Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia_igra

Jak zerwac z mezczyzna?

Polecane posty

Gość Asia_igra

Pomocy!!! Pol roku po rozwodzie stwierdzil moj maz, ze nadal mnie kocha, nie moze ulozyc sobie beze mnie zycia i chce byc ze mna ponownie. Ja z radosci i litosci wrocilam do niego i dalam nam drugo szanse. Jestesmy ponad miesiac razem, a ja czuje ze nie kocham, nie wyobrazam sobie wspolnej przyszlosci ani rodziny. Chce z nim zerwac, ale boje sie ze on sobie cos zrobi. POwiedzial mi juz na poczatku naszego "drugiego" zwiazku, ze nie wyobraza sobie kolejnego rozstania, ze tego po raz drugi nie przezyje i ze jego zycie nie ma sensu beze mnie. Boje sie o niego,choc na tyle jestem egoistka, ze nie chce mu poswiecac swojego zycia,wiedzac ze z mojej strony to uczucie nie jest juz tak glebokie jak kiedys i ze zauroczenie juz dawno minelo. Co robic w takiej sytuacji?

Gość Asia_igra
Ja przestalam go kochac-powiedzialam mu to - wyprowadzilam sie, on wymienil zamki w domu i zaproponowal rozwod.

Gość fgdfg
to po co wrocilas do niego? pozwolias mu uwierzyc, dalas mu nadzieje na wspolne zycie.wiem ze samotnosc jest najgorsza rzecza na swiecie ale ja nie bylabym zdolna do takiego poswiecenia.bycie z kims z litosci nie wrozy nic dobrego.

Gość Asia_igra
Myslalam ze dostalismy druga szanse, myslalam ze go pokocham, ze wszystko bedzie pieknie i ladnie. Po czym jak on zaproponowal ponownie wspolne zamieszkanie, zjezyly mi sie wlosy na glowie i stwierdzilam- nigdy wiecej. Wiem dalam nie tylko mu ale i sobie i nam nadzieje...

Gość Asia_igra
wiem, to byl wieeelki blad....sama sobie narobilam tego ambarasu, pozostaja mi dwie mozliwosci: albo sie posiwecic i z nim zostac, albo go skrzywdzic i zalamac...

Gość Asia_igra
nie mamy dzieci on twierdzi caly czas, ze ja jestem sensem jego zycia, on moim sensem nie jest, dlaczego milosc jest taka niesprawiedliwa, czlowiek sienie moze zmusic do kochania....

Powiedz mu że uprawiałaś bukkake z 4 kolegami z pracy, opisz ze szczegółami jak to niby wyglądało. Po czymś takim wyleczy się ze swojego chorego zauroczenia.

Gość Asia_igra
Byloby Tobie milo gdyby Ci tak dziewczyna powiedziala? Czy to moze najlepsze rozwiazanie. Ale z drugiej strony nie chce zeby on i jego rodzina mysleli ze jestem latawica.

Gość Asia_igra
Niech mi ktos walnie w leb i przywroci do porzadku. Nienawidze ranic ludzi, raniac innych ranie siebie, mam niespokojne sumienie i dusze.

Wiesz, nie zmusisz sie do kochania a po kiego diabła masz sie poświęcać? A tak swoją drogą to podejrzewam, że wrócił do Ciebie tylko dlatego że przez ten czas rozłąki nie ułozył sobie życia.

Miło by nie było ale po takiej historii szybko bym stanął na nogi. Zawsze mi przechodziło jak się dowiadywałem o przeszłości mojej kobiety. Mam atawistyczne obrzydzenie do wiązania się na poważnie ze zużytymi kobietami. Koleżanka, przyjaciółka, kochanka tak ale żona którą pociskał inny facet? bleee

jak zerwać? normalnie, powiedzieć, że ta próba się nei udała, nie kochasz go już, rozwód wiele zmienił i koniec. nie możesz być odpowiedzialna za czyjeś życie, bo skrzywdzisz i jego i siebie najbardziej.. a na starość i tak zostaniesz sama :(

to, co Twoj facet robi to jest zwykly szantaz emocjonalny, widocznie jakos szybko sie wczesniej pozbieral skoro od razu zmienil zamki i kazal Ci sie wyprowadzic...a teraz pojekuje, ze zycie bez Ciebie nie ma sensu i w ogole. Chyba chcesz byc w zyciu z PARTNEREM, a nie kims, kto na Tobie wymusza bycie razem swoja udawana slaboscia? a nawet jesli ta slabosc nie jest udawana, dlaczego Ty masz siebie i swoje zycie poswiecac dla czyjegos szczescia? NIe masz obowiazku dawac komus szczescie, masz tylko obowiazek dawac sobie szczescie. Kropka.

Gość Asia_igra
Dzieki wam serdecznie. Jestem miedzy mlotem a kowadlem, miedzy powinnoscia a wolnoscia. Wiem nie tylko od niego, ze podczas naszego rozstania stoczyl sie na dno, popadl w dlugi przez swoje pijanstwo i latwe kobiety, za ktore tez trzeba zaplacic. Teraz znowu podniosl sie na duchu, jest szczesliwy i optymistyczny ma u swojego boku mnie, koledzy mowia mu ze dobrze wyglada i ze jest spokojny, tylko zeby zapewnic mu ten spokuj duszy musze poswiecic swoj wlasny. Wiem ze jak mu powiem, ze go nie kocham i nie chce z nim zyc zalamie sie ponownie i stoczy na dno. Z ta swiadomoscia jest to dla mnie ciezka decyzja.

Gość sexi blondyneczka
nie lubie Pawla 28-jest beznadziejny

Gość sexi blondyneczka
NIE LUBIE STYLU TWOICH WYPOWIEDZI!!!!!!!! jezeli nie umiesz wyczytac sensu paru słow napisalam duzymi

Gość sexi blondyneczka
a jezeli masz taki styl to i charakter do doopy i tyle........

Gość sexi blondyneczka
trzeba byc idiota oderwanym od rzeczywistosci zeby wypowiadac sie takjak ty(specjalnie malymi)

Gość Informatyczkaaa
COMMAND.COM - domyślna powłoka (inaczej interpreter komend) systemu MS-DOS i niektórych wersji systemu Windows. Tłumaczy polecenia wpisane po znaku zachęty (prompt, zwykle w postaci "C>" lub "C:\>") na komendy wykonywalne przez system DOS. Po wpisaniu przez użytkownika dowolnego ciągu znaków i naciśnięciu przycisku enter uruchamiany jest command.com. Zaczyna on interpretować wpisany ciąg, sprawdzając czy jest to komenda wewnętrzna (np. CLS, TYPE, ECHO, PROMPT, IF, FOR), czy polecenie uruchomienia programu zewnętrznego (np. FORMAT.COM, EDIT.COM). Pliki polecenia programu zewnętrznego są wyszukiwane w folderach opisanych zmienną środowiskową PATH, opisaną w pliku autoexec.bat Domyślnie podstawową ścieżką PATH jest katalog systemowy DOS lub WINDOWS. Gdy polecenie nie zostanie rozpoznane poprawnie, interpreted command wyświetli komunikat "Bad command or file name". Command moze pracować w dwóch trybach - aktywnym(interakcyjnym) lub wsadowym. Tryb wsadowy polega na zinterpretowaniu podanego pliku wsadowego BAT, będącego spisem poleceń MS-DOS, skryptem. Plik autoexec.BAT jest przykładem pliku wsadowego

Ale się spieniła. Aż musiała kilka postów puścić. Cóż...słabymi charakterami łatwo manipulować. Po nicku widać że alboś pedał albo idiotka.

Gość sexi blondyneczka
skonczyla z toba dyskusje nie jestes tego wart pawle28

Gość sexi blondyneczka
nigdzie nie uciekam.jestem caly czas.skonczylam z toba twoja glupia beznadziejna dyskusje.tyle.

Hahah dopiero co pisałaś że to koniec dyskusji ale matołkami łatwo się manipuluje. Zawsze zaszczekają błachachacha !!!!!