Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 podobno to oznaka szcz臋艣cia -

2020-ta sama godzina i minuty - trafiam na takie godziny kilka razy na dobe

Polecane posty

Go艣膰 Dariiia
ja tez mam to samo nawet juz zaczelam zapisywac w zeszycie jakie godziny widze . najczesciej widze 07:07 ; 11:11 ; 12:12 ; 13:13 ; 15:15 ; 19:19 i jesczze wiele innych ale juz zadziej . mniej wiecej widze srednio po 3 takie godziny dziennie . Ale wczesniej sie tym nie martwilam bo s艂yszalam ze podobno jak sie widzi taka godz. to ktos o tobie mysli. I nawet po czesci w to uwierzylam bo najczesciej widze takie godziny jak rozmawiam z chlopakiem albo po spotkaniu z nim (ale nie z chlopakiem jako partnerem ;D) dzisiaj juz widzialam 12:12 o 13:13. ii nie wiem jak jest z godzina 22:22 bo moja kolezanka jak widzi ta godzine ale nie koniecznie nawet 22:22 tylko np. 07:22 to zawsze w tym dniu ma jakiegos pecha .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tez tak mam ostatnio
dzis zaliczylam 12:12, 14:14 i 16:16 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paranioczna.
Ja mam podobny problem, od czasu kiedy bardzo zaprzyjaznilam sie z moim dobrym koleg膮 ka偶de z nas mia艂o godziny typu 09:09 , 11:11 itp nasze piosenki lecialy w radio w艂a艣nie o tych godzinach , gdy wszystko sie skonczylo godziny przesta艂y mnie "przesladowa膰" .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aggggu
ja mam ju偶 tak od kilku miesi臋cy ,prawie codziennie, nie chodzi tu o konkretn膮 godzin臋, byle jak膮, ale zawsze wyst臋puje ta sama godzina co minuty...na pocz膮tku by艂o to troch臋 irytuj膮ce , teraz nie przywi膮zuje do tego zbytnio uwagi , ale mimo to nadal to wyst臋puje. wcze艣niej my艣la艂am ze przejdzie mi to kiedy nie b臋d臋 o tym my艣le膰 ale jednak nie przesz艂o ;d wynika z tego ze chyba nadal o tym my艣l臋 , ale jako艣 nie sprawie mi to k艂opotu w funkcjonowaniu i nie przejmuje sie tym za bardzo ;) wiem o tym 偶e robi臋 to pod艣wiadomie. z innej strony jest to fascynuj膮ce ;D 偶e ludzki m贸zg potrafi "odczu膰" kiedy jest ta godzina i odpowiednio zareagowa膰 z tym ze spojrz臋 akurat na zegarek ;) a! ostatnio m贸j m贸zg si臋 chyba "odprogramowa艂" bo teraz cz臋艣ciej zdarza mi si臋 patrze膰 na zegarek kiedy jest np 14;41 albo 23;32 etc. ;d ale mimo to nadal zwracam uwag臋 na np 19;19 ktora jest teraz xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gaga114
sorki dopiero spojrza艂am na godzin臋 trzyma mnie si臋 to od kilku miesi臋cy PATRZ臉 23 23?? ALE JA SI臉 BOJ臉!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
01 13 02 13 ktos mnie kocha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anq25
ja niemal codziennie trafiam w nocy na 3:33...dobrze ze nie ma 6:66 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majki AS
To niemo偶liwe 偶e jaka艣 osoba wtedy my艣li o nas. Bo czy to nieby艂o by dziwne ze pewne osoby my艣l膮 o nas akurat w tych r贸wnych godzinach. To napewno co艣 znaczy ale niedowiemy sie co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majki AS
Aguuu co艣 w tym jest. to naprawde fascynuj膮ce ale ciekawe co jest tego przyczyn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gothmori09
Mi tez sie cos takiego przydaza...OD jakiegos roku.POstanowilem zobaczyc co to oznacza bo wlasnie usiadlem przy komputerze patrz sie ktora godizna i jest 21.21 wczesniej patrzalem sie na zegarek byla 20:20 byla tez 16:16 to wszystko w jednym dniu a tak mi sie zadaza codziennie po minimum trzy razy...To mnei juz irytuje -.- Nie wierzylem nigdy w przesady....no ale to mi sie wydaje dziwne...rodzilem sie tez 09.09.1991 18naste urodziny mam 09.09.09 te same liczby chodza za mna przez cale zycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jest super AGA D
Ja juz od 2 lat tak trafialam. Poznalam super faceta i okazalo sie ze on tez tak ma ^^ Teraz jestesmy razem i jestesmy juz zareczeni :D To raczej oznaka szczescia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawidof90
ej masakra z tymi godzinami xD od kiedy laska ze mna zerwala a nawet wcze艣niej widze takiego godziny ;| po zerwaniu czesniej wogole az mnie to juz drazni w pracy jak zerkne na telefon to wrrr 13:13 ide na przerwe 16:16 kiedys przez ca艂y dzie艅 nie patrzalem specjalnie na zegarek zeby specjalnie nie trafic na to i co sms od menad偶era o 15:15 ;/ Troche mnie to ju偶 denerwuje i nie wiem bo mowia ze niby ktos cie kocha a inni ze pech i komu tu wierzyc ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arsneo
Ma艂e do艣wiadczenie z mojego 偶ycia: w zesz艂ym roku pozna艂em dziweczyne i zacz膮艂em z ni膮 si臋 spotyka膰 kiedy tylko popatrzy艂em na zegarek to zawsze by艂y takie same godziny jak minuty np 12:12 15:15 itd nawet jak dostawa艂em od niej smsy to cz臋sto zdarza艂o si臋, 偶e te偶 by艂y takie same minuty jak godzina - traw艂o to kilka tygodni p贸藕niej zako艅czyli艣my nasz膮 znajomo艣膰 i od tego czasu ju偶 tak nie mia艂em a偶 tu nagle kilka dni temu pozna艂em dziewczyn臋, cz臋sto ze sob膮 rozmawiamy na gg i ona nalega na spotkanie ale ja tego nie bardzo chc臋 bo 艣rednio mi si臋 podoba ale teraz jest tak samo jak tylko spojrz臋 na zegarek to albo 13:13 21:21 idt. Wi臋c z w艂asnego do艣wiadczenia my艣l臋, 偶e tak si臋 dzieje je偶eli kto艣 o Tobie my艣li. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurdee
ludzie ratunku ;d, od 2 miesiecy zdarza mi sie, ze natrafiam na poszczeg贸lne godziny np 12:12 15:15 albo 20:20 itp. Chyba sobie palne w 艂eb ;s. Najebalo mi pr膮du w kite ; /...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Street
nie zgadzam si臋 z przes膮dem ;P Zastan贸wcie si臋, ile razy spogl膮dacie na zegarek i jaki procent wszystkich zerkni臋膰 stanowi膮 te o 15:15, 21:21. Numerologia to wed艂ug mnie bzdury. Kiedy艣 gdzie艣 wyczyta艂em, 偶e jak dot膮d by艂 tylko jeden Fryderyk Chopin, oraz dok艂adnie jeden Albert Einstein - niesamowite prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taki jeden z 10
Hehehe. No wiecie. Ja slyszalem od kolezanek o takims czyms: np. 17:16 ---- ktos cie lubi 17:17 ----- ktos o tobie mysli / ktos cie kocha 17:18 ----- ktos cie ignoruje i podobno jest tak ze liczy sie tyle literek ile jest liczba np. 16:16 = 16 czyli: a b c d e f g h i j k l 艂 m N o p r s t u w y z --- czyli 'N' - Nikola, Norberd, natalia (Imiona na litere ktora wypadla) Oto cala filozofia. Ale ja tego nie wymyslilem tylko mowie jak uslyszalem xD pozdro dla dziewczyn z 10 i dla was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andzi *
Ja tak mam co pare godzi .! S艂ysza艂am ze to oznacza ze kto艣 o tobie my艣li ,a tak偶e od innej osoby 偶e je艣li jest np godzina 18,18 to 18 litera w alfabecie to R bez 膮,臋,,藕 itp. tylko z 艂 i z 偶 oznacza 偶e osoba p艂ci przeciwnej kt贸rej imi臋 zaczyna si臋 na t膮 w艂a艣nie liter臋 w艂a艣nie o tobie my艣li.Nie wiem czy to prawda .! ;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ana Czarna
Hej! mam ten sam problem co Wy. co spojrze na godzine 13.13, 14.14.,21.21. itd ... wszyscy pisza tu o tym problemie ale nie ma rozwi膮zania?!!prosimy o pomoc w imieniu nas wszystkich. bo sama jestem ciekawa co to oznacza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agusiak17
Ja mia艂am pewn膮 艣mieszn膮 sytuacje.. ;) Budzi艂am si臋 w nocy co godzin臋... o 01.01, 02.02 i odpowiednio dalej... :D nie wiem co w tym jest... od pewnego czasu co spojrz臋 na zegarek jest taka godzina :D Kto艣 o mnie my艣li, czy co ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigi1717
wiecie co. oprocz pisania co kogo dotyka powinnismy pisac tu jak w tym czasie wyglada nasze zycie, czy cos sie w nim zmienia itp Wtedy mamy szanse sie dowiedziec co oznaczaja te liczby. U mnie zaczely sie pojawiac na rok przed zakonczeniem wieloletniego zwiazku. Ale to w taki stopniu iz bylo niemozliwoscia aby to byl przypadek. Nigdy nie trafialem na godzine ktora bylaby nie podwojna na zegarku,ale tylko wtedy gdy o tym nie myslalem. Bo jak patrzylem na sile to juz nie dzialalo. Pewnego dnia postanowliem policzyc ile razy mi sie to przytrafia. Na 10 spojrzen 9 razy byla podwojna godzina! W ciagu jednego dnia. Liczby uspokoily sie gdy moj zwiazek dobiegl konca. ale gdy tylko nawiazuje kontakt z byla narzeczona, znow wracaja te godziny! Mysle ze to jest chyba trop do rozwiazania naszych problemow. Moja znajoma ostatnio tez ma podobnie od kilku miesiecy, mniej wiecej od czasu gdy zerwala z narzeczonym. Moze to nie zawsze oznaczac rozstanie, moze tez znaczyc spotkanie nowego partnera. Liczby nasilaja sie gdy spotykam osobe ktora mi sie podoba i moglbym miec wobec niej plany. Zwroccie uwage czy nie jest u Was z tym podobnie? to dosc istotne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psionic
Odnawiam temat... powtarzalnosc (przynajmniej u mnie) minut z godzinami, i na odwrot stala sie do tego stopnia DZIWNA i wrecz IRTUAJACA ze poszukalem po sieci i znalazlem ten temat... Mam tak od miesiaca- nikt mi nie wmowi ze to moj umysl splata mi figle skoro potrafie 5-7razy dziennie popatrzec sie na zegar i widziec ta zaleznosc... nawet przed chwila poszedlem gotowac jajka i co widze na zegarze w kuchni? 17.17 . . . Pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lopes
Tak jak niekt贸rzy widz臋 cz臋sto godzin臋 r贸wn膮 minutom (11:11, 15:15, 23:23 itp.) Nie wiem co to oznacza ale mo偶e trzeba zacz膮膰 notowa膰 ka偶de spojrzenie na zegarek i wtedy wyja艣ni si臋 sprawa co cz臋艣ciej widzimy. Jak o tym my艣l臋 to cz臋艣ciej zerkam na zegarek ale nie powtarza si臋 sytuacja. Tylko kiedy zerkn臋 niespodziewanie - nie my艣l膮c o tym to wtedy jest ta godzina r贸wna minutom ale te偶 nie zawsze. Ostatnio jestem w takiej sytuacji kiedy mo偶e faktycznie kto艣 o mnie my艣le膰 i kojarz臋, 偶e to si臋 zacz臋艂o w艂a艣nie "wtedy" lecz nie mog臋 tego potwierdzi膰 "niestety". Jednak uwa偶am to za ca艂kiem prawdopodobne. I nie boj臋 si臋 tego :) buhahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NeoXoXoXo
"Psionic" mam nadzieje ze zdazyles do kuchni zeby ci sie jajka nie przypalily :))))))))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kermitt11
Sam mam taki problem. Te same godziny i minuty, lustrzane odbicia godzin, paragony w sklepie na np 14.14 z艂, piosenki w winampie np 2020, kilometry w rowerze na liczniku, pr臋dko艣膰 艣rednia, numery rejestracyjne np .. 8484K Zupe艂nie przypadkowo, nawet nie chcia艂em zwraca膰 na to uwagi i nie mysla艂em o tym. Nawet we snach mam dubluj膮ce si臋 liczby. I wszystko od momentu kiedy pozna艂em super dziewczyn臋 :) mo偶e to przypadek a mo偶e... kto wie. Przynajmniej mam wyt艂umaczenie 偶e nie wzi臋艂o si臋 to z nieba :) i jako艣 mi to nie przeszkadza, ale zastanawia i to bardzo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chiniec
witam te偶 mam to samo zazwyczaj gdy spojrz臋 si臋 na zegarek jest taka sama godzina. i to si臋 dzieje od bardzo dawna. ale mam to gdzie艣 co ma by膰 to b臋dzie.takie jest moje zdanie.

Udost臋pnij ten post