Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno to oznaka szczęścia -

2020-ta sama godzina i minuty - trafiam na takie godziny kilka razy na dobe

Polecane posty

Gość przejeb**e
ja mam tak codziennie od paru miesiecy 11:11,12:12,13:13,14:14 itp co spopjrze na zegarek to taka godzina ja juz swiruje ja sie normalnie tego boje ;O

Gość polaaa92
nie wiem kurczę co to znaczy tak naprawdę. xD musze iść do specjalisty chyba ^^

Gość marianx3
Witam!!!Widze ze nie jestem sam... ja też tak mam że stale widzę wciąż ta samą godzinę 22:22 nie wiem o co chodzi wczoraj np umieszczalem cos na allegro.Pokazało mi ze aukcja ważna do 08.12.08 do godz 22:22 Słyszałem ze jak sięwidzi ta godzine to jest nie dobrze!!! Mojej siostry kolezanka opowiadala o czyms takim caljkiem przypadkowo ze kiedys jej ojciec jakis czas przed smiercia caly czas widzial ta sama godzine... zastanawia mnie czemu akurat widze 22:22 zadnej wiecej

ja urodziłam sie 31.07 o godz. o godz.3.20 w nocy urodziłam moją córkę 13.07 o godz15.20 :):):) i jak dziękowałm Panu Bogu za mój prezent z nieba to uśmiechałam się do Niego...:):):).... wszystko się zgadza, jakby na odwrót i w lustrzanym odbiciu...:):):):) Córeczka jest do mnie bardzo podobna...:):):) to była dla mnie niespodzianka i wymodlone dziecko, ...nie mogłam zajść w ciążę i modliłam się o nią...:):):):):) Bóg jest dobry ❤️ :) i ma poczucie humoru:)

Gość fuq
Eh i jak tam mam od jakiegoś czasu, naprawde juz nie wiem co o tym mysleć :( może ktoś się już o tym dowiedział?

Gość polaaa92
No nie.. to już przesada... Ostatnio jak jeżdżę nawet AUTOBUSAMI do szkoły, to ich numery hm.. seryjne to "2626", "2929" itd........... dzisiaj jechałam np. 2121 ............. pomocy!

Gość mati-25
Witam...ja również widuję takie godziny, choćby nawet przed chwilą zobaczyłem nieświadomie na zegarek i pach 17.17, no mam tak od mniej więcej miesiąca, lecz niedawno zachorowałem i przestałem widzieć takie godziny, gdy po kilku dniach wyzdrowiałem, pierwsze moje spojrzenie na zegarek było o 13.13, potem 15.15, i jeszcze wieczorem 21.21...nie wiem, widze te godziny kilka razy dziennie...nie wiem o co 5 :/

Może by do nas jakiś numerolog zawitał?? też jestem ciekawa o co chodzi.. Macie jakieś stronki na ten temat??

Gość Werr.
jeśli jest ta sama minuta i ta sama godzina to oznacza że ktoś o tobie mysli ^^.

Gość ererregrg
Ja też tak mam, co spojrzę na zegarek to imieniny godziny. Najczęściej trafia się 11:11. Nigdy tak nie miałem, od kilku miesięcy tak się dzieje.

Gość polaaa92
No a co ja mam zrobić? Już 3ci rok leci!!

Gość polaaa92
* 4ty. 3ci był w 2008 roku..

Gość andzzzz
ja mam podobnie... zawsze widze minute 33 5;33 3;33 21;33 itd:/ nie wiem co to znaczy ale jak sie budze w nocy to jestem przerazona poprostu... zawsze to samo. Ostatnio jade autem z mama i zwrocilysmy uwage na rejstracje samochodu, poniewaz byl on ze stron mojej mamy i taty a tam 2 numery o oczywiscie 33. Ja poprostu boje sie juz na zegar spojrzec... To sie ciagnie juz kilka miesciecy...

Gość Tajemnicze godziny
Hejka , ja mam tak że patrzac na zegarek która godzina zazwyczaj jest taka konfiguracja 13 minut po pełnej godzinie czyli 6:13 7:13 9:13 15:13 20:13 0:13 jest to kazdego dnia i w nocy. co najmniej 4 razy dziennie sie zdarza ze jak spojrze na zegarek to jest 13 minut po pełnej godzinie. Próbowałem przestawiać zegarki zeby sie poznili o 2 minuty lub spieszyły i nic to nie pomogło. W autobusach jak czasem spojrze na wyświetlacz to tez zazwyczaj trafiam ze jest np 17:13 . Czasem o tak spojrze na zegar w kompie i jest to samo. Staram się na te nie zwracać uwagi ale to jest kazdego dnia od kilku lat.

Gość godziny
up

Gość piwosz13

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
czytajac was jak piszecie o tym, ze wtedy ktos mysli o tobie, badz cie kocha - spojrzalem z nadzieja na zegarek. Byla 2:21 :|

Gość naga w pokrzywach
moja psiapsiola tak miala i nawet ma :D ale ta co nie spojrzala na zegarek to zawsze byla godz: 18:18, 11:11 itd... czasem jak pisala sms-y to nawet o takich godzinach :D

Gość baronk
Ja mam tak z godzina 11:11!!!

ja mysle ze to dobry znak, ja tak mialam jak przechodzilam trudny okres w zyciu, duzo decyzji na przyszlosc i bardzo czesto mi sie to zdarzalo. Czulam w srodku ze to potwierdzenie ze ide w dobra strone, i nie narzekam:)

Gość baronk
hehe ale jaja wlasnie z ciekawosci sprawdzilam jaka liczba odpowiada mojej dacie urodzenia i to wlasnie 11 ;) DZIWNE...

Gość depressiak
bylem przygnebiony czyt, depresja to widziałem po kilka razy nawet dziennie ta sama godzine jak i minutę nieswiadomie sprawdzajac czas np. 15:15 , 19:19 ..teraz idzie w lepsza strone to juz tak nie mam:P a trwalo to jakieś 3-5 miechów. Moze to oznaka zla;P a

Gość Oznaka depresji
te godziny czyżby to oznaka depresji ??

Gość loolmen
Siemka wszystkim ja tez tak niestety mam juz od roku chociaz mialem w jakims czasie z 1 miesiac przerwy. I ta przerwa zaczela od tego czasu jak sie odkochalem w jednej dziewczynie, ale za miesiac znowu sie zakochalem i znowu widze caly czas te same liczby na zegraku 21:21 10:10 nawet jak sie pytam kogos ktora jest godzina to mi odpowiada dwie te same liczby.

Gość fanfa
odswieze troche temat.ja nie mam tak jak wy ale widze od paru miesiecy caly czas jedna godzine kiedy spojrze na zegarek pod wieczor. 21:37 i tak jest od ok pol roku. na poczatku myslalam ze to zwykly zbieg okolicznosci ale teraz juz sie wacham czy aby napewno. wczoraj postanowilam ze juz nie spojrze na zegarek pod wieczor i spojrzalam i znowu ta godzina :/ i z tego co pamietam papiez JPII umarl chyba o tej godzinie, jak myslicie co to oznacza?

ja o tym nic nie szsyalam aczkolwiek jeszcze do niedawno zadrzało mi sie zerknac w dziwnych godzinach, kilka razy 18:18 czy 14:14, zaczełam sie zastanawiac przez kilka sekund o co kaman, ale szybko poszło to w niepamiec, ale zauwazylam tylko jedna rzecz, ze nigdy nie spogladalam na zegarek bez powodu, zagladałam gdy musialam zobaczyc która jest, wtedy nie trafialam na takie godziny, ale dopiero wtedy gdy cos sie wydarzyło, nastapilo jakies zdarzenie... nie zamierzam sie nad tym w ogole zastanawiac bo mysle ze to zbieg okolicznosci albo jestesmy Herosami :D ;) a to wszystko to w ogole nic w porównaniu z tym ze nie musze nastawiac budzika bo sobie nastawiam go w mózgu :classic_cool: i jeszcze nigdy mnie nie zawiodl :P obojetnie o której pojde spac i o ktorej chce sie obudzic, wtedy sie nie budze powoli i nie otwieram jednego oka tylko cos mnie wyrywa o nastalowanej godzinie [cool[ :D

Gość fanfa
tez tak mam z tym budzeniem,ale na wszelki wypadek nastawiam jeszcze budzik w telefonie ale zazwyczaj budze sie jeszcze zanim on zadzwoni ale budze sie powoli nie z wyrywem :)

to moze teraz podebatujmy o świadomym śnieniu :P ktos mial? bo ja mialam raz i było to zajebiste uczucie móc sie w koncu nie bac gdy sni sie koszmar i ta swiadomosc w trakcie snu ze to tylko sen... niezbadane sa oblicza ludzkiego umysłu :)

Gość fanfa
nie mialam tak nigdy. ale bardzo czesto mam dejavu :] i czasami sni mi sie cos czasami nie wiem czy to bylo prawda czy nie :) i chodze i sie zastanawiam nad tym ,czasami pytam czy to naprawde zrobilam itd ;p czasem bywa zabawnie :)