Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak taktu

wczoraj w szkle kontaktowym

Polecane posty

Gość brak taktu

jeden z dzwoniacych zapytał Miecugowa: "jednego chwasta juz wyrwalismy a kiedy wyrwiemy drugiego?" Oczywiscie miecugowa bardzo to rozbawiło a dla mnie to szczyt chamstwa z jego strony Maiłam go za człowieka a okazał sie swinia z TVN Nie głosowałam na Lecha kaczynskiego ale uwazam ze na prezydenta panstwa wybranego wiekszoscia głosów Polaków nie mozna tak publicznie mowic i nie moze prowadzacy tego uznac za zart Jestem tym zbulwersowana

Gość Przypominam
Przypominam, ze Szklo kontaktowe to program z rodzaju satyrycznych. Taka ma formule. Bardzo mo sie podoba poczucie humoru Pana Miecugowa.

Gość brak taktu
uwazasz to za poczucie humoru? Nazwanie głowy panstwa chwastem to poczucie humoru? Ciekawe czy gdyby ktos zaproponował na antenie powachanie bartoszewskiemu cyklonu B tez potraktowanoby jako zart?

Jeśli tak było , to przegięcie. Kaczyńscy to nie moja opcja, ale takie teksty przypominają już grypserę w - pożal się Boże - \"intelygenckim\" opakowaniu. :-o

Gość a jaaa
jestem ciekawa czy tak samo oburzyłabys się gdyby tak powiedział ktoś a propos kwacha? jeżeli tak, to się nie czepiam - czuj się zbulwersowana ;)

Gość brak taktu
tak było własnie wczoraj

Gość brak taktu
gdyby powiedziano to na temat Kwacha albo wałesy w czasie pełnienia funkcji prezydenta mojego kraju byłaby równie zbulwersowana napisałam przeciez ze nie poparłam kaczynskiego w wyborach ale wiekszosc Polaków własnie jego wybrało na głowe panstwa

Trzeba wszakże stwierdzić jedno: pewną brutalizację i ostre językowe dzielenie źli/dobrzy zapoczątkowali właśnie Bracia i to oni są odpowiedzialni za obniżenie standardów dyskursu. Skoro można było powiedzieć - ustami PiSowskiego ministra - że wszyscy poprzedni ministrowie spraw zagranicznych to zdrajcy i agenci, to czego się spodziewać po jakimś tam telewidzu? Oczywiście szacunek dla urzędu Prezydenta powinien być zachowywany. Niestety, to również Lech Kaczyński przyczynił się do tego, że jest teraz obrażany w taki sposób. Może to spowoduje u niego jakąś refleksję...

Gość brak taktu
a kto tu napisał ze jest zwolennikiem PISu? nie wiem czy zauwazyłas Chinka ze kampania wyborcza sie zakonczyła

Gość brak taktu
ja nie mam o tyle jakis pretensji do telewidza bo dzwonia tam rozni ludzie ,madrzy ,mniej madrz i głupi i debile ale chodzi mi o reakcje Miecugowa który jako redaktor i ponoc inteligentny człek powinien zareagowac zupełnie inaczej

Gość martusia not
ty chinka byłabys debilem skoro nie wiesz o czym mowa

No powinien, powinien. PiS zbiera to co zasiał, niestety. Ale jak zwracano im na to uwagę to mówili, że \"salon panikuje\". No to mają... :-o

Gość martusia not
miecugow to salon?hahahahah

Zaczynacie być śmieszni :D Jak myślisz, że mnie obraziłaś to mylisz się, takie nic jak ty nie jest w stanie tego zrobić. Poza tym tylko ludzie mało inteligentni będą tak zacietrzewieni w \"obronie\" naszego wspaniałego Prezia. Wszyscy inni wiedzą, że to co powiedział ten telewidz to prawda. Ciekawe czy wszystkich tak byś broniła, i tych z PO i tych z LiDu i nawet Samoobrony.

Gość tangax
W ujęciu Jarosława chyba tak. To wg premiera bardzo szeroki front - od "Faktów i Mitów" poprzez TVN i "Wyborczą" aż do Romana Giertycha :classic_cool:

A \"spieprzaj dziadu\" to co to mialo byc? Z czyich ust to padlo? Z chwastem taki tekst idzie leb w leb. Wiec nie ma sie czemu dziwic.

Ze juz nie wspomne o \"tej malpie w czerwonym\". Pan prezydent sobie na brak szacunku sam zapracowal.

Radzilabym najpierw przypomniec sobie (a kto nie zna - zapoznac sie) z oblesnymi tekstami prezydenta Kaczynskiego i dopiero pozniej tworzyc topiki tego typu. W tym kontekscie wyrwanie chwasta przejdzie bez echa.

Gość tangax
Chinka - teraz Ty tracisz dystans. 😠 Bracia Kaczyńscy to po prostu politycy o odmiennej od Twojej i mojej wizji Polski. Inna bajka. Różne punkty widzenia. I tak dalej. Ale nie są chwastami. Nikt nie jest chwastem. Czy nikt już nie pamięta, skąd tak naprawdę znane stało się powiedzenie "wyrwaliśmy chwasta"? Tak powiedzieli sobie pijani i naćpani w sztok zabójcy maturzysty Tomasza Jaworskiego, kilka lat temu w Warszawie. Już z szacunku dla Niego nie powinno się unikać takich sformułowań.

tangax, tak samo jak nikt nie jest chwastem tak samo nikt nie jest dziadem i malpa w czerwonym :o

Gość tangax
to prawda ale czy jeśli widzisz, że ktoś zesrał się na chodniku, to robisz to samo?

uważam że lepiej obrucić to w żart niż składać zawiadomienie do prokuratury i tworzyć na ten temat komisje sledcze, świadczy to tylko o inteligencji i błyskotliwości Miecugowa

Absolutnie nie. Co wiecej, gdy widze ze temu komus kto sie zesral na chodnik ktos inny obsral samochod - nie widze powodu, aby zalowac tego pierwszego.