelam sprzątac o 12;12, skonczylam o 13;13, poszlam do kolezanki o 15;15 , w sklepie zaplacilam 21.21 , wlączylam GG o 22;22, zatrzymalam film na 00;30;30 .. to upiorne !

ja mam tak gdzies od 2 miesiecy. Generalnie godzina mnie nie interere wiec zadko spogladam na timer ale glowa to mi sie sama unosi o jednej porze nieswiadomie. Godz 13;11 ja sie urodzilam 13 listopada- tamtego dnia nawet z domu nie wyszlam. ale nic sie nie stalo do dnia dzisiejszego. a wiksy w glowie sa.

Gość spoko loko
Ja tak mam od bardzo dawna. Nie wiem, co to tak naprawde oznacza, moze szczescie, moze ktos mysli o nas;)

Gość mam jak wy z tym
czesto zdarza mi sie, kiedy zaczynam myslec o moim bylym, patrze na zegarek 14.14. powtarzaja sie liczby kilka razy w ciagu dnia.

Gość llpp
U mnie ten problem pojawił się, kiedy rozstałam się z chłopakiem. Rozstanie zainicjował on, ja przeżyłam to bardzo emocjonalnie. Od tego dnia, kiedy nie spojrzę na zegarek na cyferblacie jest ten sam układ cyfr lub liczb. I też zaczęłam się nad tym zastanawiać. Zdarza się to wyłącznie wtedy, gdy nie myślę o tym, że zobaczę ten sam układ cyfr. Potrafię obudzić się w nocy o 01:01, w ciągu dnia widzę 12:12 lub 12:21 etc. Generalnie nasila się to od godziny 17....też przekopałam Internet i dochodzę do wniosku (po opiniach innych Internautów), że to musi być związane ze sferą uczuć, relacji damsko-męskich....I nie ukrywam, że jest to męczące i jak dla mnie coś oznacza.

Gość grzywa_cyla
a ja mam tak jak cos się ma złego stać, u mnie nasilenie podwójnych liczb 11:11 16:16 05:05 itp. występowało zawsze gdy w efekcie moja 3 letnia córka dwa razy wylądowała w szpital a obecnie ma rękę w gipsie po upadku a na dwa dni przed tymi sytuacjami maiłam po kilka takich dubli godzinowych czyli , moim zdaniem takie spoglądanie na zegar i podwójne liczby to oznaka że cos się stanie , a z punktu matematycznego to jak mamy 59 układów na każdą godzinę, to jak zagladamy na zegar tylko 10 razy na godzina to mamy szansę jak 1:6 czyli duże prawdopodobieństwo trafienia mamy 24 takie godziny i jak trafimy np. 4 lub 5 na dobę to , statystycznie i matematyczno-logicznie jest to prawie standartowy układ cyfr na zegarze,do tego zakodowanie sobie układu cyfr 11:11 czy 17:17 powoduje powstanie wewnętrzznych pytań o co chodzi ? a w sumie chyba o nic a może jednak jest to jakis sygnał z kosmosu że trzeba uważać itp.

Gość ona.25
ktos tu juz pisal powyzej - ja mam tak samo ale z godzina 21:37 ( godzina smierci Papieza)

Gość ona.25
swoja droga jak przegladalam ten topik i zerknelam na zegarek u doluekranu to zobaczylam godzine 22:22 hehe :)

Gość gość
Ja mam tak samo najpierw zaczynało sie po 3, 4 razy na dobe równe godz. i minuty najczęściej wieczorem. Ostatnio zaczełam o tym czytać bo pewnego wieczoru prześladywały mnie godziny od 19:19 do 20:02 chwilę potem 20:20 potem 21:12 i 21:21 i tak pod rząd aż do 22:22 i 23:32 i 23:23 i wtedy sie już bałam następnego dnia to samo ale 13:13, 14:14 i na odwrót nagle okazało się że te liczby znaczą na zły dzień wszyschy mnie oskarżali o coś czego nie zrobiłam i sie załamałam ale wieczorem godziny znów były normalne jak 21:20 itp. i już wiem co robić jak pojawiają się te godz. ma ktoś tak jak ja??

Gość gość
Witam! Ja od jakiegoś czasu codziennie mam tak,że akurat o 20:06 spoglądam w zegarek! Faktem jest też to,iż urodziłam się 20 czerwca (czyli 20.06.19...r). Nie wiem już co o tym myśleć. Czy Bóg daje mi jakies znaki? Hmm..

Gość gość
Heh. Mam to samo ponad ..rok? Co to znaczy??

Gość gość
Od bardzo dawna, prawie codziennie widze godzine 0.01 nie mam pojecia czym jest to spowodowane ale bardzo jestem ciekawa

Gość Eliveva
Ostatnio znowu widzę właśnie te liczby. kiedy miałam tak poprzednim razem było to w krótkim czasie przed poznaniem mojego narzeczonego po tym przestałam je tak widywać. Moja data narodzin jest baaardzo śmieszna bo urodziłam się 22.02.89 ale o godzinie 20:20... nieco się boję bo ostatnim razem miałam pozytywne zmiany ale te...? nie jestem pewna zwłaszcza że zachorowałam i możliwe że może to być nawet rak :( w sierpniu będę już wszystko wiedzieć.

Gość qazzaq00
22:22, 15:15 czy 23:23 większości osobą zdarzaja się sytuacje jak mnie, że zerkają na zegarek widzą takie same cyfry. W mym przypadku trwało to jakiś czas po czym przestało na kilka miesiecy lecz ku mojemu zaniepokojeniu znowu natrafiam na te same cyfry. Najbardziej ekstremalna sytuacja to moment kiedy obudziłem się w nocy i zerknąłem na zegarek..... a tam 1:11