Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno to oznaka szczęścia -

2020-ta sama godzina i minuty - trafiam na takie godziny kilka razy na dobe

Polecane posty

Gość Dariiia
ja tez mam to samo nawet juz zaczelam zapisywac w zeszycie jakie godziny widze . najczesciej widze 07:07 ; 11:11 ; 12:12 ; 13:13 ; 15:15 ; 19:19 i jesczze wiele innych ale juz zadziej . mniej wiecej widze srednio po 3 takie godziny dziennie . Ale wczesniej sie tym nie martwilam bo słyszalam ze podobno jak sie widzi taka godz. to ktos o tobie mysli. I nawet po czesci w to uwierzylam bo najczesciej widze takie godziny jak rozmawiam z chlopakiem albo po spotkaniu z nim (ale nie z chlopakiem jako partnerem ;D) dzisiaj juz widzialam 12:12 o 13:13. ii nie wiem jak jest z godzina 22:22 bo moja kolezanka jak widzi ta godzine ale nie koniecznie nawet 22:22 tylko np. 07:22 to zawsze w tym dniu ma jakiegos pecha .

Gość tez tak mam ostatnio
dzis zaliczylam 12:12, 14:14 i 16:16 :-)

Gość Paranioczna.
Ja mam podobny problem, od czasu kiedy bardzo zaprzyjaznilam sie z moim dobrym kolegą każde z nas miało godziny typu 09:09 , 11:11 itp nasze piosenki lecialy w radio właśnie o tych godzinach , gdy wszystko sie skonczylo godziny przestały mnie "przesladować" .

Gość Aggggu
ja mam już tak od kilku miesięcy ,prawie codziennie, nie chodzi tu o konkretną godzinę, byle jaką, ale zawsze występuje ta sama godzina co minuty...na początku było to trochę irytujące , teraz nie przywiązuje do tego zbytnio uwagi , ale mimo to nadal to występuje. wcześniej myślałam ze przejdzie mi to kiedy nie będę o tym myśleć ale jednak nie przeszło ;d wynika z tego ze chyba nadal o tym myślę , ale jakoś nie sprawie mi to kłopotu w funkcjonowaniu i nie przejmuje sie tym za bardzo ;) wiem o tym że robię to podświadomie. z innej strony jest to fascynujące ;D że ludzki mózg potrafi "odczuć" kiedy jest ta godzina i odpowiednio zareagować z tym ze spojrzę akurat na zegarek ;) a! ostatnio mój mózg się chyba "odprogramował" bo teraz częściej zdarza mi się patrzeć na zegarek kiedy jest np 14;41 albo 23;32 etc. ;d ale mimo to nadal zwracam uwagę na np 19;19 ktora jest teraz xD

Gość gaga114
sorki dopiero spojrzałam na godzinę trzyma mnie się to od kilku miesięcy PATRZĘ 23 23?? ALE JA SIĘ BOJĘ!!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
01 13 02 13 ktos mnie kocha

Gość Anq25
ja niemal codziennie trafiam w nocy na 3:33...dobrze ze nie ma 6:66 :D

Gość Majki AS
To niemożliwe że jakaś osoba wtedy myśli o nas. Bo czy to niebyło by dziwne ze pewne osoby myślą o nas akurat w tych równych godzinach. To napewno coś znaczy ale niedowiemy sie co

Gość Majki AS
Aguuu coś w tym jest. to naprawde fascynujące ale ciekawe co jest tego przyczyną

Gość gothmori09
Mi tez sie cos takiego przydaza...OD jakiegos roku.POstanowilem zobaczyc co to oznacza bo wlasnie usiadlem przy komputerze patrz sie ktora godizna i jest 21.21 wczesniej patrzalem sie na zegarek byla 20:20 byla tez 16:16 to wszystko w jednym dniu a tak mi sie zadaza codziennie po minimum trzy razy...To mnei juz irytuje -.- Nie wierzylem nigdy w przesady....no ale to mi sie wydaje dziwne...rodzilem sie tez 09.09.1991 18naste urodziny mam 09.09.09 te same liczby chodza za mna przez cale zycie...

Gość Jest super AGA D
Ja juz od 2 lat tak trafialam. Poznalam super faceta i okazalo sie ze on tez tak ma ^^ Teraz jestesmy razem i jestesmy juz zareczeni :D To raczej oznaka szczescia :D

Gość dawidof90
ej masakra z tymi godzinami xD od kiedy laska ze mna zerwala a nawet wcześniej widze takiego godziny ;| po zerwaniu czesniej wogole az mnie to juz drazni w pracy jak zerkne na telefon to wrrr 13:13 ide na przerwe 16:16 kiedys przez cały dzień nie patrzalem specjalnie na zegarek zeby specjalnie nie trafic na to i co sms od menadżera o 15:15 ;/ Troche mnie to już denerwuje i nie wiem bo mowia ze niby ktos cie kocha a inni ze pech i komu tu wierzyc ?

Gość arsneo
Małe doświadczenie z mojego życia: w zeszłym roku poznałem dziweczyne i zacząłem z nią się spotykać kiedy tylko popatrzyłem na zegarek to zawsze były takie same godziny jak minuty np 12:12 15:15 itd nawet jak dostawałem od niej smsy to często zdarzało się, że też były takie same minuty jak godzina - trawło to kilka tygodni później zakończyliśmy naszą znajomość i od tego czasu już tak nie miałem aż tu nagle kilka dni temu poznałem dziewczynę, często ze sobą rozmawiamy na gg i ona nalega na spotkanie ale ja tego nie bardzo chcę bo średnio mi się podoba ale teraz jest tak samo jak tylko spojrzę na zegarek to albo 13:13 21:21 idt. Więc z własnego doświadczenia myślę, że tak się dzieje jeżeli ktoś o Tobie myśli. Pozdrawiam

Gość kurdee
ludzie ratunku ;d, od 2 miesiecy zdarza mi sie, ze natrafiam na poszczególne godziny np 12:12 15:15 albo 20:20 itp. Chyba sobie palne w łeb ;s. Najebalo mi prądu w kite ; /...

Gość Street
nie zgadzam się z przesądem ;P Zastanówcie się, ile razy spoglądacie na zegarek i jaki procent wszystkich zerknięć stanowią te o 15:15, 21:21. Numerologia to według mnie bzdury. Kiedyś gdzieś wyczytałem, że jak dotąd był tylko jeden Fryderyk Chopin, oraz dokładnie jeden Albert Einstein - niesamowite prawda?

Gość a taki jeden z 10
Hehehe. No wiecie. Ja slyszalem od kolezanek o takims czyms: np. 17:16 ---- ktos cie lubi 17:17 ----- ktos o tobie mysli / ktos cie kocha 17:18 ----- ktos cie ignoruje i podobno jest tak ze liczy sie tyle literek ile jest liczba np. 16:16 = 16 czyli: a b c d e f g h i j k l ł m N o p r s t u w y z --- czyli 'N' - Nikola, Norberd, natalia (Imiona na litere ktora wypadla) Oto cala filozofia. Ale ja tego nie wymyslilem tylko mowie jak uslyszalem xD pozdro dla dziewczyn z 10 i dla was

Gość Andzi *
Ja tak mam co pare godzi .! Słyszałam ze to oznacza ze ktoś o tobie myśli ,a także od innej osoby że jeśli jest np godzina 18,18 to 18 litera w alfabecie to R bez ą,ę,,ź itp. tylko z ł i z ż oznacza że osoba płci przeciwnej której imię zaczyna się na tą właśnie literę właśnie o tobie myśli.Nie wiem czy to prawda .! ;d

Gość Ana Czarna
Hej! mam ten sam problem co Wy. co spojrze na godzine 13.13, 14.14.,21.21. itd ... wszyscy pisza tu o tym problemie ale nie ma rozwiązania?!!prosimy o pomoc w imieniu nas wszystkich. bo sama jestem ciekawa co to oznacza.

Gość agusiak17
Ja miałam pewną śmieszną sytuacje.. ;) Budziłam się w nocy co godzinę... o 01.01, 02.02 i odpowiednio dalej... :D nie wiem co w tym jest... od pewnego czasu co spojrzę na zegarek jest taka godzina :D Ktoś o mnie myśli, czy co ? :D

Gość gigi1717
wiecie co. oprocz pisania co kogo dotyka powinnismy pisac tu jak w tym czasie wyglada nasze zycie, czy cos sie w nim zmienia itp Wtedy mamy szanse sie dowiedziec co oznaczaja te liczby. U mnie zaczely sie pojawiac na rok przed zakonczeniem wieloletniego zwiazku. Ale to w taki stopniu iz bylo niemozliwoscia aby to byl przypadek. Nigdy nie trafialem na godzine ktora bylaby nie podwojna na zegarku,ale tylko wtedy gdy o tym nie myslalem. Bo jak patrzylem na sile to juz nie dzialalo. Pewnego dnia postanowliem policzyc ile razy mi sie to przytrafia. Na 10 spojrzen 9 razy byla podwojna godzina! W ciagu jednego dnia. Liczby uspokoily sie gdy moj zwiazek dobiegl konca. ale gdy tylko nawiazuje kontakt z byla narzeczona, znow wracaja te godziny! Mysle ze to jest chyba trop do rozwiazania naszych problemow. Moja znajoma ostatnio tez ma podobnie od kilku miesiecy, mniej wiecej od czasu gdy zerwala z narzeczonym. Moze to nie zawsze oznaczac rozstanie, moze tez znaczyc spotkanie nowego partnera. Liczby nasilaja sie gdy spotykam osobe ktora mi sie podoba i moglbym miec wobec niej plany. Zwroccie uwage czy nie jest u Was z tym podobnie? to dosc istotne

Gość Psionic
Odnawiam temat... powtarzalnosc (przynajmniej u mnie) minut z godzinami, i na odwrot stala sie do tego stopnia DZIWNA i wrecz IRTUAJACA ze poszukalem po sieci i znalazlem ten temat... Mam tak od miesiaca- nikt mi nie wmowi ze to moj umysl splata mi figle skoro potrafie 5-7razy dziennie popatrzec sie na zegar i widziec ta zaleznosc... nawet przed chwila poszedlem gotowac jajka i co widze na zegarze w kuchni? 17.17 . . . Pozdrawiam;)

Gość lopes
Tak jak niektórzy widzę często godzinę równą minutom (11:11, 15:15, 23:23 itp.) Nie wiem co to oznacza ale może trzeba zacząć notować każde spojrzenie na zegarek i wtedy wyjaśni się sprawa co częściej widzimy. Jak o tym myślę to częściej zerkam na zegarek ale nie powtarza się sytuacja. Tylko kiedy zerknę niespodziewanie - nie myśląc o tym to wtedy jest ta godzina równa minutom ale też nie zawsze. Ostatnio jestem w takiej sytuacji kiedy może faktycznie ktoś o mnie myśleć i kojarzę, że to się zaczęło właśnie "wtedy" lecz nie mogę tego potwierdzić "niestety". Jednak uważam to za całkiem prawdopodobne. I nie boję się tego :) buhahahah

Gość NeoXoXoXo
"Psionic" mam nadzieje ze zdazyles do kuchni zeby ci sie jajka nie przypalily :))))))))))

Gość kermitt11
Sam mam taki problem. Te same godziny i minuty, lustrzane odbicia godzin, paragony w sklepie na np 14.14 zł, piosenki w winampie np 2020, kilometry w rowerze na liczniku, prędkość średnia, numery rejestracyjne np .. 8484K Zupełnie przypadkowo, nawet nie chciałem zwracać na to uwagi i nie myslałem o tym. Nawet we snach mam dublujące się liczby. I wszystko od momentu kiedy poznałem super dziewczynę :) może to przypadek a może... kto wie. Przynajmniej mam wytłumaczenie że nie wzięło się to z nieba :) i jakoś mi to nie przeszkadza, ale zastanawia i to bardzo...

Gość chiniec
witam też mam to samo zazwyczaj gdy spojrzę się na zegarek jest taka sama godzina. i to się dzieje od bardzo dawna. ale mam to gdzieś co ma być to będzie.takie jest moje zdanie.